دوستان سلام
بین دوربین سونی و کانون برای مصرف خانگی کدام را انتخاب میکنید؟
دوستان سلام
بین دوربین سونی و کانون برای مصرف خانگی کدام را انتخاب میکنید؟
Last edited by parsa2007; 11-09-2007 at 13:27.
کانون.... در حال حاضر استفاده می کنم و راضی هستم.
كانون و ديگر هيچ...مطمين باش! سوني هميشه يه پاش ميلنگه ولي كانون 2 تا پا داره 2 تا ديگه هم قرض ميگره و بزن بريم....!!!!!!!!!!!
به نظرم در حال حاضر canon زیاد داخل ایران جا نیافتاده باشد.در ضمن منظور شما کدامیک از محصولات این دو شرکت است ؟ اگر دوربین که باید گفت canon حرف آخر را می زند. ولی باید بدانیم که Sony همیشه سعی در ارائه یک تکنولوژی جدید را دارد. در کل اگر منظور کل لوازم خانگی باشد در انتحاب Sony نباید شک کرد
![]()
دوست عزیز
منظور من دوربین دیجیتال است نه لوازم خانگی.
بهر حال از اظهار نظر شما ممنونم.
Canon ............. اگه نظرسنجی میگذاشتی بهتر بود.
حال میکنم شما دوستان فقط کانون و سونی رو میشناسید چشمانتان رو باز کنید البته اگر این تحریم اقتصادی نبود فروش کانون نصف می شد کانون رو ما ایرانی ها میشناسیم ولی شرکتهای دیگه ...... اره هستن یه خورده عاقلانه فکر کنید 4 شرکت بزرگ دوربین دیجیتال کداک کانون سونی مساتیشی البته این اخری فقط پردازنده می زنه که بعضی جاها کانون از اون هم کمک گرفته و شرکتهای مثل اولامپوس و نیکون چنان لنزی میزنن که تا حالا کانون و کداک و سونی نتونستن بزنن لطف کنید شرکت رو باشرکت مقایسه نکنید زبونم مو در اورد از بس گفتم باید برندها رو مقایسه کرد
یک مثال برای کسانی که منظورم رو نمی فهمم
همه میدونیم مرسدس بزرگترین شرکت اتومبیل سازیست ولی هیچ گاه نتونسته حال بی ام دابلیو رو در سوپر اسپرت جوان بزنه و در کامیون و اتوبوس هم نتونسته حال (مان )(مان تولید کننده برترین اتومبیل سنگین جهان)و ولوو ولی گاهی اوقات مرسدس برتری های نصبت به رقبا پیدا می کنه نمیگم مرسدس اشغاله منظورم تو خرید هر چیزی برند رو با برند مقایسه کنید همین و بس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)