اگه میشه آدرس چنتا مغازه تو شیراز بدین![]()
کی گفته ؟ منبع داری که wii تونسته جلو بزنه ؟
سایت nexgenwars که خیلی خیلی معتره و عددای کنسولای فروخته شده به صورت آنلاین تغییر میکنه
میتونی بری ببینی که 360 یک میلیون از wii جلوتره و 7 میلیون هم از ps3 جلوتره
البته بازم سر حرفم هستم که تعداد فروش نمیتونه باعث شکست یا برد جنگ کنسول ها بشه
اینم منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هيچ وقت چنين كاري رو مايكروسافت نميكنه. از اين داستانهاي قشنگ قشنگ نسازيد. گيريمم كه اومد. الآن HD DVD Player تنها براي فيلم قيمتش 179 دلاره!!!(جالبه بدونيد قيمت اين وسيله در اروپا حدود 250 دلار هست!تازه با كاهش قيمت 20 دلاري كه در IFA خبرش داده شد به زودي اين حدودا ميشه!)نه خیر دوست عزیز ! جناب بیل گیتس این کار رو نمیکنه، ولی به جاش HD-DVD Player رو عرضه میکنه به مغازه ها تا ملت بیان بخرنش ! تا دیگه نخواد به خودش زحمت بده بیاد دمه خونه ی من و شما !
حالا ميگيم 2 سال ديگه بخواد بياد و فلان و بيسار ديگه حداقلش 100 دلار قيمت خواهد داشت.اوكي؟
حالا مايكروسافت مغز خر خورده بياد اينو عرضه و بعدش بازيها رو بياد فقط بر روي HD DVD عرضه كنه به جاي DVD9 ؟؟ چون مسلمآ سود اصلي هر شركت از فروش بازيها روي پلتفرمشون هست كه اگر مايكروسافت بخواد اين كار رو بكنه 100% به خودش صدمه ميزنه. نگين روي 2 فرمت ميزنه كه خندم ميگيره و موضوع خيلي رمانتيك ميشه!
از سوي ديگه اگر مايكروسافت اين كار رو بخواد بكنه حداكثر به خودش خيلي فشار بياره آخر 2008 اين طرح شگفتي ساز شما را به مرحله ي اجرا در بياره! يعني زماني كه جنگ نسل هفتم كنسولها ازش گذاشته. آيا تو زمون باقي مونده مايكروسافت ميتونه حتي پول اوليه اي كه صرف انجام اين كار خواهد كرد رو دربياره؟(اين كار , كار كوچيكي نيست كه يه شبه و يه هفته اي و يه ماه به سر انجام برسه)
حالا دوباره از يه سوي ديگر! به نظرتون بازيسازا هم همشون موافق هستند كه HD DVD را به جاي DVD9 استفاده كنند؟
اصلآ به نظرتون تا اون زمون HD DVD ميتونه در رقابت با بلوري بمونه؟
1. اتفاقآ اين سايتي كه دادين اصلآ معتبر نيست!(اين سايت رو اگه هميشه چك كني ميبيني بعضي اوقات آمار فروش كنسولها معكوس ميره,بعضي اوقات در يك روز 300 هزار تا ميره جلو! يه روز 200 هزار مياد عقب و ...)کی گفته ؟ منبع داری که wii تونسته جلو بزنه ؟
سایت nexgenwars که خیلی خیلی معتره و عددای کنسولای فروخته شده به صورت آنلاین تغییر میکنه
میتونی بری ببینی که 360 یک میلیون از wii جلوتره و 7 میلیون هم از ps3 جلوتره
البته بازم سر حرفم هستم که تعداد فروش نمیتونه باعث شکست یا برد جنگ کنسول ها بشه
2. اين سايت تعداد كنسولهاي شيپ شده رو ميزنه يعني اونايي رو هم كه تو انبار مغازه هاي بزرگ و كوچيك هست رو هم حساب ميكنه.(الآن قحطي Wii هست. همين الآن آمازون وي دسته 2 رو بالاتر از قيمت اصلي خود دستگاه ميده! تا تهشو بخون...) از طرفي اصلآ بعضي از مناطق رو حساب نميكنه!
3. منبع حرف من؟ بيا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید1. بله دقيقآ. هر كنسولي كه بيشتر فروش كنه برنده لقب ميگيره. شما فاكتور ديگري به غير از نظرمن و گيم اسپات و IGN دارين؟ نكنه هر كنسولي كه نظر شما رو جلب كنه برنده ي جنگ كنسولهاست؟ :lol:به نظر کارشناسی شما فروش بیشتر یعنی برد جنگ کنسول ها ؟
به نظر من wii اصلا در حدی نیست که بخاد با 360 و ps3 رقابت کنهو فقط به علت قیمت
ارزان و نو آوری در کنترلر تونسته تا حالا پیش بیادوگرنه به نظر من نمیشه کاملا به این
کنسول گفت یه کنسول نسل بعد (با توجه به گرافیکی که بازیاش دارن و بازیایی که براش میان)
2. ارزان بودن و نوآوري خودشون 2 عامل مهم از عوامل پيروزي يك كنسول هستند. شما از اينكه وي ارزان هست و نوآوري داره ناراحت هستين؟
3. اتفاقآ خيلي جاها Wii رو تنها كنسول نسل بعد ميدونن. شما چه جوري نتيجه گرفتيد كه هر نسل رو براساس توان گرافيكي تعيين ميكنن؟ كنترل نسل بعد رو تنها Wii و با كمي ارفاق ps3 به صورت محدود دارا هستند. بعد اصلآ اگر 360 و ps3 نميومدن بازم كرايسيس براي PC ميومد و گرافيك بازيها خداقل روي پلتفرم PC رشد داشت. پس ps3 و 360 باعث به وجود آمدن جهش در اين صنعت نشدن و به همين خاطر خيلي از جاها اين 2 رو كنسول نسل بعد به حساب نميارن.
ببینم حالا از کجا اینقدر مطمئنی که مایکروسافت Hd-DVD Player رو عرضه نمیکنه ؟؟! مگه تو مایکروسافت پست و مقام داری که اینقدر مطمئنی ؟
در ضمن فکر نکن اینجا با چند تا آدم نفهم طرفی که هر چی دلت میخواد بگی. مطمئن باش اگه قضیه به کل کل بکشه، من تا پای بن شدن هستم ! مودبانه حرف بزن تا مودبانه جواب بگیری.
نمیخوام تو کار مدیران دخالت کنم، ولی یه بار کفتم بازم میگم : NO OFF TOPIC. اینجا تاپیک " کدوم کنسول قویتره " یا " کدام کنسول آشغال تره " نیست ! پس وقتمون رو نباید با این مسائل حاشیه ای تلف کنیم ! در ضمن یه جا گفتی که هر کنسولی که بیشتر فروش کنه برندست، مگه خودت نگفتی این آمار مال Nexgenwars مال کنسول های شیپ شدست ؟! پس میشه از این حرفت نتیجه ی خوبی گرفت ! چون شیپ شدن کنسول به معنای فروش اون و رسیدن اون به دست مردم نیست !! فقط به معنای تولید کنسول و ارسال آن به نقاط مختلف است، حالا چه میخود تو انبار باشه، چه میخواد تو فروشگاه باشه !!
Last edited by p3yman_xl; 04-09-2007 at 19:11.
چی شد؟![]()
به به به از این بهتر نمیشه !!!چرا الکی اینقدر دعوا میکنین . واقعا فکر میکردم این کارا بچگونس ولی میبینم نه اگه هم بچه بودید این حرفارو نمیزدید.اینقدر هم دروغ پای مایکرو سافت بیچاره نذازید. اگه واقعا مایکرسافت شناس بودین یه سری به game and xbox میکروسافت میزدید و میخوندید که درایو hd قراره تا سال 2008 به بازار بیاد. اینکه دیگه اینقدر جر و بحث نداره دوستان هیچکی به ماست خودش نمیگه ترشه!! اگه از من میشنوید نه مایکرو سافت خوبه نه سونی فقط و فقط !! sega genesis چی فکر کردین
به جای جنگ یه کمی به همدیگه چیز یاد بدین !! خدارو خوش نمیاد!! موفق باشید.
![]()
آقایون به جای کل کل کردن به سوال من جواب بدین(خواهشان)
تلویزیون ما یه نمور قدیمیه ویه فیش داره و اونم مال آنتنه!!
با این وجود به تلویزیون ما میخوره؟ یا تبدیلی وجود داره؟؟![]()
میتوین از تبدیلهای Audio-Video به RF استفاده کنی.تلویزیون ما یه نمور قدیمیه ویه فیش داره و اونم مال آنتنه!!
با این وجود به تلویزیون ما میخوره؟ یا تبدیلی وجود داره؟؟
خودت به هیچ وجه سیخ نزن که من خاطره ی بدی دارم
ولی باید ههی بکشی هی بزنی و بین آنتن و RF.
من با دعواها بیشتر پی میبرم که باید طرفدار این گیم دستیهایی که کریستال مایع و جدول استفاده میکنن بشم!sega genesis چی فکر کردی
ye ki ham javabe ma ro bede
agha man khareje iran hastam
xbox 360 gereftam copy khor nist
mikhastam bebinam emkane in hast ke ye back up az baziye original begiram va roosh ejra
konam
chon boot kardane xbox az pc baram sakhte
rahe digeye copy khor kardan ham nemidoonam
يعني xbox360 را مي توان روي مانيتور بازي كرد؟اگر بشه كه معركست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)