تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: گوشي zt320 تلويزيون دار

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

13 گوشي zt320 تلويزيون دار

سلام
    ميخواستم بدونم از استادان محترم كسي در باره گوشي هاي جديد با قابليت پخش زنده تلويزيون و صفحه كليد لمسي كه با مددل هاي جديدي عرضه شدن خبري داره يا نه. من شنيدم ساخت چين هستن و قيمت امروز يعني 13/6/1385 - 300،000 هزار تا 350،000 هزار خبري داره البته يه مدلش zt321 اينم عكسش :

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوسنان سلام
    بله این گوشیها چینین
    خرید این گوشیها به صرفه نیست
    شاید بیش از صد تاپیک دیگه همین طوری راجع به این گوشیها وجود داشته باشه تو این فروم
    کمی گشتن لازم است

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

سلام
    ميخواستم بدونم از استادان محترم كسي در باره گوشي هاي جديد با قابليت پخش زنده تلويزيون و صفحه كليد لمسي كه با مددل هاي جديدي عرضه شدن خبري داره يا نه. من شنيدم ساخت چين هستن و قيمت امروز يعني 13/6/1385 - 300،000 هزار تا 350،000 هزار خبري داره البته يه مدلش zt321 اينم عكسش :

در مورد این گوشیها
    1.چینی هستن (خوب باشن خیلی دیگه از گوشی ها چینی هستند)
    2.به دلیل نداشتن برند معتبر شناخته شده اطلاعات دقیقی ازشون نیست.با هر قیمتی مغازه حال کنه میفروشه.فروشش هم خیلی سخته و البته با ضرر زیاد...
    3.از نظر کیفیت صدا و بلندی و LCD خوبن ولی باید دید با گذشت زمان هم همینجوری میمونه...
    4.متاسفانه سیستم عامل مشخص و درست حسابی ندارن (البته میگن بعضیهاش ویندوز موبایله!)
    و بلاخره باید بگم گذشت زمان همه چیز رو در مورد این گوشیها مشخص میکنه...

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

دوسنان سلام
    بله این گوشیها چینین
    خرید این گوشیها به صرفه نیست
    شاید بیش از صد تاپیک دیگه همین طوری راجع به این گوشیها وجود داشته باشه تو این فروم
    کمی گشتن لازم است

من حدود 1 سال پيش يك گوشي پاناسونيك x800 چيني خريدم كه از نظر زيبايي در بين گوشيهاي روز آن زما تك بود و داراي سيمبين 6 و كيفيت ال سي دي فوق العاده كه هر كس ميديد كفش ميبريد.و از نظر اسم هم كه پاناسونيك كم اسمي نبو ولي در واقع فقط خودم ميدونستم كه بعد از يك هفته دم به ساعت هنگ ميكرد و تند تند شارژ تموم ميكرد تا جايي كه هر جا ميرسيدم دنبار پريز برق بودم و بعد از 1 ماه ديگر كارش به جايي رسيد كه تا زنگ ميخورد ري استارت ميشد.و كم كم باطري اون خراب شد و يك سالي هست كه دنبال باطري اون ميگردم ولي عمرا پيدا نكردم.خلاصه كه به جايي رسيد كه گوشي كه برام 320 تموم شده بود رو كنار گذاشتم و 1100 قديميم رو كه سگش شرف داره به صدتا گوشي چيني دوباره دست گرفتم.تازه يادم رفت كه بگم كيفيت دوربين و فيلم برداري صفر بود.و هفته پيش با كلي دنگ و فنگ از دم قصط فروختمش 180 اونم به فاميل كه مطمئنم بعد يك ماه اونم پس مياره.
    حالا ديگه فكر كنم همتون بدونيد كه اين گوشيهاي جذاب چيني چطور گوشيهايي هستن..خود دانيد اگه پولتون زيادي كرده بسم ا...

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

به تاپيك هاي نظير اين كه كمم نيستن مراجعه كني جوابتو ميگيري

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

vafa jan shoma pantech korea ro ham bekhar hamoontory charge tamoom mikone

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    با افتخار میگم خوزستان کهن

پيش فرض

اینجوری که مشخصه باید قیدش رو زد

پروفشنال mojrem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من حدود 1 سال پيش يك گوشي پاناسونيك x800 چيني خريدم كه از نظر زيبايي در بين گوشيهاي روز آن زما تك بود و داراي سيمبين 6 و كيفيت ال سي دي فوق العاده كه هر كس ميديد كفش ميبريد.و از نظر اسم هم كه پاناسونيك كم اسمي نبو ولي در واقع فقط خودم ميدونستم كه بعد از يك هفته دم به ساعت هنگ ميكرد و تند تند شارژ تموم ميكرد تا جايي كه هر جا ميرسيدم دنبار پريز برق بودم و بعد از 1 ماه ديگر كارش به جايي رسيد كه تا زنگ ميخورد ري استارت ميشد.و كم كم باطري اون خراب شد و يك سالي هست كه دنبال باطري اون ميگردم ولي عمرا پيدا نكردم.خلاصه كه به جايي رسيد كه گوشي كه برام 320 تموم شده بود رو كنار گذاشتم و 1100 قديميم رو كه سگش شرف داره به صدتا گوشي چيني دوباره دست گرفتم.تازه يادم رفت كه بگم كيفيت دوربين و فيلم برداري صفر بود.و هفته پيش با كلي دنگ و فنگ از دم قصط فروختمش 180 اونم به فاميل كه مطمئنم بعد يك ماه اونم پس مياره.
    حالا ديگه فكر كنم همتون بدونيد كه اين گوشيهاي جذاب چيني چطور گوشيهايي هستن..خود دانيد اگه پولتون زيادي كرده بسم ا...
    پست بالا کاملا تایید میشه تو ایران نمیشه هرجور گوشی خرید مخصوصا با این بازار اشفته . الان به گوشی های مارکدار و اصل اطمینانی نیست چه برسه به ریمارک و چینی

در آغاز فعالیت N77 Satellite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

6 گوشي چيني ريسك بزرگ

سلام

سلام دوست عزيز من هم تا چند روز پيش دنبال اطلاعات اين گوشيها بودم و به اين نتيجه رسيدم كه اين گوشيها چيني هستن و خدمات,قطعات و گارانتي در ايران ندارند چون من به شركت وارد كننده اش زنگ زدم و خودش اينها را بهم گفت و نظر من رو بپرسي ميگم كه خريدش ريسك بزرگيه و ديروز تويه سايتي يكي از كابرها از اين گوشيها خريده بود كه LCD اش سوخته و پيدا نميشه كه بنده خدا مثل...پشيمون بود.

واما درباره تلويزيون اين گوشيها بايد بگم كه چون سيستم ---_H TV ندارند سيگنالها رو به صورت انالوگ دريافت ميكنن و با توجه به اين موضوع بايد در هوايي صاف و در فضايي مناسب باشند تا كانالها رو درست نشون بدن
    در غير اينصورت برفكي نشون ميدن.

و اما اگه دنبال گوشي تلويزيون دار و با قابليت دريافت كانالهاي ماهوارهاي رو ميخواي كه معتبر هم باشه من بهت N77 nokia رو پيشنهاد ميكنم كه از سيستم ---_H TV برخورداره و هيچكودوم از مشكلات بالا رو نداره و دو تا بلند گويه قوي و واضحيهم داره كه البته من پريروز با اين گوشي اشنا شدم و قيمتش هم 470 هستش.
    اميدوارم كمكي بهت كرده باشم .اگر باز هم سوال دلري عنوتن كن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام خدمت همه
    خواهش مي كنم از كساني كه گوشي خاصي رو نخريده اند و يا ندارد با توجه به شنيده ها شون اظهارنظر نكنند تا ديگران هم دچار مشكل نشند. من خودم گوشي تلويزيون دار zt760 كه جديدا اومده رو خريدم با مشخصات زير و الان تقريبا سه هفته است كه دارمش :
    قبل از هر چيز بگم كه بنده نه فروشنده هستم و نه مبلغ فقط يك يوزر هستم :
    تمام كانالهاي تلويزيون رو مي گيره (خوب). بله قبول دارم وسط جاده وقتي سوارتاكسي هستي با سرعت 100 كيلومتر انتظار كيفيت آينه كانال ها رو كه نداريد!!!!!
    ازنظر صدا بلندي هيچ گوشيي بهش نمي رسه و ضمنا كيفيتش هم خوبه .قبول دارم آهنگهاي dj و تكنو رو با بيس و كوبش بسيارقوي روي درجه آخر صدا ممكن بد پخش كنه توجه كنيد آمپلي فاير نخريدم !!!!
    صفحه lcd خوبي داره البته زماني كه تلوزيون نگاه مي كني (بعد از يك يا دو ساعت يه كم داغ ميشه (كه فكر كنم طبيعي باشه )
    سيستم عاملش رو نتونستم پيدا كنم ولي به من گفته شده بود جاوا ست ولي برنامه هاي جاوا رو نمي شناسه (اگه كسي مي دونه لطفا كمك كنه مرسي )
    ebook reader داره و فايلهاي pdb و txt رو تشخيص مي ده
    autoshutdown داره
    دوربينش 1.3 مگاپيكسله ولي واقعا كيفيتش بد نيست
    ضمنا قيمتش 240 تومن بود
    دو 2 تا هم باتري داره و مموري كارت 512 مگ. و بلوتوث ورژن 2
    ضمنا اصلا تقريبا تو اين يه ماه يكبار هم هنگ نكرده است
    خواهشنا اگر كسي راجع به برنامه هاي قابل اجراش چيزي مي دونه help pls

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •