تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 366 از 925 اولاول ... 266316356362363364365366367368369370376416466866 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,651 به 3,660 از 9244

نام تاپيک: آخرين اخبار موبايل : Mobile News

  1. #3651
    حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن
    پست ها
    24,878

    پيش فرض

    Vodafone انگليس دانلود موسيقی نامحدود ارائه می دهد




    کمپانی Vodafone انگليس اعلام کرد که کاربران آن در يک سری از گوشی های جديد برای کريسمس به بيش از ميليون ها قطعه موسيقی برای دانلود دسترسی دارند . Vodafone طی يک قرارداد خاص با Omnifone که کمپانی انگليسی موسيقی موبايل است MusicStation آنها را به جريان انداخت . اين MusicStation به کاربران امکان می دهد تا تراک ها را از Universal Music Group ،EMI Music , Sony BMG Music Entertainment و Warner Music Group به گوشی های خود بطور مستقيم و حتی در حال حرکت دانلود کنند .

    کاربران می توانند برای دانلود نامحدود از MusicStation در هر هفته 1.99 يورو ( 4 دلار امريکا ) پرداخت نمايند . سرويس MusicStation از طريق Vodafone Live در محدوده وسيعی از گوشی های موسيقی در دسترس می باشد . MusicStation پيش از کريسمس برای دانلود گوشی های جديد و موجود در دسترس خواهد بود .

  2. #3652
    حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن
    پست ها
    24,878

    پيش فرض

    پاکستان پیام های کوتاه تلفن همراه را از جنبه سیاسی بررسی می کند

    موبنا - مرجع قانونگذاری مخابرات پاکستان طی بخشنامه ای به تمامی اپراتورهای تلفن همراه در این کشور دستور داد که به نظارت بر پیام های کوتاه فرستاده شده از سوی کاربران بپردازند تا قادر به سانسور و محدود کردن پیام کوتاه های ضد حکومتی باشند.
    دیلی تایمز پاکستان ضمن اعلام خبر فوق افزود: صرف نظر از مباحث اخلاقی و حقوقی این قانون و فقط از دیدگاه فنی، این اقدام مرجع قانونگذاری مخابرات پاکستان نیز سرنوشتی همچون ردیابی بی سرانجام تلفن های همراه مسروقه پیدا خواهد کرد.
    دیلی تایمز متذکر شد که آنچه این مرجع نمی داند این است که فناوری همیشه یک قدم از او جلوتر است.
    اما به نظر می رسد که کسانی که پیشنهاد طرح بررسی پیام های کوتاه را داده اند، نمی دانند که راههایی برای انتقال امن پیام کوتاه از طریق کدگذاری در همه گوشی های همراه وجود دارد.
    علاوه بر این نرم افزارهای ارسال و دریافت پیام های کوتاه کدگذاری شده که از طریق کد کار می کنند، هم اکنون در دست تولید هستند و در آینده نزدیک به بازار خواهند آمد.

  3. #3653
    حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن
    پست ها
    24,878

