تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: ورود به صفحه ویندوز بدون نمایش اسم و آیکون کاربر در حالت استفاده از Hibernate ؟

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

8 ورود به صفحه ویندوز بدون نمایش اسم و آیکون کاربر در حالت استفاده از Hibernate ؟

درود

بخاطر نصب برنامه های نسبتاً سنگین در مقابل سخت افزار قدیمی و ضعیف در سیستم خود مجبورم برای خاموش کردن کامیپوتر و زود لود شدن
    بجای Shut down از گزینه Hibernate استفاده کنم. ولی می خواهم هنگام روشن کردن سیستم در این حالت مستقیماً وارد محیط ویندوز
    شوم و در واقع صفحه ای که نام کاربری و آیکون مربوط به آن نمایش داده می شود را حذف کنم. آیا امکان دارد . من از رمز کاربری استفاده
    نمی کنم و فقط با یک Enter یا کلیک موس وارد می شوم و مجبورم حتماً در حالت Hibernate سیستم را خاموش و روشن کنم؟

با سپاس فراوان
    بدرود

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_kiyaniyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خب میتونی ابتدا با حساب کاربری ادمین وارد بشی برای این کار در اون صفحه ابی alt+shift+del رو نیگه دار یه پنجره میاد که با اون میتونی وارد حساب ادمین بشی . از اونجا برو به user accounts و یوزر های دیگه رو پاک کن به طوری که فقط ادمین و guest باشه. اینجوری دیگه وقتی از hibernate بوت بشی دیگه صفحه log on نمیاد و مستقیم میری داخل ویندوز.

اگه اشکالی بود در خدمتیم .

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

دوست عزيز شما اول وارد كنترل پنل بشيد حالا روي Power Options كليك كنيد
    حالا وارد تب Advaced بشيد و در قسمت Options تيك گزينه
    Prompt for password when computer resumes from stanby
    رو برداريد حالا از اين به بعد چه در حالت استند باي ،هايبرنت و روشن شدن بصورت اتوماتيك وارد ميشيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه parya_shilan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    وطن

پيش فرض

خب میتونی ابتدا با حساب کاربری ادمین وارد بشی برای این کار در اون صفحه ابی alt+shift+del رو نیگه دار یه پنجره میاد که با اون میتونی وارد حساب ادمین بشی . از اونجا برو به user accounts و یوزر های دیگه رو پاک کن به طوری که فقط ادمین و guest باشه. اینجوری دیگه وقتی از hibernate بوت بشی دیگه صفحه log on نمیاد و مستقیم میری داخل ویندوز.

اگه اشکالی بود در خدمتیم .
    سلام
    آقا این امکان hibernate اصلا تو سیستم من فعال نیست چطوری می تونم فعالش بکنم .

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

برای فعال کردن گزینه hibernate ابتدا به کنترل پنل رفته و وارد power option شوید و در تب hibernate گزینه enable hibernation را تیک بزنید و بعد صفحه را ok کنید . با نگه دراشتن پایین کلید shift گزینه standby به hibernat تبدیل می شود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •