تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 356 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام سهیل عزیزم. خوبی؟؟؟

این کا ام که میگی همون شهباز نیست؟؟؟ منم یه خاطره با شهباز 6 سیلندر دارم.

نه فرشاد جون . جیپ کا ام در زمان جنگ و مخصوص رفت و امد در شرایط جنگی ساخته شده بود . اصلا شما شهباز 6 سیلندر رو با کا ام مقایسه نکن .... جیپ کا ام اصلا قیافش به شهباز نمیرسه هر چند اکثر شهباز های ایران از نوع گالانت و کالسکه هستند . جیپ کا ام مخصوص کوه و بیابان و جنگل و همچنین برای تو شهر هم از انواع جیپ های دیگه سر تره به دلیل کم استهلاک بودن و سوخت بسیار کم . و کوه رو در مقایسه با شهباز 6 سیلندر مثل اب خوردن میتوپه میره بالا .!!!!! یعنی میخوره ... کلا برای کوه در گروه جیپ ها ماشین های 4 سیلندر خیلی راحت تر میرن بالا .

سلام
    Nomber1 جان از این جیپی که گفتی یه عکس داری بزاری. اگر هم میتونی از این ماشینایی که دوستان در جواب ولی این جیپی که گفتی با قیمت 2 تا 3 میلیون منو تو فکر فرو برد که کم کم یه کاری بکنم.
    ممنون
    خوب دوست ما سهیل عزیز solo زحمتش رو کشید ... ولی این کا امی که گذاشته خوشگل هست ! ولی عمرا بتونه مثل بقیه بره کوه رو بالا به خاطر اون لاستیک های پهن و اضافه وزنی که ماشین بر اثر تجهیزات اضافه به دست اورده .

سهيل جان، در مورد دلايل هن شدن ماشين مى‌شه يه توضيحاتى بدى؟

مطمئن باش كه اين تاپيك هيچ وقت نمى‌خوابه.

علی جان . نفهمیدم منظورت از هن چیه . ولی اگه هن هن کردن یا همون ضربه زدن یا به قول قزوینی ها ک.ن زدن !!! که تو اصطلاح ماشین میگن ناک زدن که میشه همون ضربه خودمون . من الان ماشین خودم این وضعیت رو پیدا کرده ... بردم ماشین رو سرویس . انژکتور های من از شانس بد کثیف شده بود و ماشین وقتی در دنده بود و گاز نمیدادی ماشین ناک میزد . ولی گاز میدادی دیگه چون پاشش انژکتور زیاد میشد ناک نمیزد ...

اگه مشکل شما در همین سبکه یعنی ناک زدن ولی در حال حرکت و گاز دادن ماشین ناک میزنه میتونه برق به طور خوب به ماشینت نرسه .. بر اثر قطعی یا نارسایی وایر هات یا به اصطلاحی ماشینت به نوعی برق دزدی داشته باشه یا اینکه اشکال در سیستم سوخت رسانیت داری . یعنی ممکنه صافی بنزینت کثیف شده باشه یا اینکه انژکتور هات کثیف شده باشه یا اگه کاربراتوره دهنه کاربراتت .

از بچه های این فروم یه سوال داشتم :
    آیا کسی این Fxx که آقای Hpower_sl3 میگرو کسی از شما دیده ؟
    .
    اقا جون مادرت شر به پا نکن !!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تو دیگه کی هستی نامبر 1 بابا خیلی بی مرامی رفیقات مطلب از هر جا می زارن منبع نمی خواد حال مارو میگیری دست مریزاد من بیشتر از اینا رو تو حساب کرده بودم
    اون جوری که شما به ما توپیدی .... دیگه پشیمون شدیم به کسی بگیم منبع ذکر کنن . در ضمن بچه ها بدون منبع مطلبی رو نقل نمیکنن مگر اینکهواقعا از خودشون بوده باشه .

ما چاکریم قربان .

ببخشید اینجوری حرف میزنم. ولی شما خودت مشکوک به حمید بودن میزنی!!! راستشو بگو حمیدی؟؟؟؟
    فرشاد بیخیال بابا !!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

تو دیگه کی هستی نامبر 1 بابا خیلی بی مرامی رفیقات مطلب از هر جا می زارن منبع نمی خواد حال مارو میگیری دست مریزاد من بیشتر از اینا رو تو حساب کرده بودم
    من از هر جا مطلبى نوشتم، لينك منبع رو هم در انتها ذكر كردم.

علی جان . نفهمیدم منظورت از هن چیه . ولی اگه هن هن کردن یا همون ضربه زدن یا به قول قزوینی ها ک.ن زدن !!! که تو اصطلاح ماشین میگن ناک زدن که میشه همون ضربه خودمون . من الان ماشین خودم این وضعیت رو پیدا کرده ... بردم ماشین رو سرویس . انژکتور های من از شانس بد کثیف شده بود و ماشین وقتی در دنده بود و گاز نمیدادی ماشین ناک میزد . ولی گاز میدادی دیگه چون پاشش انژکتور زیاد میشد ناک نمیزد ...

اگه مشکل شما در همین سبکه یعنی ناک زدن ولی در حال حرکت و گاز دادن ماشین ناک میزنه میتونه برق به طور خوب به ماشینت نرسه .. بر اثر قطعی یا نارسایی وایر هات یا به اصطلاحی ماشینت به نوعی برق دزدی داشته باشه یا اینکه اشکال در سیستم سوخت رسانیت داری . یعنی ممکنه صافی بنزینت کثیف شده باشه یا اینکه انژکتور هات کثیف شده باشه یا اگه کاربراتوره دهنه کاربراتت .
    والا منظورم اينه كه بعد از يه مدتى (مخصوصا اگه ماشين نو بوده باشه)، ديگه مثل قبل تيز نيست. يه جورايى بيشتر زور مى‌زنه تا سرعتش بره بالا... انگار يه چيزى رو دوشش سنگينى مى‌كنه!

در آغاز فعالیت M-power's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض فراری Fxx

اگه فراری Fxx تو تهران است یه عکسی ازش بزارید (فکر نکنم از ماشین چیزی کم بشه)
    اگه به هر دلیل امنیتی عکس و یا کلیپی ازش نخواهید گذاشت پس برایه چی این همه جار میزنید.
    به من حق بدید که اینجور صحبت کنم چون تا بحال مدرکی در مورد وجود Fxx توی این تاپیک ندیدم اگه عکس و یا کلیپی از Fxx است مرا راهنمایی کنید.

اگه قراره همه چیز مخفی بمونه بس برای چی آقای Hpower_sl3 می یاد جار میزنه و آخر سرش 4-3 تا ماشین های خودشون با هم کل میندازن خوب این کارا نیازی به مطرح کردن توی یک تاپیک رو نداره و میتونن با هم به صورت خصوصی قرار بزارن.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

اگه فراری Fxx تو تهران است یه عکسی ازش بزارید (فکر نکنم از ماشین چیزی کم بشه)
    اگه به هر دلیل امنیتی عکس و یا کلیپی ازش نخواهید گذاشت پس برایه چی این همه جار میزنید.
    به من حق بدید که اینجور صحبت کنم چون تا بحال مدرکی در مورد وجود Fxx توی این تاپیک ندیدم اگه عکس و یا کلیپی از Fxx است مرا راهنمایی کنید.

اگه قراره همه چیز مخفی بمونه بس برای چی آقای Hpower_sl3 می یاد جار میزنه و آخر سرش 4-3 تا ماشین های خودشون با هم کل میندازن خوب این کارا نیازی به مطرح کردن توی یک تاپیک رو نداره و میتونن با هم به صورت خصوصی قرار بزارن.
    ببخشید اینجوری حرف میزنم. ولی شما خودت مشکوک به حمید بودن میزنی!!! راستشو بگو حمیدی؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من از هر جا مطلبى نوشتم، لينك منبع رو هم در انتها ذكر كردم.

والا منظورم اينه كه بعد از يه مدتى (مخصوصا اگه ماشين نو بوده باشه)، ديگه مثل قبل تيز نيست. يه جورايى بيشتر زور مى‌زنه تا سرعتش بره بالا... انگار يه چيزى رو دوشش سنگينى مى‌كنه!

علی جان / اون بستگی به نحوه و نوع اب بندی ماشین داره که چه جوری اب بندی شده و میشه ... به نظر من اگه تا 3000 کیلومتر اول 4 بار روغن موتور تعویض شه و ماشین در دور های زیر 4000 ار پی ام و با شیفت های منظم و بدن کر کر یا به قولی دنده مرده رانندگی نکنه اون ماشین بسیار ماشین خوبی از اب در میاد .. البته اب بندی ماشین یه مقاله ودش که چه جوری اب بندی شه . اما کلیاتش همین بوده .

البته بحث اب بندی موقعی میاد وسط که مطمئن باشی ماشین از لحاظ تنظیمات موتوری درسته منتها مثل اول نیست که نتیجه خوب اب بندی نشدنه ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چرا این m-power و فرشاد دوبار یه پست رو مطرح کردند !!!!!

M power جون مادرت بیخیال !!! پشت سر مرده حرف زدن نامردیه

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

[QUOTE=Nomber1;1524692]چرا این m-power و فرشاد دوبار یه پست رو مطرح کردند !!!!!

QUOTE]

چون m-power همون پست رو دوباره داده.

M power جون مادرت بیخیال !!! پشت سر مرده حرف زدن نامردیه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

علی جان / اون بستگی به نحوه و نوع اب بندی ماشین داره که چه جوری اب بندی شده و میشه ... به نظر من اگه تا 3000 کیلومتر اول 4 بار روغن موتور تعویض شه و ماشین در دور های زیر 4000 ار پی ام و با شیفت های منظم و بدن کر کر یا به قولی دنده مرده رانندگی نکنه اون ماشین بسیار ماشین خوبی از اب در میاد .. البته اب بندی ماشین یه مقاله ودش که چه جوری اب بندی شه . اما کلیاتش همین بوده .

البته بحث اب بندی موقعی میاد وسط که مطمئن باشی ماشین از لحاظ تنظیمات موتوری درسته منتها مثل اول نیست که نتیجه خوب اب بندی نشدنه ...
    با فيلرگيرى و اين قبيل كارها فرقى حاصل مى‌شه يا نه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با فيلرگيرى و اين قبيل كارها فرقى حاصل مى‌شه يا نه؟

اگه کاربراتور باشه شاید 5 درصد و با شستشوی انژکتور یا کاربراتور در حدود 20 درصد و تعویض شمع عا و وایر ها و چک کردن کویل تا حدود 10 درصد بهتر شه از وضعیت فعلی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •