تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 535 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

11 آره

همین الآن تست کردم. آدرس کار می کنه اما پیغام میده که این فایل مغایر قوانین copyright هست. ظاهراً فهمیده این فایل به چه درد می خوره. حالا که اینطور شد نام و پسوند فایل رو طوری عوض کردم که چیزی حالیش نشه. خودتون پسوندش رو تبدیل کنید به zip :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا راست میگه کار نمیکنه توی یه جای دیگه آپلودش کنید که مردم بتونن استفاده کنند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

11 آره

همین الآن تست کردم. آدرس کار می کنه اما پیغام میده که این فایل مغایر قوانین copyright هست. ظاهراً فهمیده این فایل به چه درد می خوره. حالا که اینطور شد نام و پسوند فایل رو طوری عوض کردم که چیزی حالیش نشه. خودتون پسوندش رو تبدیل کنید به zip :

کد:
    آقا راست میگه من هم امتحان کردم کار نمیکنه توی یه جای دیگه آپلودش کنید که مردم بتونن استفاده کنند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

4 سلام

سلام به همه ی دوستان !

من روی سیستمم ویندوز ویستا نصب کردم . تنها مشکلی که دارم اینه که در برخی محیط ها مثل یاهو مسنجر ، نمیتونه فارسی بنویسه . یعنی روی فونت فارسی صفحه کلید تنظیم میشه اما توی مسنجر به جای حروف ، علامت سوال ؟ درج میکنه . در حالی که توی ورد و یا نت پد حروف فارسی رو کاملا درست مینویسه و هیچ مشکلی نداره . جالب اینه که اگه جمله ی فارسی رو مثلا توی نت پد یا ورد بنویسم و بعدش توی مسنجر کپی کنم هیچ مشکلی نداره و کاملا جمله ی فارسی رو نشون میده اما اگه بخوام مستقیما توی مسنجر فارسی بنویسم ، به جای حروف فارسی فقط پشت سر هم علامت سوال ؟ درج میشه .

از دوستانی که به این موضوع وارد هستند خواهش میکنم جهت رفع این مشکل منو راهنمایی کنن . باز هم تذکرا تکرار میکنم که ویندوز من زبان فارسی رو پشتیبانی میکنه و مثلا توی آفیس یا نت پد هیچ مشکلی با فارسی نویسی ندارم . این مشکل فقط توی مسنجر و برخی جاهای دیگه هست .

با کمال امتنان !

مخلص شما .
    سلام دوست عزیز
    موارد زیر رو چک کن
    1- روی آیکون سمت راست پایین صفحه کلیک کن ببین far هست یا نه اگه هست انتخاب کن دوباره امتحان کن
    2- بعد از نصب یاهو مسنجر یه بار سیستم رو ری استارت کن
    3- اگه تنظیمات یاهو مسنجر رو دستکاری کردی برو توی قسمت فونت و آریالarial رو انتخاب کن
    4- اگه دیدی درست نشد یه بار یاهو مسنجر رو unstall کن و ری استارت و دوبار از نو نصبش کن
    5- توی منوی استارت - کنترل پانل- regional and languge setting برو regionel option گزینه فارسی و ایران را انتخاب کن این قسمت اگه ست بشه مطمئنم مشکلت حل میشه

اگه مشکلت حل نشد دوباره پست بذار من خودم قول میدم مشکلتو حل کنم

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان !

من روی سیستمم ویندوز ویستا نصب کردم . تنها مشکلی که دارم اینه که در برخی محیط ها مثل یاهو مسنجر ، نمیتونه فارسی بنویسه . یعنی روی فونت فارسی صفحه کلید تنظیم میشه اما توی مسنجر به جای حروف ، علامت سوال ؟ درج میکنه . در حالی که توی ورد و یا نت پد حروف فارسی رو کاملا درست مینویسه و هیچ مشکلی نداره . جالب اینه که اگه جمله ی فارسی رو مثلا توی نت پد یا ورد بنویسم و بعدش توی مسنجر کپی کنم هیچ مشکلی نداره و کاملا جمله ی فارسی رو نشون میده اما اگه بخوام مستقیما توی مسنجر فارسی بنویسم ، به جای حروف فارسی فقط پشت سر هم علامت سوال ؟ درج میشه .

از دوستانی که به این موضوع وارد هستند خواهش میکنم جهت رفع این مشکل منو راهنمایی کنن . باز هم تذکرا تکرار میکنم که ویندوز من زبان فارسی رو پشتیبانی میکنه و مثلا توی آفیس یا نت پد هیچ مشکلی با فارسی نویسی ندارم . این مشکل فقط توی مسنجر و برخی جاهای دیگه هست .

با کمال امتنان !

مخلص شما .
    احتمالاً فونت پيشفرض YM روي سيستم شما نصب نيست. فونت فارسي نصب كن درست ميشه. اگه هم فونت فارسي نداري، فونت پيشفرض YM رو تغيير بده به Times New Roman.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا راست میگه کار نمیکنه توی یه جای دیگه آپلودش کنید که مردم بتونن استفاده کنند
    عجب حكايتيه ها!
    انگار مايكروسافت راضي نيست اين فايلو آپلود كنم. آخه من هر چي تست مي كنم مشكلي نداره ولي شما مشكل داريد. فكر كنم به خاطر طولاني بودن لينك توي Copy/Paste يكي از حرفهاش جا مي افته.

حالا ايندفعه 2 جاي ديگه آپ كردم:
    اورجينال كردن ويندوز ويستا

کد:
    کد:
    براي اين كه ثابت كنم لينك قبلي هم سالم بود، اون رو بدون h t tp://w w w مي نويسم خودتون اون تيكه رو اضافه كنيد:

4shared.com/file/23666921/14a5bf6f/Vsta_crck.html?dirPwdVerified=8499d6de

امان از دست اين ممنوعيت hyperlink!
    Last edited by javad2625; 08-09-2007 at 17:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

لبتاپ من دارای یک پارتیشن هست و می خوام اونو تبدیل به 2تا پارتیشن کنم.ولی هرکاری کردم با shrink نشد چون ارور میداد.حال راهی به نظرتون مبرسه که بتونم 2تا پارتیشن داشتهباشم.
    ضمنا امکان داره بدون اینکه ویندوز اورژینال ویستا رو از دست بدم ، xp هم داشته باشم؟
    مرسی ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

لبتاپ من دارای یک پارتیشن هست و می خوام اونو تبدیل به 2تا پارتیشن کنم.ولی هرکاری کردم با shrink نشد چون ارور میداد.حال راهی به نظرتون مبرسه که بتونم 2تا پارتیشن داشتهباشم.
    ضمنا امکان داره بدون اینکه ویندوز اورژینال ویستا رو از دست بدم ، xp هم داشته باشم؟
    مرسی ...
    نمي دونم اكس پي رو ميشه روي ويستا نصب كرد يا نه. اما تقسيم كردن پارتيشن ها با Partition Magic بسيار راحت هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mosi2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    tehran

9

سلام
    1-من می خواستم بدونم که ایا می شود قبل از نصب ویستا تشخیص داد که این دی وی دی ویستای من
    چند بیتی است 32 یا 64 بیتی
    اگر میشود روش تشخیص دادن را بگویید؟(قبل از نصب ویندوز ویستا )
    2-از کجا بفهمم که تمام درایورهای من درست نصب شده باشد خصوصا گرافیک انبورد
    و اگر درست نصب نشده باشد ایا برای سیستم مشکلی پیش نمیاید

ممنون میشوم اگر هر دو سوال من راپاسخ دهید

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    1-من می خواستم بدونم که ایا می شود قبل از نصب ویستا تشخیص داد که این دی وی دی ویستای من
    چند بیتی است 32 یا 64 بیتی
    اگر میشود روش تشخیص دادن را بگویید؟(قبل از نصب ویندوز ویستا )
    2-از کجا بفهمم که تمام درایورهای من درست نصب شده باشد خصوصا گرافیک انبورد
    و اگر درست نصب نشده باشد ایا برای سیستم مشکلی پیش نمیاید

ممنون میشوم اگر هر دو سوال من راپاسخ دهید
    سلام
    جواب سوال 1 رو نمي دونم اما فكر كنم اگه 64 بيت باشه خود به خود تشخيص بده كه سيستم شما 32 بيتي هست و نميشه روي اين سيستم ويستاي 64 نصب كرد ضمن اين كه معمولاً DVD ويستا 32 بيتي هست.

اما در مورد سوال 2 مشخصه كه درايورهاي مهم كه گاهي مشكل پيدا مي كنند صدا، مودم و گرافيك هستند. اگه صداي ويندوز كار كنه، يعني درايور صدا نصب شده نياز به چيز اضافه هم نداره. اگه مودم هم كار كنه يعني درايور مودم نصب شده. كارت گرافيك هم معمولاً خودكار شناخته ميشه ولي ممكنه براي استفاده از گزينه هاي StandBy و Hibernate نياز به نصب سي دي داشته باشيد كه اون هم مشخصه اگه اون گزينه ها كار مي كردند يعني مشكلي نيست.

ولي روي هم رفته فهرست تمام سخت افزارهاي نصب شده و نصب نشده رو مي تونيد در Device Manger ويندوز پيدا كنيد. يعني روي My Computer راست كليك كرده Properties رو بزنيد بعد هم دنبال Device Manager بگرديد. اونهايي كه نصب نشدند كنارشون علامت سوال گذاشته.

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مرسی ...
    اگه اونو تبدیل یه دو پارتیشن کنی میتونی xp رو در درایو اول و ویستا رو در درایو دوم نصب کنی برای تبدیل هم با استفاده از نرم افزار Partition Magic که دوستمان گفننداین کار رو بکنی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •