تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 64 از 372 اولاول ... 145460616263646566676874114164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 631 به 640 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    با افتخار میگم خوزستان کهن

پيش فرض

دلبوسكه واقعا مربي بزرگي است
    وقتي از رئال رفت همه فهميدند رئال اون وقت كه دلبوسكه مربيش بود چطور قهرمان ميشد

پروفشنال s.w.a.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Fight Club

2

راست میگین! بریم ماتراتزی رو بزنیم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

من بودم چشاش رو از کاسه در می آورودم
    آره داداش

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض ژن ذاتي فوتبال در خانواده بكهام :بروكلين جا در پاي ديويد بكهام مي‌گذارد

خبرگزاري فارس: فوتبال در خانواده كاپيتان سابق تيم ملي انگليس ژن ذاتي‌ داشته و فرزند ارشد اين چهره قصد در پيش گرفتن راه پدر را دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه لوس آنجلس تايمز، بروكلين، پسر هشت ساله ديويد بكهام به فوتبال حرفه‌اي رو خواهد آورد تا در سال‌هاي آينده ‌حتي از پدرش نيز بهتر عمل كند.
    در جريان پخش يك گزارش تلويزيوني، بروكلين كه عضو تيم كودكان لوس‌آنجلس گالاكسي است گفت كه دوست دارد بازيكن حرفه اي فوتبال شود و حتي از پدرش نيز بهتر در اين رشته بازي كند.
    پسر بكهام اظهار داشت: در ابتدا زير نظر پدرم چيزهايي ياد گرفته‌ام؛ ‌اما اكنون به صورت جدي با حضور در مدرسه فوتبال باشگاه سرگرم يادگيري تكنيك‌ها هستم.
    مربي تيم كودكان اين باشگاه درخصوص بروكلين اظهار كرد، اين بازيكن هشت ساله استعداد زيادي دارد و نسبت به سنش،‌ از ميزان توانايي‌هاي زيادي برخوردار است؛ پس آينده درخشاني را پيش روخواهد داشت.
    گزراشگر اين برنامه عنوان كرد: باتوجه به قابليت‌هاي بروكلين و استعدادي كه اين بازيكن كم سن دارد، ‌فوتبال در خانواده بكهام ‌ژن ذاتي دارد.
    اين مقام با آرزو براي موفقيت براي بروكلين و حضورش به عنوان بكهام ثانوي، ‌به كنايه و طنز آرزو كرد از لحاظ حاشيه‌اي جا پاي پدر نگذارد.
    اين گزارشگر گفت، هنوز مشخص نيست رومئو و كروز نيز استعداد زياد بروكلين در فوتبال را داشته باشند.

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

عجب... حدس زده بودم ولی بهتر بود که قمه هه رو در میاورد (شوخی!)

داره خودمونی میشه FIFA's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خيلي جالب بود البته فوتبال نسل اندر نسل در بين انگليسيها كه بنيانگذارانش هستن وجود داشته و تعجبي نداره كه فردا روزي ژن فوتبال در كروموزوم y اونها پيدا بشه!ولي اين كوچولو اگه بخاطر ژن فوتبال و استعداد هم پيشرفت نكنه بخاطر اسم و رسم پدرش پيشرفت و استقبال ازش در آينده حتمي هست

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

تائيد ميشه

داره خودمونی میشه 2n.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ليونل مسي" پيش از ديدار دوستانه تيم‌هاي ملي فوتبال آرژانتين و استراليا در ملبورن، مقايسه خود با "ديه‌گو مارادونا" اسطوره فوتبال كشورش را رد كرد.
    به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري رويترز از ملبورن، با وجود حضور "كارلوس ته‌وز"، "گابريل هاينزه" و "هرنان كرسپو" در تركيب بازيكنان تيم ملي آرژانتين در اين مسابقه، مسي مهاجم بارسلونا بدون اينكه بخواهد توجه رسانه‌هاي استراليا را به خود جلب كرده است.
    حتي با وجود اينكه خود مارادونا هم از اين بازيكن به عنوان وارث خود نام برده است، مسي ‪ ۲۰‬ساله تاكيد كرد كه مقايسه او با مارادونا بي‌موقع و نادرست است.
    وي به خبرنگاران گفت: تا كنون بارها در سراسر جهان به اين سوال پاسخ داده‌ام. در تاريخ فقط يك مارادونا وجود دارد و من از اينكه با او هم وطن هستم احساس غرور مي‌كنم. من هنوز جوان و در حال يادگيري هستم. هنوز به عنوان يك بازيكن جاي پيشرفت دارم و مي‌خواهم براي تيم ملي كشورم نهايت تلاشم را انجام دهم.
    ديدار دوستانه آرژانتين و استراليا ابتدا قرار بود در ماه ژوئن برگزار شود اما فدراسيون فوتبال استراليا با درخواست آرژانتين براي به تعويق انداختن زمان اين مسابقه موافقت كرد تا تيم مهمان با تركيب كاملي به ملبورن برود.
    آرژانتين از اين مسابقه به عنوان ديداري تداركاتي براي شركت در رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني كه ماه آينده شروع مي‌شود، نگاه مي‌كند.
    استراليا تنها تيم آسيايي كه در جام جهاني سال گذشته به دور دوم صعود كرد هم به دنبال جبران ناكامي خود در جام ملت‌هاي آسياست.
    منبع :
    www2.irna.ir

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به نظر من این فصل مسی و دوس سانتوز برای بارسا میدرخشند ومسی بهترین بازیکن جهان می شود

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگه مثه پدرشون باشن که بوقند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •