آقا من تو آپلودش دچار مشکل شدم باید یه چند وقتی صبر کنید البته نامهای ترکی آهنگهای این آلبوم رو همونجا نوشتم وهمه اونها تو آلبومهای دیگه هست...با عرض پوزش!!!!!!!!!!!
1.aglama babaim
2.Acilara tutunmak
3.Safak Turkusu
4.An Gelir
5.Yorgun Demokrat
6.bas kaldiriyurum
7.Resitaller1
8.adi bahtiyar
8.Resitaller2
10.Sevgi Duvari
11.basim belada
12.Dokunma yanarsin
13.Tedirgin
14.Sarkilarim Daglara
15.beni bul
16.yildizlar ve yakamuz
17.Dusta Dusmana Karsi
18.Hoscakalin Guzum
19.Birasda San AGLA
20.Kalsin Benim Davam
آقا من تو آپلودش دچار مشکل شدم باید یه چند وقتی صبر کنید البته نامهای ترکی آهنگهای این آلبوم رو همونجا نوشتم وهمه اونها تو آلبومهای دیگه هست...با عرض پوزش!!!!!!!!!!!
مجموعه ای از کنسرت احمد کایا در کاپرایس هتل پاریس از سایت youtube .می تونین با نرم افزار youtube downloader که قبلا معرفی کردم دانلود کنید.basim beladaکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدsefak turkusuکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدkumgibiکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدcokertmeکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدagladikcaکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدsoyleکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدbahtyarکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدfossonejdetکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدdostکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدgiderimکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدhadi san git isinaکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدdogm gunuکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدsaza niya gelmedinکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدhani benim gencligimکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدsurgun acisiکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحتما دانلود کنین...!!!!!!
نمیخواد من گفتم اگه برات آسون باشه وگر نه همشون تو آلبوما هست نمیخواد خودتو اذیت کنی
خیلی ممنون ... مامخلصتیم در بست.....!!!!!!!![]()
اینم مجموعه ای از کنسرت معروف استانبول: agladikca -hani benim gencligim - basim belda - herkes kendi isine - munzurlu - adi bahtiyar - safak turkusuکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زندگی نامه احمد کایا از زبان خودش . در برنامه آیینه های(aynalar) شبکه show ترکیه در 7 قسمت :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
این یکی رو حتما دانلود کنین !!!مخالفان احمد کایا اونایی که ترکی استانبولی رو می فهمن حرفای کایا رو بشنوند وقضاوت کنن...!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اینم کلیپ یاکاموز(yakamoz) یا انعکاس نور ماه روی آب :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کلیپ birasda sen agla (کمی هم تو گریه کن) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کلیپ agladikca (با گریه هایمان ) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by ahmet kaya; 12-09-2007 at 07:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)