من خودم درشو عوض نکردم مال یکی از دوستام بود ولی میدونم علا الدین بود اگه واجبه ادرس می گیرم میدم بهت ولی تو علا الدین پیدا می کنی
من خودم درشو عوض نکردم مال یکی از دوستام بود ولی میدونم علا الدین بود اگه واجبه ادرس می گیرم میدم بهت ولی تو علا الدین پیدا می کنی
توي همين تاپيك يكي از دوستان لينكي رو واسه همين مورد گذاشته بودند اگه بگردي حتما پيداش ميكني
موفق باشي
تائيديه پست بالا
صحبت مجرم جان قابل تامله
تصميم نهائي با خودته
مرسي
از اون روشي هم كه فرموديد هم نشد
بهر ترتيب به مجردي كه درست شد ما رو مطلع كنيد ممنون از شما
ببینید بعضی حرفا جالبه.مثلا مال یکی از دوستام از دستش افتاد شیشه ی روش شیکست . 45 هزار تومن پول در روشو داد . بعد در شیشه ای روش زود به زود کثیف میشه و ممکنه اعصابتو خورد کنه . و .....
اولا اگه کثیف شه جوری نیست که اعصاب خورد کنه.
دوما اگه کثیف شد یه راحتی هر چه تمتم تر پاک میشه.سوما همه گوشیا ال سی دی شون زود کثیف میشه حالا این در داره درش کثیف میشه و چون شیشه ای هستش راحت تر پاک میشه.
من w810 داشتم هر کاری میکردم ال سی دیش تمیز نمیشد حالا شما به این میگید اعصاب خووردی.
صفحه ی 8 . پست # 71
ببین دوست عزیز ما اینجا با هم دعوا که نداریم یکی اومده در مورد خرید این گوشی مشاوره خواسته ما هم داریم کمکش می کنیم . من احساس می کنم حرفای شما کمی از روی تعصبه . ما فقط داریم نقاط ضعف و قوت رو می گیم نمیشه که فقط خوبی این گوشی رو گفت . مثلا شما منکر این میشی که در شیشه ای روی این گوشی بسیار حساسه و و با زمین خوردن روش بد جور خط میوفته یا میشکنه ؟
در هر صورت اگه من چیز اشتباهی گفتم از شما عذر می خوام .
یا علی مدد
ببین دوست من منم نمیگم دعوا داره کسی.
منم اینجا همنجوری که اوایلش که این گوشی رو نداشتم و میومدم واسه استفاده الانم سعی میکنم اگه کمکی از دستم بر میاد واسه بقیه انجام بدم.
تعصب هم ندارم چون اونایی که منو میشتاسن میدونن که من هر چند ماه یه بار گوشیمو عوض میکنم و هر لحظه که مشتری خوب پیدا کنم گوشی هامو میفروشم.بگذریم.
در مورد زمین خوردن هم تو صفحات قبل گفتم گوشیم بدجوری خورد زمین و نشکست.
و خط برداشت.
اما بعضی نظرها جالبه.مثل این که شما گفتید که در شیشه زیاد کثیف میشه و اعصاب خورد کنه.درر اینصورت شما باید با lcd همه گوشی ها مشکل داشته باشید.
در کل من تا حالا سعی کردم فقط کمک کنم اما اگه کسی احساس میکنه من پستام به کارش نمیاد من نیازی به دادن پست ندارم.
یا حق
این تاپیک هنوز هم به پستای شما احتیاج داره منم چیزی نگفتم که شما ناراحت شید . عذرخواهی هم کردم
یا علی مدد
شما لطف داری.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)