پسورد : MOJIX
همين فونت را به صورت Shape از اينجا دانلود کنيد
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1391036&postcount=12
همين فونت را به صورت Shape از اينجا دانلود کنيد
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1391036&postcount=12
Last edited by MOJIX; 08-09-2007 at 13:35.
بازم سلام .
اين فونت رو كسي داره .
من خودم اين فونت رو دارم اما كمي قاتي داره !!!
براي همين گفتم .
ممنون .
پسر جون مارو کچل کردي........
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
░░▒▓ اسامي ماه مبارک رمضان در اشکال مختلف ( بيش از 60 طرح ) ▓▒░░
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من سرو کارم به فونت زياد و فونت خيلي احتياج دارم
درزمينه فارسي فونت ثلث را ميخواستم که حروف مذهبي با آن نوشته ميشود و فونتهاي يي که اسامي مذهبي دارند مثل يا اباصالح المهدي يا چيزهاي ديگر که با نوشتن يک حرف جملي اي مانند اين مي آيد ميدانم در زمينه بسم الله چنين فونتهايي است ولي درزمينه جمله هاي مذهبي ديگر مثل ائمه و ون يکات يا هو الرزاق که بازدن يک کليد کيبورد جمله اي بيايد هست يا نه مثل همین رمضان که گذاشتی مدلهای دیگش درمورد ائمه 14 معصوم اگر فونت اش هست لينکش را بگذاريد يا لينک دانلودش و در زمينه فونت فارسي و قرآني اگر لينکي داريد برايم بگذاريد خيلي نياز دارم فونت ثلث هم اگر ميشود بگذاريد.نياز خيلي دارم لطفا کمک کنيد کارم برش شبرنگ و به اين فونتها نياز دارم.
فونتی وجود داره که درمورد اشکال ایران باستان باشه مثل فربهر و سرباز کورش کبیر ووغیره...
ثلث هم برایم بذار
فونت دلقک میخوام
اگر ميشود فونت خارجي و سايتي که فونت خارجي داشته باشد و فونتي که حالت symbolدارد بگذاريد يا سايتي که فونت symbol دارد بگذاريد
فونت انگلیسی که اژدها توش باشه یا آتش ازاینا که روماشین با شبرنگ میچسبونند
ممنون
Last edited by mohsen_60006; 10-09-2007 at 00:05.
سلام.
من فونت های phonetic احتیاج دارم.همون علائم تلفظ که تو دیکشنری ها هست.
تا الان چند نمونه دانلود کردم ولی هیچ کدوم phonetic استاندارد آکسفورد ، لانگ من و ... که من نیاز داشتم نبودن.
اگه دارین لطفا آپ کنین.
اینم تصویر فونت های مورد نظر من :
![]()
در مورد فونتي با اسامي ائمه: فونتي دارم آماده ميکنم بي نظير از اسامي ائمه که اگه آماده شد تا ماه هاي آينده براتون ميذارم ................
فونت ثلث هم اگر ميشود بگذاريدثلث هم برایم بذارهمه در صفحه اول :فونت دلقک میخوام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن چنين فونتي ندارم!!فونتی وجود داره که درمورد اشکال ایران باستان باشه مثل فربهر و سرباز کورش کبیر ووغیره...
توي صفحات قبلي سايت ها را معرفي کردم هم Simbolاگر ميشود فونت خارجي و سايتي که فونت خارجي داشته باشد و فونتي که حالت symbolدارد بگذاريد يا سايتي که فونت symbol دارد بگذاريد
متاسفانه من به غير از فونت هاي پيش فرض ويندوز در اين زمينه فونتي رو نميشناسم!
mojix جان سلام ببين من ميخوام كه با فونت نستعليق كه ميشه باهاش -تو ورد 2003 مستقيم تايپ كرد-كلمات رو كشيده بنويسم اما شيفت و ت اونجا كار نميكنه از طرفي نرمافزار كلكل رو هم از اينجا گرفتم ولي بايد خط به خط اضافه كرد و تايپ كرد يعني نميشه يه صفحه باز كرد و توش نوشت منشي ما اينجا تقدير نامه و اين حرفها تايپ ميكنه و ميخواد كه بتونه بعضي حرفها رو كشيده تايپ كنه راه حلي اگه سراغ داري لطفا برام پيغام خصوصي بفرست خيلي ازت ممنون و شرمنده كه بهت زحمت ميدم
عزيز اولا : تايپ نستعليق به صورت خطي نيست که Shift +J بگيري و متن رو کشيده کنيmojix جان سلام ببين من ميخوام كه با فونت نستعليق كه ميشه باهاش -تو ورد 2003 مستقيم تايپ كرد-كلمات رو كشيده بنويسم اما شيفت و ت اونجا كار نميكنه از طرفي نرمافزار كلكل رو هم از اينجا گرفتم ولي بايد خط به خط اضافه كرد و تايپ كرد يعني نميشه يه صفحه باز كرد و توش نوشت منشي ما اينجا تقدير نامه و اين حرفها تايپ ميكنه و ميخواد كه بتونه بعضي حرفها رو كشيده تايپ كنه راه حلي اگه سراغ داري لطفا برام پيغام خصوصي بفرست خيلي ازت ممنون و شرمنده كه بهت زحمت ميدم
ممنون .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)