سلام.يك مشكل مشابه ولي خفيفتر.
من از Kaspersky Internet Security 2007 7.0.0.125 Final استفاده ميكنم سريال نامبر و ليسانس نرم افزار هم درسته و خيلي راحت هستم.اما مشكل اساسي انجاست كه اين آنتي ويروس فقط و فقط 3 تا سايت رو باز نميكنه.به هيچ وجه.يكي از اين سايتها همين سايت
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هست.براي ورود به سايت نيازي نيست از برنامه بطور كامل خارج شم.فقط كافيه راست كليك كنم و گزينه Pause Protection رو براي هر مدت زماني كه ميخوام بزنم و اونوقت كه با غير فعال شدن اين قسمت ميتونم وارد سايت بشم.
كارهايي هم كه اين دوست عزيز فرمودند رو هم اجرا كردم ولي هيچ فايده اي نداشت.باز هم تاكيد ميكنم كه تا الان فقط و فقط براي 3 سايت محدوديت ايجاد ميكنه كه p30world هم يكي از اون سايتهاست.
مشكل ديگه اينه كه وقتي ميخوام اكانت VPN رو فعال كنم ارور 800 ميده.ارور 800 مربوط به فاير وال هستش وقتي فاير وال رو هم ميبندم باز ارور ميده.
ويندوز عوض كردم مشكل رفع نشده.اپشن تمام برازرها رفتم از جمله اينترنت اكسپلوره -اپرا-نت اسكيپ-اوانت-فايرفاكس-كريزي ولي نتيجه هموني بود كه گفتم.لطفا راهنمايي كنيد
متشكرم.[QUOTE=farhad200;1536594]نمیدونم شاید این یکی از سوتی های این ورژن از کاسپر باشه به هر حال شما هم میتونین امتحان کنین.
parental control را فعال کنید و وارد setting بشید و از قسمت profile گزینه child رو انتخاب کنید و appyl رو بزنیدمیبینید که نمیذاره وارد هیچ سایتی بشید بعد از اون برید تو web anti-virus و اون کارهایی رو که توی پست قبلی گفتم انجام بدید یعنی تو قسمت Trusted URLs یه لینک بهش بدید بعد همون لینک را امتحان کنید میبینید که میتونید وارد اون سایت بشید.