دلبوسكه واقعا مربي بزرگي است
وقتي از رئال رفت همه فهميدند رئال اون وقت كه دلبوسكه مربيش بود چطور قهرمان ميشد
دلبوسكه واقعا مربي بزرگي است
وقتي از رئال رفت همه فهميدند رئال اون وقت كه دلبوسكه مربيش بود چطور قهرمان ميشد
من بودم چشاش رو از کاسه در می آورودم
آره داداش![]()
خبرگزاري فارس: فوتبال در خانواده كاپيتان سابق تيم ملي انگليس ژن ذاتي داشته و فرزند ارشد اين چهره قصد در پيش گرفتن راه پدر را دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه لوس آنجلس تايمز، بروكلين، پسر هشت ساله ديويد بكهام به فوتبال حرفهاي رو خواهد آورد تا در سالهاي آينده حتي از پدرش نيز بهتر عمل كند.
در جريان پخش يك گزارش تلويزيوني، بروكلين كه عضو تيم كودكان لوسآنجلس گالاكسي است گفت كه دوست دارد بازيكن حرفه اي فوتبال شود و حتي از پدرش نيز بهتر در اين رشته بازي كند.
پسر بكهام اظهار داشت: در ابتدا زير نظر پدرم چيزهايي ياد گرفتهام؛ اما اكنون به صورت جدي با حضور در مدرسه فوتبال باشگاه سرگرم يادگيري تكنيكها هستم.
مربي تيم كودكان اين باشگاه درخصوص بروكلين اظهار كرد، اين بازيكن هشت ساله استعداد زيادي دارد و نسبت به سنش، از ميزان تواناييهاي زيادي برخوردار است؛ پس آينده درخشاني را پيش روخواهد داشت.
گزراشگر اين برنامه عنوان كرد: باتوجه به قابليتهاي بروكلين و استعدادي كه اين بازيكن كم سن دارد، فوتبال در خانواده بكهام ژن ذاتي دارد.
اين مقام با آرزو براي موفقيت براي بروكلين و حضورش به عنوان بكهام ثانوي، به كنايه و طنز آرزو كرد از لحاظ حاشيهاي جا پاي پدر نگذارد.
اين گزارشگر گفت، هنوز مشخص نيست رومئو و كروز نيز استعداد زياد بروكلين در فوتبال را داشته باشند.
عجب... حدس زده بودم ولی بهتر بود که قمه هه رو در میاورد (شوخی!)
خيلي جالب بود البته فوتبال نسل اندر نسل در بين انگليسيها كه بنيانگذارانش هستن وجود داشته و تعجبي نداره كه فردا روزي ژن فوتبال در كروموزوم y اونهاپيدا بشه!ولي اين كوچولو
اگه بخاطر ژن فوتبال و استعداد هم پيشرفت نكنه بخاطر اسم و رسم پدرش پيشرفت و استقبال ازش در آينده حتمي هست
![]()
ليونل مسي" پيش از ديدار دوستانه تيمهاي ملي فوتبال آرژانتين و استراليا در ملبورن، مقايسه خود با "ديهگو مارادونا" اسطوره فوتبال كشورش را رد كرد.
به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري رويترز از ملبورن، با وجود حضور "كارلوس تهوز"، "گابريل هاينزه" و "هرنان كرسپو" در تركيب بازيكنان تيم ملي آرژانتين در اين مسابقه، مسي مهاجم بارسلونا بدون اينكه بخواهد توجه رسانههاي استراليا را به خود جلب كرده است.
حتي با وجود اينكه خود مارادونا هم از اين بازيكن به عنوان وارث خود نام برده است، مسي ۲۰ساله تاكيد كرد كه مقايسه او با مارادونا بيموقع و نادرست است.
وي به خبرنگاران گفت: تا كنون بارها در سراسر جهان به اين سوال پاسخ دادهام. در تاريخ فقط يك مارادونا وجود دارد و من از اينكه با او هم وطن هستم احساس غرور ميكنم. من هنوز جوان و در حال يادگيري هستم. هنوز به عنوان يك بازيكن جاي پيشرفت دارم و ميخواهم براي تيم ملي كشورم نهايت تلاشم را انجام دهم.
ديدار دوستانه آرژانتين و استراليا ابتدا قرار بود در ماه ژوئن برگزار شود اما فدراسيون فوتبال استراليا با درخواست آرژانتين براي به تعويق انداختن زمان اين مسابقه موافقت كرد تا تيم مهمان با تركيب كاملي به ملبورن برود.
آرژانتين از اين مسابقه به عنوان ديداري تداركاتي براي شركت در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني كه ماه آينده شروع ميشود، نگاه ميكند.
استراليا تنها تيم آسيايي كه در جام جهاني سال گذشته به دور دوم صعود كرد هم به دنبال جبران ناكامي خود در جام ملتهاي آسياست.
منبع :
www2.irna.ir
به نظر من این فصل مسی و دوس سانتوز برای بارسا میدرخشند ومسی بهترین بازیکن جهان می شود
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)