    پيش فرض

    نوکیا برنامه های مذهبی نصب شده در برخی گوشی های خود را معرفی کرد

    موبنا - شرکت نوکیا برنامه های کاربردی جدیدی را که قرار است به مناسبت ماه مبارک رمضان به مشتریان مسلمان خود در سراسر جهان ارائه کند، معرفی کرد.
    به گزارش "موبنا" نوکیا چند روز پیش اعلام کرد برای همراهی بیشتر با مشتریان مسلمان خود، بخشی از گوشی های خود را به برنامه های جدیدی مجهز کرده است که از قابلیت ارائه برخی خدمات شرعی برخوردار است .
    به ادعای مدیران نوکیا ،این گوشی ها از بین مدل هایی انتخاب شده اند که فروش بالایی در خاورمیانه و شمال آفریقا داشته اند. این برنامه بر روی گوشی های N73 Special Edition ،N95، 6300، 6120 Classic ، 3110 Classic، E61i، E90 نصب شده اند
    بر اساس این گزارش نرم افزارهای Azkar ، Ramadaniat، Ramadan Greeting ، Hajj and Umrah ،Islamic Organizer و واژه نامه Universal از جمله این برنامه ها هستند .
    -برنامه Azkar مجموعه ارزشمندی از دعاهای سحر و افطار است. این برنامه به زبان های عربی، انگلیسی، فارسی، فرانسه و اردو تهیه شده و امکان ارسال ادعیه را از طریق SMS نیز دارد. در ضمن یک برنامه شمارنده نیز در آن تعبیه شده که می تواند به عنوان تسبیح برای شمارش اذکار و ادعیه به کار رود.
    -برنامه دیگر به نام Ramadaniat مشتمل بر مجموعه بزرگی از دستورات مربوط به روزه، زکات فطریه، برکات لیالی قدر و برنامه اعتکاف در ماه رمضان است. این برنامه شامل تعدادی تصویر مربوط به موارد گفته شده نیز می باشد. همانند برنامه Azkar، موارد مهم این برنامه نیز از طریق SMS قابل ارسال است.
    -برنامه Ramadan Greeting امکان ارسال کارت تبریک برای ماه های مبارک از جمله رمضان را از طریق SMS و MMS فراهم می کند. تعداد زیادی تصویر که از گالری برنامه قابل انتخاب هستند امکان تهیه کارت های زیبایی را فراهم می آورند . در ضمن با استفاده از برنامه مخصوصی که در گوشی تعبیه شده امکان خلق کارت های شخصی هم به مشترکان داده شده است.
    -برنامه Hajj and Umrah راهنمای کامل حج و عمره است. این نرم افزار به صورت چند رسانه ای و گویا مناسک حج و عمره راقدم به قدم آموزش می دهد.
    -برنامه Islamic Organizer که روی بعضی از گوشی ها نصب خواهد شد، شامل الارم برای اعلام وقت نمازهای پنج گانه بوده، قبله نما داشته و دارای تقویم هجری است. ضمن آنکه امکان علامت گذاری مناسبت های مهم مذهبی را نیز دارد.
    -واژه نامه Universal نیز با پشتیبانی از زبان های انگلیسی، عربی، فارسی، اردو و فرانسه، امکان شنیدن و دیدن ترجمه لغات را فراهم می آورد.
    همچنین دارندگان گوشی های N73 Special Edition علاوه بر برنامه های گفته شده، دو کتاب الکترونیکی ارزشمند چهل حدیث قدسی و چهل حدیث نبوی را به صورت از پیش نصب شده روی حافظه های miniSD دریافت خواهند کرد.

  4. #3654
    حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن
    پست ها
    24,878

    پيش فرض

    نتایج یک تحقیقات

    استفاده متناوب از موبایل موجب کندی فعالیت مغز و افزایش تمرکز می شود

    موبنا – نتایج تحقیقات دانشمندان هلندی نشان می دهد که استفاده متناوب از تلفن همراه منجر به کندی فعالیت مغز می شود ولی قدرت تمرکز بر مسایل خاص را افزایش می دهد.
    به گزارش خبرگزاری آلمان از آمستردام پایتخت هلند ، این تحقیقات توسط دانشگاه " راد بود" Radboud در " نیمگن" Nijmegen و گروه تحقیقاتی موسسه " برین کلینکیز دیاگنوستیک" Brainclinics Diagnostic انجام شد.
    این گروه تحقیقاتی از شماری از دانشمندان مستقل هلندی که درباره مغز افراد و علم کاربردی در زمینه کارکرد علمی مغز تحقیق می کنند ، تشکیل شده است.
    دانشمندان با مقایسه یک صد نفر از کاربران تلفن همراه که بطور متناوب از تلفن همراه استفاده می کنند با یک گروه صد نفری دیگر که بطور نامتناوب از این وسیله ارتباطی استفاده می کنند ، به نتیجه فوق دست یافته اند.
    بنابر نتایج بدست آمده از این تحقیقات ، پدیده کاهش فعالیت مغز در میان گروه اول از کاربران تلفن همراه شبیه روند فعالیت مغز افرادی است که از بیماری آلزایمر رنج می برند.
    با اینحال ، "مارتین آنس" Martijn Ans یکی از افراد این گروه تحقیقی گفت : فعالیت مغز بیماران مبتلا به بیماری آلزایمر بی نهایت کند می شود ولی کندی فعالیت مغز کاربران تلفن همراه در محدوده " نرمال " یا معمولی قراردارد.
    نتایج مطالعه و تحقیق درباره تاثیر طولانی مدت استفاده از تلفن همراه در شمارگان ماه سپتامبر نشریه "اینترنشنال ژورنال آونوروساینس" International Journal of Neuroscience. منتشر شد.

  5. #3655
    حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن
    پست ها
    24,878

    پيش فرض

    طی 74 روز

    'اپل'، یک میلیون گوشی تلفن همراه فروخته است

    موبنا – شرکت " اپل" اعلام کرد که یک میلیون دشتگاه گوشی درمدت 74 روز پس از گذشت معرفی رسمی گوشی "آیفون" ، فروخته شده است.
    به گزارش سایت اینترنتی slashphone ، "استیو جابز" مدیرعامل شرکت اپل گفت : دستیابی به این میزان فروش در این مدت یک کار برجسته و رکورد محسوب می شود.
    وی افزود که گوشی تلفن همراه " آی پاد " ظرف مدت تقریبا دوسال به میزان فروش دست یافته است.
    وی افزود : ما حتی در فصل تعطیلات هم نمی توانیم در تولید این محصول (آیفون ) که انقلابی دراین زمینه برپا کرده است ، درنگ کنیم و مشتری را منتظر بگذاریم.

  6. #3656
    حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن
    پست ها
    24,878

    پيش فرض

    در پنج ماهه سال جاری

    13میلیون و 800 هزار دلار گوشی وارد کشور شده است

    موبنا - مدیر کل دفتر تعیین ارزش گمرک ایران اعلام کرد ارزش گوشی های وارداتی طی 5 ماهه نخست امسال 13 میلیون و 800 هزار دلار بوده است.
    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی تلفن همراه (موبنا) "محمد رضا شیخیان" افزود : حجم واردات گوشی تلفن همراه در سال جاری نسبت به دوره مشابه سال گذشته 31 درصد کاهش یافته است،
    وی با بیان این که برغم کاهش واردات قیمت گوشی تلفن همراه روند نزولی داشته است ، اضافه کرد : به طور متوسط امسال در هرماه 825 هزار دلار گوشی وارد کشور شده است.
    وی افزود:ارزش واردات گوشی در ده ماه سال 84 با تعرفه 4 درصد بیش از 262 میلیون دلار بود به عبارتی در هر ماه به طور میانگین 2/26 میلیون دلار گوشی وارد شده است .
    به گفته وی با وجودی که واردات گوشی تلفن همراه با کاهش قابل توجهی روبرو بوده ، اما درآمد دولت به سه برابر افزایش یافته است.
    مدیر کل دفتر تعیین ارزش گمرک ایران درعین حال اضافه کرد : افزایش تعرفه موجب واردات قاچاق گوشی همراه افزایش داشته و بازار کشور شاهد عرضه انواع گوشی بدون گارانتی بوده است.
    وی اظهار داشت: کسانی که در 3 ماهه اول سال 85 اقدام به واردات گوشی با تعرفه 4 درصد کرده اند، مشمول مطالبه کسری هستند که گمرک این مطالبات را وصول می کند.
    شیخیان همچنین در مورد اختلافات گمرک با برخی از وارد کنندگان قطعات گوشی تلفن همراه گفت: قطعاتی که این شرکت ها وارد کرده اند به اعتقاد کارشناسان گمرک Ckd است در حالی که این شرکت ها می گویند Skd است .
    وی افزود :به همین دلیل گمرک برای ورود این قطعات تعرفه 54 درصد مطالبه می کند ،اما آنها تعرفه 4 درصدی را عادلانه می دانند که این اختلافات هم اکنون در کمسیون حل اختلاف گمرک جمهوری اسلامی در دست بررسی است.
    وی در پاسخ به این سوال که آیا شرکت مادیران تولید خود را متوقف کرده،گفت: به نظر می رسد با توجه به کاهش توزیع گوشی های مادیران در بازار و همچنین غیر اقتصادی بودن تولید به دلیل تعرفه بالا و تاخیر در ترخیص محموله های آنها ، بعید نیست که این خبر صحت داشته باشد ،با این مدیران این شرکت باید به این مساله پاسخ دهند.
    شیخیان در پاسخ به این سوال که ارزیابی شخصی تان درباره نتایج افزایش تعرفه گوشی همراه به 60 در صد چیست ،گفت: دولت در نظر داشت با اعمال تعرفه بالا به تولید کننده داخلی کمک کند، اما چون این طرح کارشناسی نشده بود ،قاچاق جای واردات رسمی را گرفت .
    وی افزود: از طرف دیگر دولت محصولات چین را در بازار که می توانند با هزینه بسیار ناچیز هر روز گوشی های جدید تری را وارد بازار کنند، نادیده گرفته بود.

  7. #3657
    حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن
    پست ها
    24,878

    پيش فرض

    اشتباهات مکرر در قبوض تلفن ‘همراه اول’

    مشترکان: کلافه شده ایم

    موبنا - ارقام کلان قبوض تلفن همراه از یک سو و تداخل صورت حساب های پرداختی دوره های قبلی و بعدی از جمله مواردی است که با افزوده شدن به سایر مسائل شبکه اپراتور اول به نارضایتی مشترکان از این اپراتور دامن زده است.
    به گزارش خبرنگار "موبنا" اپراتور اول تلفن همراه در آستانه واگذاری به بورس قرار دارد و باید از این پس وارد عرصه رقابتی شود که تا کنون تجربه نکرده است .به همین دلیل تلاش می کند با برنامه های تبلیغاتی و همچنین اتخاذ راهکارهای جدید سهم بازار بالای خود را حفظ کند .
    این درحالیست که به نظر می رسد ، مشاوران و کارشناسان این بچه غول عصر ارتباطات در ایران صرفا به دلیل عادت نداشتن به قواعد بازی رقابت های تجاری به مسائل مهمی که می توانند رابطه بازار با این بنگاه را دچار اختلالات جدی کند توجهی ندارند.
    به عنوان نمونه مشترکان این اپراتور به ویژه ظرف 2 تا 3 سال اخیر از نحوه دریافت قبوض و همچنین بروز اشتباهات مکرر در صورت حساب های همراه اول به تنگ آمده اند و جالب اینجاست که بسیاری از آنها معتقدند این اشکالات و اشتباهات چندان هم غیر عمدی نیستند .
    اشتباهات مکرری که به دلیل ناهماهنگی اپراتور اول و شرکت پست و همچنین به روز نبودن اطلاعات دفاتر امور مشترکان و بانک ها اتفاق می افتند باعث شده اند تا پرداخت هزینه مکالمه با تلفن همراه دولتی به یک دردسر تقریبا همیشگی تبدیل شود . این چیزی است یک مشترک شاکی در یکی از دفاتر خدمات امور مشترکین می گوید.
    با این حال شرکت ارتباطات سیار به جای پذیرش این واقعیت و تلاش برای یافتن راهکارهای خروج از این، بر این موضوع که اشتباهی در قبوض کارکرد مشترکان به وجود نمی آید پافشاری می کند .درحالی که تعدد مشترکانی که با مراجعه به دفاتر خدمات ارتباطی یا ساختمان اصلی امور مشترکان تلفن همراه شده اند و خواستار تغییر و اصلاح ارقام قبوض خود هستند ،حکایت از چیز دیگری دارد.
    بنا به اظهارات مشترکان همراه اول ،تعلل این شرکت در ارائه قبوض کارکرد مشترکان در زمان مقرر که از ناهماهنگی شرکت ارتباطات سیار و پست ناشی می شود ،برای پرداخت بموقع صورتحساب مشترکان یک اختلال اساسی محسوب شده و باعث می شود تا ناخواسته به جمع مشترکان بدحساب شرکت بپیوندند، بدیهی است اپراتور دولتی در برخورد با چنین مشترکانی بدون کوچکترین چشم پوشی به اعمال تمام و کمال قانون می پردازد.
    در عین حال، درج بدهی در صورت حساب دوره بعدی مشترک و تداخل مبلغ پرداختی با بدهی جدید نه تنها دامان مشترکان بلکه وقت ، انرژی و اعتبار شرکت ارتباطات سیار که قرار است به زودی مالکان خصوصی داشته باشد را نیز تلف می کند.
    یک از مشترکان تهرانی که از وضعیت صورت حساب خود به شدت ناراضی است در این باره می گوید: این سومین باری است که به دلیل اشتباه در قبض تلفن همراه خود مجبور شدم به ساختمان شماره 3 شرکت مخابرات مراجعه کنم.
    وی دلیل مراجعه خود را تکرار مکرر بدهی دوره های قبل عنوان کرده و می افزاید:بدهی دوره های قبل در صورت حساب جدید درج می شود و این در حالی است که بدهی خود را پرداخت کرده ام.
    یک مراجعه کننده دیگر به ساختمان اصلی امور مشترکین با اظهار گله مندی از وضعیت قبض کارکرد خود می گوید:بدهی صورت حساب دوره اول بهمن تا اول فروردین را پرداخت کرده ام اما این بدهی مجددا در دوره دو ماهه بعدی تکرار شده است و به دلیل این اشتباه 2بار این بدهی را پرداخت کرده ام اما شرکت ارتباطات سیار مسوولیت این مشکلی را که خود پیش آورده نمی پذیرد.
    به هر حال مشترکانی که در صف های انتظار ساختمان شماره 3 سید خندان می ایستند تا تاوان بروز اشتباهات مکرر سیستم صورتحساب گیری و بخش های ناهماهنگ این بدنه سنگین را بدهند ، به درستی نمی دانند که چگونه می توان به حقوق اصلی خود به عنوان یک مشتری دست یافت .نتیجه ای که البته از حاصل جمع یک بازار تشنه و یک اپراتور دولتی و قدرتمند در کشوری با 70 میلیون جمعیت دور از انتظار نیست
    شاید هم به همین دلیل است که هم اکنون ،اپراتور های تلفن همراه تنها به تبلیغ و جذب مشتری از این راه بسنده می کنند و جلب رضایت مشترک برای آنها از حد حرف و شعار فراتر نمی رود.

  8. #3658
    حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن
    پست ها
    24,878

    پيش فرض

    قیمت سیم کارت در مناطق مختلف تهران، بیستم شهریور 1386

    موبنا
    قیمت فروش سیم کارت تلفن همراه در بازار شمال تهران ، امروز با کد 2 پنج میلیون و 250هزار ریال، کد 3 چهار میلیون و 400 هزار ریال ، کد 4 سه میلیون و 600هزار ریال ،کد 5 سه میلیون و 850 هزار ریال،کد 6 سه میلیون و 750 هزار ریال ، کد 7 سه میلیون و550 هزار ریال و کد 8 سه میلیون و250 هزار ریال است.
    قیمت فروش سیم کارت کارکرده با کد 1 پنج میلیون و300 هزار ریال ، کد 2 چهار میلیون و 200 هزار ریال ، کد 3 سه میلیون و 700 هزار ریال ،با کد 4 سه میلیون و 200 هزار ریال، کد 5 سه میلیون و 250 هزار ریال ، کد 6 نیز سه میلیون و 200 هزار ریال،کد 7 سه میلیون و 100 هزار ریال و کد 8 به قیمت دو میلیون و 950 هزار ریال است.
    قیمت فروش سیم کارت صفرو کارکرده اعتباری تالیا به ترتیب 600 و 040 هزار ریال است .
    قیمت خرید تمامی سیم کارت های معمولی و اعتباری بین 100 تا 150 هزار ریال پایین تر از قیمت فروش آنها است .
    *بازار جنوب تهران
    قیمت فروش سیم کارت تلفن همراه در بازار جنوب تهران،کد 2 پنج میلیون و 200 هزار ریال ، کد 3 چهار میلیون و 250 هزار ریال ،کد 4 سه میلیون و 650 هزار ریال، کد 5 سه میلیون و 750 هزار ریال و کد 6 سه میلیون و 650 هزار ریال، کد 7 به قیمت سه میلیون و 550 هزار ریال و کد 8 سه میلیون و 50 هزار ریال است .
    قیمت فروش سیم کارت کارکرده با کد 1 پنج میلیون و 100هزار ریال ، کد 2 چهار میلیون و 50 هزار ریال ، کد 3 سه میلیون و 550 هزار ریال ، کد 4 سه میلیون و 50 هزار ریال ، کد 5 سه میلیون و 50 هزار ریال ، کد 6 سه میلیون و 150 هزار ریال و کد 7 به قیمت سه میلیون و 50 هزار ریال است.
    قیمت فروش سیم کارت صفر و کارکرده اعتباری تالیا به ترتیب 600 و 350 هزار ریال است.
    قیمت خرید تمامی سیم کارت های معمولی و اعتباری بین 100 تا 150 هزار ریال پایین تر از قیمت فروش آنها است.
    * بازار مرکز تهران
    قیمت فروش سیم کارت تلفن همراه در بازار مرکز تهران، با کد 2 پنج میلیون و 200 هزار ریال ، کد 3 چهار میلیون و 350 هزار ریال ، کد 4 سه میلیون و450 هزار ریال ، کد 5 سه میلیون و 550 هزار ریال ، کد 6 سه میلیون و 450هزار ریال ، کد 7 سه میلیون و 350 هزار ریال و کد 8 سه میلیون و 200هزار ریال است .
    قیمت فروش سیم کارت کارکرده با کد 1 پنج میلیو ن و 150 هزار ریال ، کد 2 چهار میلیون و 100هزار ریال ، کد 3 سه میلیون و 550 هزار ریال ، کد 4 سه میلیون و 50 هزار ریال، کد 5 سه میلیون و 50 هزار ریال ، کد 6 سه میلیون و 100هزار ریال و کد 7 سه میلیون و 50 هزار ریال است.
    قیمت فروش سیم کارت صفر و کارکرده اعتباری تالیا به ترتیب 650و 450 هزار ریال به بالا است .
    قیمت خرید تمامی سیم کارت های معمولی و اعتباری بین 100 تا 150 هزار ریال پایین تر از قیمت فروش است .
    * بازار شرق تهران
    قیمت فروش سیم کارت تلفن همراه در بازار شرق تهران با کد 2 پنج میلیون و 50 هزار ریال ، با کد 3 چهار میلیون و 550 هزار ریال ، کد 4 سه میلیون و 600 هزار ریال ، کد 5 سه میلیون و 700 هزار ریال ، کد 6 سه میلیون و 650 هزار ریال ، کد 7 به قیمت سه میلیون و 550 هزار ریال و کد 8 سه میلیون و 50 هزار ریال است .
    قیمت فروش سیم کارت کارکرده با کد 1 پنج میلیون و 300 هزار ریال ، کد 2 چهار میلیون و 200 هزار ریال ، کد 3 سه میلیون و 650 هزار ریال کد 4 سه میلیون و 100 هزار ریال ، کد 5 سه میلیون و 250 هزار ریال ،کد 6 سه میلیون و 200 هزار ریال ، کد 7 سه میلیون و50 هزار ریال و کد 8 دو میلیون و 600 هزار ریال است.
    قیمت فروش سیم کارت صفرو کارکرده اعتباری تالیا به ترتیب 700 و 450 هزار ریال است .
    قیمت خرید تمامی سیم کارت های معمولی و اعتباری بین 100 تا 150 هزار ریال پایین تر از قیمت فروش است.
    *بازار غرب تهران
    قیمت فروش سیم کارت تلفن همراه در بازار غرب تهران با کد 2پنج میلیون و 50هزار ریال ، کد 3 چهار میلیون و 650هزار ریال ، کد 4 سه میلیون و 600 هزار ریال ، با کد 5 سه میلیون و 500 هزار ریال ، کد 6 سه میلیون و 300 هزار ریال ، کد 7 سه میلیون و 400 هزار ریال و کد 8 دو میلیون و 800 هزار ریال است .
    قیمت فروش سیم کارت کارکرده در بازار غرب تهران کد 1 پنج میلیون و100 هزار ریال ، کد 2 چهار میلیون و100 هزار ریال ، کد 3 سه میلیون و 450 هزار ریال ، کد 4 سه میلیون و 50 هزار ریال ، کد 5 سه میلیون ریال ، کد6 ،سه میلیون و 50 هزار ریال و کد 7 سه میلیون و 100 هزار ریال است .
    قیمت فروش سیم کارت صفر و کارکرده اعتباری تالیا به ترتیب 600 و 400 هزار ریال است .
    قیمت خرید تمامی سیم کارت های معمولی و اعتباری بین100 تا 150 هزار ریال پایین تر از قیمت فروش است.

  9. #3659
    حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن
    پست ها
    24,878

    پيش فرض

    موبنا
    منابع بازاری از توقف فعالیت برخی از قاچاقچیان عمده گوشی تلفن همراه به دلیل اقدامات اخیر نیروی انتظامی خبر می دهند.
    به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی تلفن همراه (موبنا) فروشندگان بازار تلفن همراه می گویند:با شدت گرفتن برنامه های ضد قاچاق نیروی انتظامی ، پس از لغو طرح رجیستری و همچنین افزایش ریسک پذیری این کار ،برای برخی از وارد کنندگان گوشی های قاچاق چاره ای جز توقف واردات غیر قانونی این محصول نمانده است.
    یک منبع آگاه در بازار تلفن همراه تهران در این باره می گوید: با توجه به افزایش قیمت گوشی های قاچاق موجود در دبی و بر خورد قانونی نیروی انتظامی با قاچاقچیان ادامه کار در این زمینه را با مشکلات فراوانی روبرو کرده است.
    به گفته برخی فروشندگان بیش از 50 درصد سهم بازار فروش گوشی های تلفن همراه متعلق به گوشی های بدون گارانتی معتبر یا همان گوشی های قاچاق است.
    در پی این اتفاقات در بازار تلفن همراه تهران ، هم اکنون جای بیشتری برای توزیع گوشی های گارانتی دار در سطح بازار ایجاد شده است.
    شرکت های گارانتی کننده اصلی نیز از این موقعیت استفاده کرده و با افزایش توزیع گوشی های جدید در سطح بازار تلفن همراه به مقابله با بازار گوشی های قاچاق پرداخته اند.
    یکی دیگر از فروشندگان عمده در این باره می گوید: محموله جدید که سه روز گذشته در بازار تلفن همراه باید توزیع می شد توسط نیروی انتظامی توقیف شده است و این موضوع افزایش قیمت گوشی های موجود در بازار را به همراه داشت.
    به عقیده فعالان بازار، افزایش قیمت گوشی های موجود در بازار تا ورود محموله جدید و توزیع آن در بازار تهران ادامه خواهد داشت

  10. #3660
    حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن
    پست ها
    24,878

    پيش فرض

    موبنا- براساس تحقیقات و نظر سنجی که به تازگی توسط موسسه Mformation در خصوص مسائل امنیتی مربوط به تلفن همراه صورت گرفته است ، نشان می دهد که بیشتر مدیران و مسوولان صنعت مخابرات نسبت به استفاده از کاربردهای امنیتی تلفن همراه نگرانی هستند.
    به گزارش روز سه شنبه پایگاه اینرنتی "اینفورمیشن ویک" ، در این نظرسنجی بیش از 200 نفر از مدیران صنعت مخابرات شرکت های بزرگ سراسر اروپا و آمریکا شرکت کرده اند.
    بر اساس نتایج به دست آمده از این نظر سنجی بیش از نیمی از (55درصد) مدیران صنعت مخابرات اعلام کرده اند که اطلاعات مربوط به محصولات فنی ، فروش و مشتریان در دستگاه های تلفن همراه شرکت ها قابل دسترسی است .
    این درحالی است که حدود یک سوم دیگر نیز اعلام کرده اند که حتی اطلاعات مالی شرکت های نیز در این دستگاه ها قابل دسترسی است.
    86 درصد از مدیران صنعت مخابرات آمریکا اعلام کردند که موضوع رفع مشکلات امنیتی تلفن های همراه از جمله مهمترین مسایلی است که آنان در طول چند سال آینده بصورت جدی با آن مواجه خواهند بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •