راستی فقط نورتن توی استارت آپ شما هست یا فقط نورتون نمی یاد جمله دو پهلو هست.........
راستی فقط نورتن توی استارت آپ شما هست یا فقط نورتون نمی یاد جمله دو پهلو هست.........
از منوی استارت،روی start up کلیک راست کن و اونو باز کن.حالا shortcut انتی ویروس رو پاک کن و یه shortcut
جدید بساز.شاید مشکلت حل بشه
آره دیگه.
وقتی آنتی ویروس توی startup اجرا نمیشه یعنی یا گزینه اون توی استارت آپ نیست یا کلاً از کار افتاده و به طور معمول هم اجرا نمیشه. از این دو حال نمی تونه خارج باشه. مگر این که اجرا بشه و شما متوجه اجرا شدنش نشید!
البته من همه این راهها رو امتحان کردم . مطمئنم کار همون ویروس هستش .
ویروسش همون ویروسی که فولدر آپشن رو حذف میکنه و regedit هم باز نمیشه . آیا کسی این ویروس رو گرفته و این مشکل رو نداشته باشه ؟!!!!!!!!!
آقا اگه میتونی ویروس کش رو حذف کن و کاسپر رو نصب کن تا اگه هنوز ویروسیم باقی مونده باشه رو پیدا کنه.
باشه باید همین کار کنم . راستی مکافی آپ دیت میشه ؟؟؟ که اونو نصب کنم . اگه میشه چطوری ؟؟؟ چون نصب کردم آپ دیت نمیشد . آگه راهی داره بگید ممنون !
پی مکافی نرو که ضرر می کنی چون نه آپدیت می شه نه تشخیص خوبی داره.... تنها راه آپدیتش هم فقط مخفی کردن آی پی هست
شما گفتی ویندوز عوض کردم مشکل حل نشده!
با تعویض ویندوز مشکل هر گونه ویروس به طور 100% حل میشه. مگر این که درایو سیستم رو فرمت نکرده باشی و یا بعد از نصب ویندوز جدید دوباره خودت ویروس رو فعال کنی.
ضمناً من هم همین الآن روی لپ تاپم ویروس Folder Options رو دارم ولی آنتی ویروس نصب نکردم ببینم اجرا میشه یا نه. راه حل رو هم اینجا نوشته:
اما چون طولانی هست تست نکردم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا دست همه درد نکنه . چون دیگه کارم حل شد . به گفته آقا تورج رفتم و ویروس کشم و عوض کردم البته گفتند کاسپر رو بریز ولی من دیدم مکافی اینترپرایز رو دارم و تعریف خوبی ازش شنیدم . برای همین نصب کردم و یه ویروس کشی کامل کردم دیدم چهار تا ویروس w32 توی درایو e توی فولدر سیستم ولوم جا خوش کرده بودن در صورتی که نورتون نتونسته بود که پیداش کنه . این مکافی که شنیدم نشخه تجاری هم هست قابلیت آپ دیت هم داره که الان دارم آپ دیتش میکنم . توی استارت آپم هم مونده .
thankssssssssssssssssss
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)