تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا از موتومینگ ( a1200 ) راضی هستید ؟

راي دهنده
312. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاملا راضیم

205 65.71%
  • اصلا راضی نیستم

22 7.05%
  • به جز بعضی اشکالات گوشی خوبیه

85 27.24%
صفحه 66 از 242 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 2416

نام تاپيک: کلوپ A1200

داره خودمونی میشه Iesaha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان بی خیال.

من winampa از این لینک گرفتم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشکلی نداشت.پوشه gtproxy را تو root مموری کارت بذارین بعد فایل exmms.lin را هم بریزن تو root مموری وبا superman یا linloader اجراش کنید.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من برنامه mp3 player پیدا کردم.ظاهرا رو بعضی از فرمورها کار میده رو مال من که کار نداد.به هر حال اینجا میذارمش ببینید برای شما کار میده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یه برنامه که گوشیا مثل چراغ قوه میکنه.البته یه بدی داره که وقتی در گوشیا میبندین برنامه هم بسته میشه.

از اینجا بگیریدش

به این طریق:
    Software J2ME => Linternas=> MobLight

داره خودمونی میشه majid_sp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منم شنیدم از فامیلمون که خیلی سخت پیدا میشه

داره خودمونی میشه ^حمید رضا^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ببین دوست من منم نمیگم دعوا داره کسی.
    منم اینجا همنجوری که اوایلش که این گوشی رو نداشتم و میومدم واسه استفاده الانم سعی میکنم اگه کمکی از دستم بر میاد واسه بقیه انجام بدم.
    تعصب هم ندارم چون اونایی که منو میشتاسن میدونن که من هر چند ماه یه بار گوشیمو عوض میکنم و هر لحظه که مشتری خوب پیدا کنم گوشی هامو میفروشم.بگذریم.
    در مورد زمین خوردن هم تو صفحات قبل گفتم گوشیم بدجوری خورد زمین و نشکست.
    و خط برداشت.
    اما بعضی نظرها جالبه.مثل این که شما گفتید که در شیشه زیاد کثیف میشه و اعصاب خورد کنه.درر اینصورت شما باید با lcd همه گوشی ها مشکل داشته باشید.
    در کل من تا حالا سعی کردم فقط کمک کنم اما اگه کسی احساس میکنه من پستام به کارش نمیاد من نیازی به دادن پست ندارم.
    یا حق
    آقا ببخشید من مقصر بودم اگه کدورتی بین شما ها پیش اومد معذرت میخوام من فقط قصد مشاوره داشتم نه دو به هم زنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Farokhzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

لطفا یک نفر جواب کاملی و دقیقی به من بدهد :
    من دیروز رفتم علاالدین برای خرید یک هندزفری بلوتوث که بتونه آهنگ هم پخش کند ولی از هر کس پرسیدم میگفت امکان نداره و فقط چند مدل نوکیا این امکان رو داره ولی توی مشخصات بلوتوث این گوشی نوشته a2dp که خودم فکر میکنم امکانش باشه.
    لطفا هر کس تونسته این غیر ممکن رو امتحان کنه یا اطلاعی داره منو راهنمایی کند.
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خوشبختانه ورژن جدیدش winampهم اومده تو ورژن قبلی اگه handsfree وصل میکردید کار نمی کرد ولی تو این ورژن این مشکل بر طرف شده برا فعال کردن این گزینه باید رو شمت چت بالای برنامه که عکس دو تا مثلث کوچیک هست کیکل کنید تا یه منو وا بشه هم می تونید اسکین برنامه رو عوض کنید هم اینکه برید تو config وتیک handsfree رو بزنید.
    اما یه بدی که داره این ورزن دیگه باید دستی نصب بشه که البته کار راحت تر شده ولی باید اول ورژن قبلی رو پاک کنید تا تداخل ایجاد نشه بعدش پوشه qtproxy رو از حالت فشرده خارج کنید برزید تو root مموری بعد محتویات پوشه updtae رو کپی و پیست کنید داخل پوشه qtproxy تا با فایل های قبلی جایگزین بشه بعد به وسیله linloder رو exmms.lin کلیک کنید و از برنامه لذت ببرید
    در مورد این a2dp میشه اطلاعات بدید

پروفشنال mojrem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

لطفا یک نفر جواب کاملی و دقیقی به من بدهد :
    من دیروز رفتم علاالدین برای خرید یک هندزفری بلوتوث که بتونه آهنگ هم پخش کند ولی از هر کس پرسیدم میگفت امکان نداره و فقط چند مدل نوکیا این امکان رو داره ولی توی مشخصات بلوتوث این گوشی نوشته a2dp که خودم فکر میکنم امکانش باشه.
    لطفا هر کس تونسته این غیر ممکن رو امتحان کنه یا اطلاعی داره منو راهنمایی کند.
    با تشکر
    من یه h500 موتورولا داشتم وقتی وی تیری ایکس داشتم باهاش موزیک گوش می کردم . فک کنم رو آ1200 هم کار کنه . ولی ربطی به هندز فری نداره به گوشی ربط داره .

داره خودمونی میشه Mamali_eshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    cine city

8

بچه ها لطفا دیگه دست از سره اینکه این گوشی خوبه یا نه تو بازار هست یا نیست و... بردارید هرکی میخاد بدونه خوبه یا نه به نظر سنجی بالا نگاه کنید . هرکی میخاد بخره پاشه بره تو شهر یه تاب بزنه خودش میفهمه هست یا نیست. اگه تو شهری هستی که این گوشی اصلا گیرت نمیاد شاعر میگه چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی ؟ یه چیزی بگیر که تو شهرت بتونی حد اقل واسش یه کیف پیدا کنی و ... . به نظر من این تاپیک از 4-5 صفحه پیش تا اینجا + این پست فوق تکراری من هرز رفته .

یا حق...
    Last edited by Mamali_eshghi; 11-09-2007 at 02:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •