آرام جان باور کن منم فقط به عشق شماست که دارم هی مینویسمشما خیلی بیشتر از این حرفها برام ارزش دارین
بخدا تقصییر من نیست تو هر سایتی میرم نوشته داره و قالب سایت کمتر به بقیه مباحث پرداختن
ممنونم ولی چرا اسم منو اینجوری نوشتی ؟
آخی چقدر این خسته نباشید چسپیده بابا Ship Storm جان انشالله شما هم هیچ وقت خسته و درمونده نشی دوستم عزیزم
ها من کلا آموزش ساده بیشتر میدم چون راحتتره( ولی من هر چی میبینم احساس میکنم مبتدیه یا فوقش متوسط تازه اگه دقت کرده باشین همه ی آموزشهای حرفه ای خیلی آسون شدن مثل همون نویگیشن که دیگه خیلی خلاصه بود )
خوب همینجا هم از تمام دوستانی که به مناسبت تولدم pm دادن یا تو انجمن متفرقه تو تایپکی که موجکس جان درست کرد تبریک گفتن صمیمانه تشکر میکنم انشاالله که زیر سایه ی حق همه پیروز و سربلند باشین
البته این نظرات باعث شد که من مصمم تر از گذشته باشم و برا ی خوشحالی همه ی دوستان عزیز تمام سعی خودم رو میکنم
آها آرام جان من برای هدیه ی تولد کارت پستالهامو میخوام و گرنه خودت که میبینی من چقدر طرفدار دارم با گرز و چماق میایم دم تایپک کارت پستال و کارت رو میسازیم![]()

شما خیلی بیشتر از این حرفها برام ارزش دارین .gif)
بخدا تقصییر من نیست تو هر سایتی میرم نوشته داره و قالب سایت کمتر به بقیه مباحث پرداختن 
جواب بصورت نقل قول