رشته ام تجربی بود خیر سرم!!!!ضمناً از زن جماعت سن نمی پرسند ننه!!!!!!
رشته ام تجربی بود خیر سرم!!!!ضمناً از زن جماعت سن نمی پرسند ننه!!!!!!
اتفاقا من از زنا بیشتر سن می پرسم... خداییش نمیدونم چرا بعضی از خانوما دوست ندارن سنشون را بگن ...نوه عزیزم تو دلیلشو بگو تا منم بفهمم
.
آی گل گفتی!!!من چیزی نخوندم!تجربی دارم یاد می گیرم البته از خودم!!می خواستم بگم اگه می شه به هم کمک کنیم اگه
کسی چیزی بلد نیست بپرسه کسایی که بلدند بگند تا محتاج مرد جماعت نباشیم!!!!!!!!!
یه جور مکانیسم دفاعیه!!!اتفاقا من از زنا بیشتر سن می پرسم ... خداییش نمیدونم چرا بعضی از خانوما دوست ندارن سنشون را بگن ...نوه عزیزم تو دلیلشو بگو تا منم بفهمم
وقتی همه فکر می کنن قاعدتا تو نباید بگی یا اگه بگی کمتر گفتی آدم لجش می گیره که نگه
چطور از پسرها سنشون رو می پرسی خودشون رو بزرگتر می گن کسی نمی پرسه چرا؟؟؟
نمونه اش داداش من بکشیش قبول نمی کنه سنش چیه چون اسفندیه حاضره سنشو دوازده ماه بکشه عقب اما یه ماه جلو نکشه آخه این عقلانیه؟
سلام خانمیا
من از امروز مشکلم با نت حل شده و دیگه غیبت نمیکنم .
سارینا جان خوشحالم اینجا میبینمت باز . من هم به خاطر یه سری مشکلات و البته بیماری نمیتونستم از کامپیوتر و نت استفاده کنم همیشه . الانم مجبورم یک هفته بستری باشم ولی خوبیش اینه تو خونه و در کنار کامپیوترم
خوب اولش که باید ببینم اوا و لیلا کجاند . راه کویر جون چرا خبری ازش نیست
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
موضوع بحث که وسترن جان گفت خوبه
من با کامپیوتر بازی میکنم . دانلود میکنم. فتوشاپ کار میکنم . انیمشن هم دارم سعی میکنم یاد بگیرم (ولی تمام این کارها را خودم یاد گرفتم اصلا کلاس کامپیوتر نرفتم)
سلام سلام عسل خانوم کجا بودی خانومی پیدات نبود عزیزم
دلمون واست تنگ شده بود
بد نباشه ؟ من در جریان نبودم چی شده بود؟
salam khanoomaye gol
bebakhshid man farsi nadaram
man farda miam iran va be hamin dalil dige kheyli kheyli kamtar va shayad hich vaght nashe biam inja
delam baraye hamatoon tang mishe
havaye topikemoono dashte bashina , nazarin khak bokhore
movafagh bashin va dar panahe khoda
behnaz
دخترها اینجا کسی رمان های منو که توی قسمت ادبیات گذاشتم خونده؟( شیطان کیست و رانده شدگان!)
سلام به همه ی دوستان
مهرآریا جان خوبی؟امیدورام هر چه زودتر خوب خوب بشی
بله عزیزم من شیطان کیست شما رو خوندم..خیلی خیلی خیلی قشنگ بود...تو تاپیکت هم نظر دادم![]()
خوب یه مدت بود که تاپیکمون خوابیده بود
خانوما کمک کنید بیاریمش بالا
موضوع بدید پلیز
سلام گلم. منم دلم تنگ شده بود برا همتون
اوا جان کجایی خانمی دلم برات تنگ رفته هی هی
کم پیدایی تاپیک را هم که خوابوندین
بفرما از خودت شروع کن زود یه موضوع پیشنهاد بده ببینم عسلک
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)