تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 3195 اولاول ... 1656626364656667686970761161665661066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

!!!!
    واسه چی ؟!!!
    اینجا که اوضاعش خوبه، از قبل هم بهتر شده !
    دوستانی مثل amirpsx جان هم به جمع افراد فعال در تاپیک اضافه شدن.
    کم لطفی میکنی !
    باشه ! چشم !. چه حرف جالبی زدید ؟ کم لطفی ؟؟. آره به نظر من هم خیلی بهتر شده این تاپیک !
    اگه صفحه های قبل رو نگاه کنی متوجه میشی که من شب و روز در حال ترجمه کردن مطلب بودم و در این تاپیک قرار میدادم، چون این انجمن رو بیشتر از انجمن های دیگه قبول دارم. از خوابم میزدم تا مطلب آپ کنم، بعد شما برمیگردی اینجوری میگی ؟ حالا متوجه شدید کی داره کم لطفی میکنه؟؟! این حرفت خیلی ناراحتم کرد.
    از شما دیگه توقع نداشتم.
    Last edited by p3yman_xl; 01-09-2007 at 12:59.

داره خودمونی میشه amirpsx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی خونه

پيش فرض

باشه ! چشم !. چه حرف جالبی زدید ؟ کم لطفی ؟؟. آره به نظر من هم خیلی بهتر شده این تاپیک !
    اگه صفحه های قبل رو نگاه کنی متوجه میشی که من شب و روز در حال ترجمه کردن مطلب بودم و در این تاپیک قرار میدادم، چون این انجمن رو بیشتر از انجمن های دیگه قبول دارم. از خوابم میزدم تا مطلب آپ کنم، بعد شما برمیگردی اینجوری میگی ؟ حالا متوجه شدید کی داره کم لطفی میکنه؟؟! این حرفت خیلی ناراحتم کرد.
    از شما دیگه توقع نداشتم.
    این حرفا چیه دوست عزیز من همیشه از مطالب شما استفاده کردم و میدونم برای ترجمه کردن چه سختیهایی کشیدی !! به خدا باور کن اینا کار اسونی نیست که مثل اب خوردن بشه مطالب گذاشت رو فوروم.جناب سم فیشر فقط خواست بهتون بفهمونه که اجازه بدید amirpsx هم تو این مطالب شرکت کنه و اگه چیزه تکراری نوشت کمکش کنید و باهاش موضوعو پیگیری کنید که لا اقل بتونه کمک کوچیکی به این فوروم بکنه . شما نباید اینقدر خدتونو ناراحت کنی. با وجود یه ادمهایی مثل شماست جناب پیمان که این انجمن میتونه پیشرفت کنه.به هر حال هرچی شده هم دیگرو ببخشید و به ادامه مطلباتون بپردازین.با تشکر

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

جناب سم فیشر فقط خواست بهتون بفهمونه که اجازه بدید amirpsx هم تو این مطالب شرکت کنه و اگه چیزه تکراری نوشت کمکش کنید و باهاش موضوعو پیگیری کنید که لا اقل بتونه کمک کوچیکی به این فوروم بکنه . شما نباید اینقدر خدتونو ناراحت کنی. با وجود یه ادمهایی مثل شماست جناب پیمان که این انجمن میتونه پیشرفت کنه.به هر حال هرچی شده هم دیگرو ببخشید و به ادامه مطلباتون بپردازین.
    کاملا تایید میشه !

از شما دیگه توقع نداشتم.
    چرا ناراحت میشی پیمان جان؟!!! چرا جبهه میگیری !
    درسته یه مقدار بی نظمی در صفحات قبل دیده میشه ولی دلیل نمیشه که بگیم تاپیک به منحرف شده و... همه دوستان که وارد نیستن. میان تو تاپیک حوصله گشتن ندارن و دوست دارن سریع به جواب برسن، همینه که نمیرن مطالب قبل رو بخونن و سوال های تکراری میپرسن. حالا چه اشکالی داره شما یا بقیه دوستان دوباره جوابشونو بدین . اگر هم کسی مطلب اشتباهی گذاشت میتونین راهنماییش کنین !
    میدونم زحمت میکشی، هممونم ازت ممونیم ! اینکه سوال های بچه هارو جواب میدی بدون هیچ منت یا طلب چیزی خودش خیلیه ! دوست دارم همچنان تو این تاپیک فعالیت کنی، حتی با وجود درسات ! نازتم میخریم

امیدوارم دیگه از این جور مسائل تو تاپیک نبینم ! پس مثل قبل در کنار هم تلاش کنید تا افراد بیشتری 360 بخرن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من میخواستم از سایت Gamestop دو تا کالا خرید کنم ایم دو تا برای xbox خیلی مهم هستند.....
    اما متاسفانه همونطور که میدونید تو ایران Credit Card نمیدن اگر هم بدن من نمیتونم از این Gmaestop خرید کنم.چون این سایت به ایران جنس نمیفرسته....
    از دوستانی که در آمریکا یا در جاهایی سکونت دارند که شعبه های Gamestop در اونجا هست خواهش میکنم به این درخواست من رسیدگی کنن....:
    من دو تا کالا میخوام سفارش بدم که در لینک زیر میتونید اونهارو مشاهده کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

همونطور که دیدید مجموع قیمتهای این دو تا کالا 45$ خواهد شد.
    من برای پرداخت پول میتونم به حساب بانکی که تو ایران داشته باشید پول بریزم یا هرر روش معقول و شدنی برای ارسال پول دارید که وضعیت دسترسی من به شما آسان باشد نیز میتوانید بیان کنید
    از دوستان میخوام شرایط این سایت رو برای خرید بررسی کنن و در صورت مطلوب بودن شرایط تو همین تاپیک پست بزنن و موافقت خود رو اعلام کنن تا با هم وارد مذاکره شویم
    در ضمن از دوستانی هم که دبی تشریف دارن خواهش میکنم یک جستجو راجع به این دو کالا بکنن تا اگر در دبی این دو محصول وجود داشت دیگه ما از همون دبی خرید کنیم...
    و در آخر اگر هیچکس حاضر به این کارا نشد لطفا آدرس چند سایت که این کالا ها رو میتونند برای ایران بفرستند رو بدید ممنون میشم
    منتظرم....

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

14

عرضه ی HALO 3 در ایتالیا !!!؟!
    سلام خدمت تمامی دوستان،

این خبری که الان میخوام بزارم خیلی برام جالب بود !! آدم رو یاد مافیاهای ایتالیا میندازه !!
    ببینید :

به تازگی تائید شده که یکی از فروشگاه های زنجیره ای در ایتالیا، بازی HALO 3 نسخه ی Limited Edition رو سه هفته پیش از عرضه ی بازی دریافت کرده !!
    اسم این فروشگاه که در ایتالیا قرار داره، Mediaworld هست، پس اگه میخواین بگیرین میدونید باید چی کار کنید.........

آخرین آپدیت :
    " ما هنوز نمیدونیم چه کسی پشت این قضیه هست! ممکنه خود شرکت مایکروسافت باشه، یا حتی یکی از کارکنان شرکت Bungie که یک نسخه از بازی را سرقت کرده و آنرا تکثیر کرده است !!. "
    جالبه که بدونید الان خبرنگاران و نقد کننده های بازی، این بازی را انجام میدهند، اما یا در خود شرکت Bungie هستند، و یا در اتاق های کنترل شده ای تحت نظر مایکروسافت این بازی را انجام میدهند و کسی به هیچ عنوان دیسکی دریافت نمیکند ! و حتی اجازه ندارند داستان بازی را در سایت خود فاش کنند!
    حالا چه کسی این بازی را تکثیر کرده، من دیگه نمیدونم !
    اینم عکس ها :

راستی بازی BioShock یادتونه ؟!دقیقا چند روز قبل از عرضه ی رسمی بازی، فایل
    تورنتش رو اینترنت قرار گرفته بود و خیلی ها هم دانلودش کردن !!

موفق باشید

منبع: N4G.Com

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

13

عرضه ی HALO 3 در ایتالیا !!!؟!
    خبر تکذیب شد ...

اینا فقط جعبه های خالی هستند :

SketchFactor has cleared these rumors up stating that the pictures are merely empty boxes and only a few people have the game and aren’t supposed to be playing it on Xbox Live
    ترجمه : خلاصه میگم : عکسها فقط جعبه های خالی هستند ، و فقط افراد کمی بازی رو در اختیار دارن که در XBox Live هم در حال بازی با اون دیده نشدن...

منبع:
    کد:

Last edited by BlackIP; 02-09-2007 at 22:07.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خبر تکذیب شد ...

اینا فقط جعبه های خالی هستند :

ترجمه : خلاصه میگم : عکسها فقط جعبه های خالی هستند ، و فقط افراد کمی بازی رو در اختیار دارن که در XBox Live هم در حال بازی با اون دیده نشدن...

منبع:

کد:

1 - منبعت معلوم نیست معتبره یا نه!!
    2 - اینا جعبه ی خالی نیستن ( یکی از افراد همون مغازه این بازی رو انجام داده و حتی Score هم گرفته !)
    3 - متن رو انگلیسی هم میذاشتی بلد بودم بخونم !
    4 - اینو بخون :
    a guy is spotted, playing Halo 3, first had 25 gamerpoints on Halo 3, we just checked his profile, now he is on 45 gamerpoints in Halo 3...
    5 - برو اینجا اون کسی رو که HALO 3 رو بازی کرده، گیمر پوینتش روببین !
    کد:
    6 - دوستان ! عزیزان! لطفا در مورد یک موضوع اطلاعات کسب کنید و بعدا در این تاپیک اعلام کنید که این خبر اشتباه است !
    7 - منبع: xboxkings.com
    موفق باشی !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

همچین چیز عجیبی هم نیست.
    بازی ای که 1 میلیون پیش فروش داشته.
    البته چه ضرری میزنه حالا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

agha man khareje iran hastam

xbox 360 gereftam copy khor nist

mikhastam bebinam emkane in hast ke ye back up az baziye original begiram va roosh ejra

konam

chon boot kardane xbox az pc baram sakhte

rahe digeye copy khor kardan ham nemidoonam

داره خودمونی میشه princeofthegamers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

salam dostan mishe yek kam darbareie Xbox tizih bedin???? man mikham bekharam che jorie kodom modelesho shoma pishnehad mikonid

???

شما یه سر به صفحه اول بزنید همه چیزو اون جا نوشته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •