تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 206 از 1081 اولاول ... 106156196202203204205206207208209210216256306706 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,051 به 2,060 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض كمك

سلام.يك مشكل مشابه ولي خفيفتر.
    من از Kaspersky Internet Security 2007 7.0.0.125 Final استفاده ميكنم سريال نامبر و ليسانس نرم افزار هم درسته و خيلي راحت هستم.اما مشكل اساسي انجاست كه اين آنتي ويروس فقط و فقط 3 تا سايت رو باز نميكنه.به هيچ وجه.يكي از اين سايتها همين سايت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هست.براي ورود به سايت نيازي نيست از برنامه بطور كامل خارج شم.فقط كافيه راست كليك كنم و گزينه Pause Protection رو براي هر مدت زماني كه ميخوام بزنم و اونوقت كه با غير فعال شدن اين قسمت ميتونم وارد سايت بشم.
    كارهايي هم كه اين دوست عزيز فرمودند رو هم اجرا كردم ولي هيچ فايده اي نداشت.باز هم تاكيد ميكنم كه تا الان فقط و فقط براي 3 سايت محدوديت ايجاد ميكنه كه p30world هم يكي از اون سايتهاست.
    مشكل ديگه اينه كه وقتي ميخوام اكانت VPN رو فعال كنم ارور 800 ميده.ارور 800 مربوط به فاير وال هستش وقتي فاير وال رو هم ميبندم باز ارور ميده.
    ويندوز عوض كردم مشكل رفع نشده.اپشن تمام برازرها رفتم از جمله اينترنت اكسپلوره -اپرا-نت اسكيپ-اوانت-فايرفاكس-كريزي ولي نتيجه هموني بود كه گفتم.لطفا راهنمايي كنيد
    متشكرم
    .[
    QUOTE=farhad200;1536594]نمیدونم شاید این یکی از سوتی های این ورژن از کاسپر باشه به هر حال شما هم میتونین امتحان کنین.
    parental control را فعال کنید و وارد setting بشید و از قسمت profile گزینه child رو انتخاب کنید و appyl رو بزنیدمیبینید که نمیذاره وارد هیچ سایتی بشید بعد از اون برید تو web anti-virus و اون کارهایی رو که توی پست قبلی گفتم انجام بدید یعنی تو قسمت Trusted URLs یه لینک بهش بدید بعد همون لینک را امتحان کنید میبینید که میتونید وارد اون سایت بشید.[/QUOTE]

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام.يك مشكل مشابه ولي خفيفتر.
    من از Kaspersky Internet Security 2007 7.0.0.125 Final استفاده ميكنم سريال نامبر و ليسانس نرم افزار هم درسته و خيلي راحت هستم.اما مشكل اساسي انجاست كه اين آنتي ويروس فقط و فقط 3 تا سايت رو باز نميكنه.به هيچ وجه.يكي از اين سايتها همين سايت
    کد:
    هست.براي ورود به سايت نيازي نيست از برنامه بطور كامل خارج شم.فقط كافيه راست كليك كنم و گزينه Pause Protection رو براي هر مدت زماني كه ميخوام بزنم و اونوقت كه با غير فعال شدن اين قسمت ميتونم وارد سايت بشم.
    كارهايي هم كه اين دوست عزيز فرمودند رو هم اجرا كردم ولي هيچ فايده اي نداشت.باز هم تاكيد ميكنم كه تا الان فقط و فقط براي 3 سايت محدوديت ايجاد ميكنه كه p30world هم يكي از اون سايتهاست.
    مشكل ديگه اينه كه وقتي ميخوام اكانت VPN رو فعال كنم ارور 800 ميده.ارور 800 مربوط به فاير وال هستش وقتي فاير وال رو هم ميبندم باز ارور ميده.
    ويندوز عوض كردم مشكل رفع نشده.اپشن تمام برازرها رفتم از جمله اينترنت اكسپلوره -اپرا-نت اسكيپ-اوانت-فايرفاكس-كريزي ولي نتيجه هموني بود كه گفتم.لطفا راهنمايي كنيد
    متشكرم
    .[
    QUOTE=farhad200;1536594]نمیدونم شاید این یکی از سوتی های این ورژن از کاسپر باشه به هر حال شما هم میتونین امتحان کنین.
    parental control را فعال کنید و وارد setting بشید و از قسمت profile گزینه child رو انتخاب کنید و appyl رو بزنیدمیبینید که نمیذاره وارد هیچ سایتی بشید بعد از اون برید تو web anti-virus و اون کارهایی رو که توی پست قبلی گفتم انجام بدید یعنی تو قسمت Trusted URLs یه لینک بهش بدید بعد همون لینک را امتحان کنید میبینید که میتونید وارد اون سایت بشید.
    برای حل مشکل آن سایتها اول باید ببینید کدام قسمت از برنامه مشکل را ایجاد کرده است برای این کار این اجزا را

به طور مجزا و یکی یکی غیر فعال کنید تا ببینید مشکل از کجا است ( مثلا Firewall ,Web Anti-Virus , Anti-Spam ,Privacy Control

و ... ) پس از آن می توانید سایتهای مزبور را به لیست سفید آن جز از برنامه اضافه کنید. در مورد VPN اگر پس از

آنیستال کردن کاسپرسکی مشکل حل نشد مشکل از کاسپرسکی نیست و مشکل جای دیگری است ولی اگر

مشکل VPN با پاک کردن کاسپرسکی حل شد اکانت VPN خود را پاک کنید و پس از نصب کاسپرسکی مجددا آن را

نصب کنید.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

پس از نصب نسخه 7.0.0.125 اینترنت سکیوریتی کاسپر
    سرعت سیستمم به شدت کاهش یافته (منظور سرعت بوت شدن هستش)

چه کار کنم تا سرعتم بره بالا؟
    ;کسی جواب دقیقی به من نمیده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezaninja's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    کوچه ها

پيش فرض با سلام

من قبلا آنتی ویروس کاسپرسکی ورژن 5.38 را داشتم همراه فایروال مکافی
    تو سیستم جدید که تازه خریدم تصمیم گرفتم ورژن 6 کاسپر اینترنت سکیوریتی را نصب کنم
    اما یه چند تا مشکل دارم
    1. منطقه یا کشور را ایران گذاشتم آیا این اشکالی داره
    2. خیلی میکشه مثلا یه فایل آپدیت را دانلود کنه لطفا تنظیمات آپدیت به من بگید مثلا تو مراحل اولیه تو بعضی از base مثلا base 24 با چند بار ارور آخرش یه فایل 408 کیلو بایتی را دانلود کرد
    3. مثلا همرا با این فایروالashampoo را نصب کردم تو هربار بالا اومدن خطا میده آیا لازم این فایروال رانصب کنم یا پاکش کنم
    4. لطفا در مورد این کلمات یه تو ضیحی بدین deny , terminte , back roul چون اینها را تو هر باراومدن به فایروال میده

با تشکر
    ورژن 6.0.1.411

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

;کسی جواب دقیقی به من نمیده؟
    دوست عزیز

تمام انتی ویروسها سرعت بالا آمدن ویندوز را کند می کنند ( بعضی بیشتر و بعضی کمتر ) کاسپرسکی نسخه 7 به آن

حدی که شما می گویید زمان بوت را طولانی نمی کند .احتمالا مشکل شما استفاده همزمان از نرم افزارهایی است که با

کاسپرسکی تداخل دارند ( مثلا آنتی ویروسهای دیگر مخصوصا اگر به طور کامل پاک نشده باشند و یا فایروالها و ... ) شما

اگر از آنتی ویروس دیگری استفاده می کنی آن را به طور کامل آنیستال کن .یا گر قبلا آنیستال کرده ای بقیه بقایای آن را از

روی سیستم پاک کن و بعد تمامی نرم افزارهای غیر ضروری را که با بالا آمدن ویندوز بالا می آیند غیر فعال کن ببین

مشکل حل می شود یا نه .

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دوست عزیز

تمام انتی ویروسها سرعت بالا آمدن ویندوز را کند می کنند ( بعضی بیشتر و بعضی کمتر ) کاسپرسکی نسخه 7 به آن

حدی که شما می گویید زمان بوت را طولانی نمی کند .احتمالا مشکل شما استفاده همزمان از نرم افزارهایی است که با

کاسپرسکی تداخل دارند ( مثلا آنتی ویروسهای دیگر مخصوصا اگر به طور کامل پاک نشده باشند و یا فایروالها و ... ) شما

اگر از آنتی ویروس دیگری استفاده می کنی آن را به طور کامل آنیستال کن .یا گر قبلا آنیستال کرده ای بقیه بقایای آن را از

روی سیستم پاک کن و بعد تمامی نرم افزارهای غیر ضروری را که با بالا آمدن ویندوز بالا می آیند غیر فعال کن ببین

مشکل حل می شود یا نه .
    سلام

ببین
    من نسخه 6 اونو داشتم پاک کردم (انیستال کردم) بعدش این نسخه را نصب کردم ییهو چنان سرعت ازم کم کرد که حتی زمان بوت شدن رو به 10 دقیقه میرسوند....

نمیدونم چرا اینطوری شده؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام

ببین
    من نسخه 6 اونو داشتم پاک کردم (انیستال کردم) بعدش این نسخه را نصب کردم ییهو چنان سرعت ازم کم کرد که حتی زمان بوت شدن رو به 10 دقیقه میرسوند....

نمیدونم چرا اینطوری شده؟
    آیا همزمان از فایروال یا آنتی ویروس دیگری استفاده می کنید؟

پروفشنال farhad200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

درود

آيا آخرين نسخه فايروال (به تنهايي نه در Internet Security) با كرك موجود است ؟ اگر لينك دانلودي سراغ داريد لطف كنيد؟

با سپاس فراوان
    بدرود
    اگر منظورت این باشه که نسخه ای از کاسپر که فقط فایر وال داشته باشه باید بگم که کاسپر تا حالا همچین نسخه ای را نزده. کاسپرسکای در دو نوع Internet Security که فایروال هم توش هست و یا Kaspersky Anti-Virus محصولاتش رو بیرون داده.
    Last edited by farhad200; 08-09-2007 at 18:49.

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگر منظورت این باشه که نسخه ای از کاسپر که فقط فایر وال داشته باشه باید بگم که کاسپر تا حالا همچین نسخه ای را نزده. کاسپرسکای در دو نوع Internet Security که فایروال هم توش هست و یا Kaspersky Anti-Virus محصولاتش رو بیرون داده.
    باید بگم اینطوری نیست کسپر سکی یه محصول هم به نام kaspersky anti hacker داره که فقط فایرواله
    اما خیلی وقته نسخه ی جدیدی از این آنتی هکر بیرون داده نشده برا همین افراد محدودی ازش استفاده میکنند
    این لینک دانلوده اما من فعلا براش رجیستر کی ندارم باید بگردم براتون پیدا کنم
    کد:

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در ضمن میخواستم یه چیزی رو در مورد اسم این آنتی ویروس یادآوری کنم
    تلفظ درست اسم این نرم افزار (( کسپر سکی )) است نه کاسپر و نه اسکای ( این یک کلمه ی روسی است و پسوندش به معنی آسمان نیست) هیچکدومشون درست نیست
    در واقع نام رئیس شرکت Eugene Kaspersky است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •