تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 168 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

آخر فروم باز sAsAn.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

Sinagood من ویندوزن 32 بیتیه تا حالا 64 بیتیه خوب و کامل که کرک نخواد یا اینکه کرک توش داشته باشه پیدا نکردم
    ضمنا درایور صدا برای 64 بیتی رو هم روی یه 64 بیتیه بتا نصب کردم اصلا نشناخت!.
    اگه شما یه XP 64 بیتی تمیز سراغ داری بگو که درایور ها هم روش نصب بشن البته 64 بیتیشون.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اگر كسي كاسپر 2006 ورژن آزمايشي را بر روي سيستم خود دارد درباره كاركرد آن توضيح دهد كه كاركرد آن خوب است يا نه ؟ خواهش مي كنم كساني كه با اين ورژن كار كرده اند نظر بدهند ؟آيا بهتر نيست از ورژن قديمي تر ان استفاده كنم من كه با اين ورژن مشكلات زيادي دارم شما چطور؟

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

عزیزم کاسپرس عالیه کارش و به نظر من به شخصه فعلا در بین ویروس یابهای جهان اول.البته نسخه 2006 فقط ویروس یاب نیست هم تروجان هم اسپای وار میشناسه هم دارای یه گارد قویه که تقریبا تا حدودی نقش فایروال رو بازی میکنه.یه بدی داره اونم اینه سرعت سیستم رو در هنگام وصل شدن به اینترنت خیای پایین میاره و بهتره در کنار نود 32 نصب باشه رو سیستمت.

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Masoud.ebi
    شرکت AMD رو میبایست یکی از کارامدترین شرکت ها در زمینه تولید و نوآوری در زمینه پردازنده دانست
    اخیرا این شرکت پردازنده ای رو تولید کرده بنام های آتلون 64 و سمپرون 64 بیت که در این سری از یک تکنولوژی جدید موسوم به Enhunced Anti-virus Protection کمک گرفته که عملکرد آن طبق گفته های سازندگان آن مقابله با ورود انواع ویروس،ورم و تروجان میباشد که این ویژگی ما را بی نیاز از نصب نرم افزارهای آنتی ویروسی که بعضا باعث کندی سیستم بدلیل اشغال فضای حافظه جهت محافظت سیستم میشود ، میکند
    البته این مطالب ادعای سازنده آن میباشد
    حال سوالی که اینجا مطرح میشود عملکرد واقعی این ویژگی در مصاف با ویروسهاست
    از دوستان کسی تابحال این خاصیت رو محک زده و آیا تا چند درصد میتونه جوابگو باشه ؟
    البته شایان ذکر است برای فعالسازی این ویژگی در پردازنده های فوق یعنی آتلون 64 میبایست سرویس پک 2 ویندوز حتما نصب بشه
    اگه جواب بده که دیگه شرکت های تولیدکننده آنتی ویروس باید درش رو تخته کنن و بدنبال شغل دیگه ای برن !!

خلاصه اینکه دوستانی که احیانا آتلون 64 دارن لطف کنند و این ویژگی رو یه چک کنن و نتیجه رو اعلام کنند

مسعود جان سلام
    به نظر من اگه بتونه جلوي يك سري از ويروس ها و تروجان ها رو هم بگيره، باز هم نمي تونه كامل باشه. چون هر روز ويروس هاي جديدي نوشته مي شوند و مطمئن باش كه ويروس نويسان دست روي دست نمي گذارند و حتما ويروسهايي مي نويسند كه بتونه از اين سيستم عبور كنه.

نقل قول نوشته شده توسط alaodin
    اگر كسي كاسپر 2006 ورژن آزمايشي را بر روي سيستم خود دارد درباره كاركرد آن توضيح دهد كه كاركرد آن خوب است يا نه ؟ خواهش مي كنم كساني كه با اين ورژن كار كرده اند نظر بدهند ؟آيا بهتر نيست از ورژن قديمي تر ان استفاده كنم من كه با اين ورژن مشكلات زيادي دارم شما چطور؟

دوست عزيزم سلام
    من با كاسپرسكي 2006 كار كرده ام و به نظر من خيلي بهتر از نسخه هاي قبلي است. حداقل در مورد من كه اينطور هست. فقط باز هم مانند نسخه هاي قبلي كاسپرسكي، روي سرعت سيستم تاثير مي گذارد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Adel.p30
    اقا جون باز هم بد اومدی combat
    اخه بحث یه چیز دیگه هست شما اومدین وسط بحث انتی ویروسها درخواست کرک کردین
    خوشگلم بهتره توضيحات تاپيك رو هم بخونيد زود هم تصميم نگير

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

دوستان من قبلا نود32 نسخه ادمین را دانلود کرده بودم ولی نصب نکردم اما دیروز که خواستم بجای کاسپر ا اون اسفاده کنم دیگه نتونستم به نت کانکت بشم حتی برای آپدیت شدن هم پیام میداد که به نت وصل نیستی در صورتی که بودم و هیچ کدوم از مرورگر هام هم کار نمیکردند تا اینکه نود را پاک کردم مساله حل شد ودوباره نصبش کردم همون مشکل پیش اومد ا اینکه اصلا بیخیالش شدم .... اگه میشه راهنمائیم کنید تا بتونم نود رو هم داشته باشم
    دوم اینکه اصلا میشه کاسپر و نود رو با هم روی سیستم داشت یا نه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

آنتی ویروس kaspersky 2006 beta رو نصب کردم.ولی کار نمی کنه.پیغام می ده:license has been expiredچه کارش کنم؟!!!!

آخر فروم باز ebilove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بوشهر هستم فعلا

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mobin
    ebilove و borzou عزیز از لطفتون ممنونم . سوال در همین تایپیک شمارههای 1244 و 1364 بود .
    دوباره خدمتتون میگم . وقتی bitdefender 9 pro نصب میکنم سیستم خیلی کند میشه . ویندوز دیر بالا میآد. علت چی میتونه باشه؟

دوم اینکه گزینه های delete - clear و قرنطینه کردن در این نرم افزار ظاهرا وجود نداره. ممکنه توضیح بفرمائین؟

..
    مبين جان من تا حالا نصب نكردم
    چشم فردا نصب ميكنم و بهت پاسخ ميدم

داره خودمونی میشه daryoosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    آتورپاتكان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط dash_mehran
    آنتی ویروس kaspersky 2006 beta رو نصب کردم.ولی کار نمی کنه.پیغام می ده:license has been expiredچه کارش کنم؟!!!!
    داش مهران جان، شايد شما از يك نسخه‌ي بتاي قديمي استفاده كرده‌اي كه تاريخ استفاده‌ي آن به پايان رسيده بوده.
    جديد‌ترين نسخه‌ي بتاي كسپراسكاي اين است (البته توليد كنندگان اين محصول اعلام كرده‌اند كه اين نسخه به طور كامل امتحان نشده و در واقع براي بررسي ايرادات آن منتشر شده است. بنابراين استفاده از همان نسخه نهايي موجود را توصيه مي‌كنم):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •