سلام.دوستان ؛ من از روزي كه اين آنتي ويروس را نصب كردم ؛ سيستم خيلي كند شده است.به نظر شما مشكل از چيه؟تنظمات را هم دقيقا انجام دادم.با تشكر
سلام.دوستان ؛ من از روزي كه اين آنتي ويروس را نصب كردم ؛ سيستم خيلي كند شده است.به نظر شما مشكل از چيه؟تنظمات را هم دقيقا انجام دادم.با تشكر
Last edited by رايانه; 11-08-2007 at 12:09.
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
از کوکی جان هم بابت آموزش جامع شان ممنون.
متاسفانه عکس ها دیر لود میشه و بنده هنوز موفق نشدم pdf آن را بگیرم.
اگر دوستان لطف کنند و یه جا آپلود کنند ممنون میشم،خیلی فوری هست.
سلام
ببخشيد ديرشد.
اپلودش كردم اومدم لينكشو بزارم كه كارتم تموم شد.
حالا دانلود كن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من انتيم به طور اتومات آپيديت كرده و نشون ميده كه اخرين ابديتش 2517 هستش حالا درسته اصلا 2517 هست يا نه
آره چرا درست نباشه.
اين عدد هر بار كه شما سيستمتون رو آپديت ميكنيد تغيير ميكنه مثلا مال من كه امروز عصر آپديتش كردم روي 2519 هست.
فرهیخته گرامی سلام
باتشکراززحمتی که کشیدی واطلاعات زیادی راجع به Nod32در
اختیارمان گذاشتی.
باتشکر
بچه دیارحافظ
دوسی
سلام در آخرين مرحله وقتي كد رو براي درايو C وارد ميكنم ارور ميده كه فايل پيدا نشد.
ممنون ميشم منو راهنمائي كنين
فكر ميكنم مشكل شما اينه كه كد رو داخل كادر Work directory وارد ميكنيد.به عكس ها نگاه كنيد:
بعد از زدن Finish یک پنجره با 3 تا مستطیل دراز خالی براتون باز میشه. شما در این قسمت Browse را میزنید.
بعد میرید به مسیری که NOD32 در آنجا نصب شده و از داخل پوشه Nod32.exe را انتخاب میکنید.دقیقا به همین
شکل که در پایین می بینید عمل کنید.
خب حالا که فایل Nod32.exe را انتخاب کردید و به محل مورد نظر هدایت کردید این کدهایی رو که در پایین مینویسم را
در قسمت شماره 2 که در عکس پایین میتونید مشاهده کنید بنویسید.
برای سکن درایو C این کد را وارد کنید.
حالا همین دستورها رو طبق تنظیمات شخصی خودتان در قسمتی که با شماره 2 مشخص کردم وارد کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اميدوارم كارت راه بيفته![]()
Last edited by Maximillion; 24-09-2007 at 10:45.
سلام
ممنون از توضيحتون ولي من كدها رو درست وارد كردم اين ارور رو ميده.
مشكلم حل شد
خيلي خيلي ممنون
Last edited by divarfx; 24-09-2007 at 18:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)