از یکی از کارمند های ایرانسل خبر رسید که توی تهران - همت یک دکل به طول 98 متر زدن که جزو اصلی ترین دکل های تهرانه و بزودی راه میفته
از یکی از کارمند های ایرانسل خبر رسید که توی تهران - همت یک دکل به طول 98 متر زدن که جزو اصلی ترین دکل های تهرانه و بزودی راه میفته
خدا از این دکل ها نصیب تمام شهر ها به خصوص شیراز که وضع آنتن دهیش خوب نیست بکنه.الهی آمین!!!
يكيش هم توي يزد زدن مركز شهر خيلي چيز خفنيه
ولي هنوز چراغهاش خاموشه
پس كي يزد پوشش رسمي ميشه![]()
آقا اگه کسی از این دکل 100 متری ها دید یه عکس بگیره بندازه برای ما بینوایان!
یزد که رسمی شده فقط تو سایت نیومده.
یه 10-20 صفحه پیش که گفتم رفته بودم شمال همه اینا رو توضیح داده بودم!![]()
در اسرع وقت يكي ميزارم
1- شما منبع خبرت كجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یزد که رسمی شده فقط تو سایت نیومده.
یه 10-20 صفحه پیش که گفتم رفته بودم شمال همه اینا رو توضیح داده بودم
2- پس چرا چرغ دكلش خاموشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3- پس چرا نزديك به 5 روزه كه انتن نداره برو پست 6088 ((صفحه قبل)) توضيح دادم![]()
الان رفتم سایت پارسیک ، وسط صفحه اول تبلیغات ایرانسل هست ، پایینش شرکت ارتباطات سیار!، جالبه این همراه اول هنوز نمیدونه رو چی تبلیغ کنه، فقط پوشش 1016 شهر و ثبت نام سیم کارت ! فکر میکنن فقط باید پول خرج کنن ولی نمیدونن چطوری !
بابا وقتي 13 سال تبليغ نكرده باشن اصلا يادشون ميره تبليغ چيه پوشيدنيه ديدنيه تو آبگوشت ميكنن مي خورن
اينم چند تا عكس از دكل خفنه ((شايد هم 100 متر نباشه ولي چيزي هم كم نداره شايد هم باشه))
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعكسها رو دانلود كنين بعد ببينين كه با اندازه واقعي باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستي اون زميني كه دكل توش بود يه صداي غرغري از اون تو بيرون ميومد مال چيه ؟؟؟ ((بروتوجمله))
حسین جان این عکسا برای چین؟
همراه اول یا ایرانسل؟
یه نفر یه عکس از دکلهای همراه اول میزاره بببینم چه شکلین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)