ما اينجا برگ چغندريم ديگه.![]()
همينو بنشونين رو اين صندلي. حالشو بگيريم.![]()
ما اينجا برگ چغندريم ديگه.![]()
همينو بنشونين رو اين صندلي. حالشو بگيريم.![]()
اينجا كه صندلي نداره . اينجا بوتست
من ميگم از بين بي بي و ماريو و حامد دهقاني يكي رو بياريم چون سرتاسر نقد هستند![]()
سلام
با مهدي موافقم از بين خود مهدي و بي بي يكي رو بندازين جلو
راستي حامد دهقاني قبلا نقد شده
Last edited by SAJAD DP; 10-09-2007 at 14:37.
حامد دهقانی که اصلا نقد نمیدونه چیه ( فقط نقد میکنه )
bb رو نمیدونم
ولی این mario واقعا سوژه مناسبی است
اگر نقد بشه خیلی خوبه![]()
من دارم ميگم چرا اين سوال رو جواب نميدين. شما ميگين منو يا حاجي يا bb رو نقد كنن.
من ميگم هموني رو كه گفتم : amintnt رو بنشونيم. البته شك دارم بشينه![]()
باور كنين تو كف اين چند كلمه پدرامم.![]()
بابا، اينا يعني چي ؟![]()
------------
راستي اين حامد گوزن![]()
بدترين نقد شونده اين تاپيك بود. اصلا به پستها پاسخ درست و حسابي نداد.
( حال كردي پدرام. حالشو گرفتم.)
Last edited by Ahmad; 10-09-2007 at 15:05.
تاكيد ميشه از بين ماريو و بي بي يكي رو سريعا انتخاب كنيد ميخواهيم تخريبشون كنيم ..........
ر ج يعني رجوع شود به ....
براي همين گفتم تعداد كاربراني كه قابليت نقد را داشته باشند كم است.اگر ميخواستيم از متفرقه فقط انتخاب كنيم تا 10 سال بعد هم تضمين شده جلو ميرفتيم.اما هدف ما كل p30 است.اين هفته را هم براي همين استراحت داديم كه كاربران هر بخش نسبت به شناختي كه به همقطارشان دارند پيشنهاد بدهند.اين موضوع را هم مد نظر داشته باشيد كه مثلا فلان كاربر كه پاش را هم از بخش مربوطه بيرون نگذاشته ،چند نفر ميشناسندش و چند نفر از اينها حاضر هستند بيايند نقدش كنند و تمام اين نقدها يكروز هم طول ميكشد؟؟منظور من از اينكه كاربران فعال كم هستند همين بود كه توضيح دادم.وگرنه پستهاي بي محتوا را هيچ امتيازي حساب نميكنيم .مهم نقش + طرف در توليد علم و كمك به سايرين است
بهتره بگيم قبلا كمتر اظهار نظر رسمي كردم
بقيه پستها را هم خواندم و مطمئنا تاثير گذار خواهند بود
مهندس دهقاني هم لطف بكنند بعد از اينكه كارشان با چوباي لاي چرخ تمام شد كانديدهاي موسيقي را طبق گفته هاي قبلي معرفي كنند البته پ خ![]()
آهان خوب درستش كردي !! ..... به كارت واردي !!
به هر حال من به عنوان اولين نفر يه ليست 53 نفري از افراد پيشنهادي خودم رو به
پدرم ..... ببخشيد پدرام ارسال كردم
شايد توجه كنه ......
شايد
در ضمن آقاي رئيس بزرگ شما بلد نيسنتيد به Amin پ خ كنيد كه
نام نقد شونده هفته پيش رو از اون بالا برداره ؟!!!
چقدر ما سر اين تاپيك حرص خورديم![]()
ممنون پدرام.![]()
همش ميخوندم رجوع شود به . و بعد ربطش ميدادم به "ر" . بعد ميگفتم اين "ج" چيه ديگه. پيريه ديگه.![]()
![]()
----------------
نظراتي چند به عرض ميرسانم :
ابتدا بايد ديد هدف از ايجاد اين تاپيك چيه ؟
اگر اون چيزيه كه من فكر ميكنم ، بايد بگم كه هدف اين تاپيك ميتونه يك نوع شفاف سازي و رفع ايرادهاي كاربراني باشد كه ديگر كاربران به نوعي با آنها در ارتباط بيشتري هستند و سعي ميشه كه با گفته شدن ايرادهاي آنها به سطح كيفي قعاليتشان اي يه دستي كشيده شود. ( توسط خودشان )
حتما نبايد شاهد اين باشيم كه وقتي كسي مورد نقد قرار ميگيرد خيليها بيايند و نقد كنند.
شايد افراد خاصي با آن شخص در انجمن در ارتباط باشند. مثلا مدير يا همكاري از يك بخش سايت . و اين باعث ميشه كه كاربران خيلي راحتتر بيايند اينجا و نواقصي رو كه به نظرشون ميرسه عنوان كنند. چون محلي است عمومي و كاربران ، همه دسترسي دارند ، بيان يك مشكل و نقص ، احتمال فراوان دارد كه بين چند نفر مشترك باشد و اينجا شخص نقد شونده بهتر متوجه ايرادات خود ميشود.
در كل بيشتر كساني اينجا نقد شوند كه نقدشدنشان تأثيري مثبت بر كيفيت كلي سايت گذاشته .
باز هم ميگويم كساني كه در يك قسمت مشخص ( انجمن ، تاپيك ، ... ) مسئوليت يا فعاليت قابل توجهي دارند .
بهتر است بتدريج تمامي مديران و همكاران و ... با يك دعوت رسمي از طرف مسئولين اين تاپيك به اينجا دعوت شده و پاسخگوي نقد دوستان باشند. مطمئنا آنها استقبال خواهند كرد ، چون حتما هدف آنها هم بالابردن سطح كيفي و كمي بخشي است كه در آن فعاليت ميكنند. و شايد نواقصي در كارهايشان باشد كه خود در جريان نباشند.
![]()
يكي دو تاپيشنهاد داشتم.
اول اينكه اگر ممكنه يك نظر سنجي بگذاريد. اگر هم بشه كه مثلا گزينه هاي نظر سنجي از يك ستاره تا 5 ستاره باشه جالب ميشه كه البته نميشه ولي هر جور باشه خوب ميشه كه به هر حال نظرسنجي باشه.
بعد هم اينكه يك قانوني بگذاريد كه كابران رو از گفتن جملاتي مثل "بچه خوبيه" ، "خيلي گله"، "كارش حرف نداره" بر حذر بداره(!!)
يعني واقعا نقد بكنن و اگر ميخوان تعريف بكنن مثلا بگن اينجاي كارش خوبه در فلان جا خيلي زحمت مي كشه و ...
فكر مي كنم اينجوري بهتر باشه شايد!!
==================
(شايد ادامه داشته باشه شايد.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)