سلام max توی می تو بگی یکی از راه دیگه استالکر چه جوری تمام می شه ؟باید چه کار کنی؟
سلام max توی می تو بگی یکی از راه دیگه استالکر چه جوری تمام می شه ؟باید چه کار کنی؟
Last edited by sinaset; 02-09-2007 at 13:00.
2 دمو جدید از STALKER CLEAR SKY (اسمان پاک)
که اولیش 98 مگا بایت
و دومیش 138 مگا بایت
لینک مستقیم
اولین دمو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومین دمو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------
بچه اگه دوست داشتید به این سایت سری بزنید دمو جدید بازی جدید رو نمایش می ده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که نمی تونم دنلود کنم هرکی دانلواد کرد بگه چه جوری؟؟؟؟؟؟
------------------------------------------
ببخشید دوستان که این حرف رو می زنم برای علاقه مندان به بازی مفیا مفیا دو تو راهه mifa2
یک دمو جدیدم داده بیرون
دانلواد دمو لینک مستقیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by sinaset; 02-09-2007 at 13:39.
اگه منظورت بقیه راه هایه فرعیه که بستگی داره به مشخصاتت و کار هایی که کردی مثلا اگه پولت در پایان بازی زیاد باشه که معمولا ماله همه هست پایانش رو میبینی که آرزویه پولدارش کردن میکنه یا اگه دوتا رییس گروه هایه duty , freedom رو بکشی یه پایان دیگه میبنی و چیزهایه دیگه هم هستن که تا ثیر گزارن
اما اگه منضورت پایانه اصلیه باید اون مرحله آخر به جایه اینکه بری ویش جنریتور رو پیدا کنی و یه آزو بکنی بری و در مخفی رو پیدا کنی و با دیکودر در رو باز کنی که اون رفیقمون تویه صفحه قبل نقشه اونجا رو گزاشته بود
.
.
.
اما در مورد اون دمویه قسمت دوم من گزارش خلاصه رو تویه چند صفحه قبل گزاشتم
من کارتم گرافیکم رو فروختم یعنی 7600 جی اس بود با الان هم با کارت آنبرد دارم بازی میکنم آنبردم هم 128 مگ اینتل اکسپرس . بابا عجب گرافیکییییییییییییییییی !!!!!!!!!! دموی اول بازی رو من کارت 7600 جی اس ندیدم یعنی گیر میکرد ولی با آنبردم دیدمش بالاخره توی بازی هم کمی گیر میکرد که با رزولیشن 1024 در 768 و دیتیل مدیوم مشکلی نداشت . عجیبه واقعااااااا!!!!!!!!!!!!!
سلام maxx ببین این که تو گفتی ریس freedom,dutyهمونایی نیستن که کنار هم هست و به کدومش که تو بخوایی اون یکی رو نابود می کنی ؟؟
------------------------------------------------------------
ممنون maxx امروز میرم دنبالش ببینم چطوری می شه تمامش کرد
یک سوال نقشه در مخفی کدوم قسمت از نقشه (اسمش به خارجی)؟
------------------------------------------------------------------------------------------
مکس می خواستم یک چیزی بگم دلیل من واسی بازی کرد استالکر هم خوشم میاید و هم من حدود 2 ماه پیش یک دمو از استالک داشتم که سوار ماشین است و وداری ماشین میرونی تویی یک مناطق خواصی است منو سر در گم کرده
Last edited by sinaset; 04-09-2007 at 10:31.
ممنون maxx امروز میرم دنبالش ببینم چطوری می شه تمامش کرد
یک سوال نقشه در مخفی کدوم قسمت از نقشه (اسمش به خارجی)؟
------------------------------------------------------------------------------------------
مکس می خواستم یک چیزی بگم دلیل من واسی بازی کرد استالکر هم خوشم میاید و هم من حدود 2 ماه پیش یک دمو از استالک داشتم که سوار ماشین است و وداری ماشین میرونی تویی یک مناطق خواصی است منو سر در گم کرده
سلام
یکمی اشتباه لفظی شد میخواستم بگم رئیس گفتم ریس
رئیس دوتا گروه دیوتی و فریدم رو باید بکشی
.................................................. ......
secret trash یا عهمچین چیزی یه عکس ازش تو 2-3 صفحه پیش یه نفر گزاشته
.................................................. ..
تو بازی یه سری تغییرات داده شده و تصمیم گرفتن که قابلیت سوار شدن ماشین رو حذف کنن و یه سری منطقه ها رو هم ببندن اون دمویی که شما دیدی یکم قدیمیه البته یه مد داره که تویه صفحات تقریبا وسط گزاشتم نصب کنی تو این هم میتونی سوار ماشین بشی
maxx من می که کدوم منطقه تو چرنوبل یی تو x16 ya x10 ya cordon منطقه اصلی شو می گم کجای باید برم تا با این در مخفی برسم؟
------------------------
maxx یک سوال دیگه داشتم اون شخصی بود اول بازی با چند نفر میرید ازادهش می کنید خوب بعد 3 وقتی بار اول میرم پشیش می گه برو یک لباس سارق(دزد های سیاه پوش)بیار و من تو ماموریت 2 و 3 گیر کردم ؟؟؟![]()
سلام
من که گفتم چند صفحه قبل نقشه اون در مخفی رو گزاشته ایناش
دیگه فکر نمیکنم مشکلی باریه پیدا کردنش داشته باشی
در مورد اون سوال دومت انقدر گنگ پرسیدی که من انگار دارم متن چینی میخونم
اول اینکه اسم اون شخص چیه چون تویه بازی چندین بار چندین نفر رو آزاد میکنیم البته فکر میکنم شما wolf رو میگی
[QUOTE ]خوب بعد 3 وقتی بار اول میرم پشیش [/QUOTE]
اینجارو ترجمه کن
خوب برو بپوشمی گه برو یک لباس سارق(دزد های سیاه پوش)
ماموریت 2و3 دیگه چیه؟و من تو ماموریت 2 و 3 گیر کردم ؟؟؟
سلام مکس جان.
اتفاقا من هم اومده بودم این سوال رو بکنم اما هنوز نفهمیدم چجوری باید به در Secret Tunnel برسم.
پله هایی که اومدم رفته بالا.
یک عکس میذاری از کجا باید وارد تونله توی X16 بشم و برم بیرون؟
توی این عکس نمیبینم من.
مرسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)