تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: پاك كردن برنامه nokia درايو مجازي

اگه نباشه جاش خالی می مونه vbiman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

12 پاك كردن برنامه nokia درايو مجازي

من نرم افزار Nokia Pc Suite را نصب كردم كه يك درايو در my computer ايجاد ميكند بعد من اين برنامه را به صورت كامل پاك كردم به طوري در هيچ جا اثري از آن نيست ولي درايوي كه در my computer ساخته بود را هنوز پاك نكرده چه جوري مي تونم اين درايو را پاك كنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahsanx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض با سلام

دوست عزیز معمولا با پاک کردن این مدل برنامه ها درایو هم باید از بین بره . شما میتونی یه بار دیگه برنامه رو نصب کنی و بعد از کنترل پنل و از Add

or Remove Programs اون برنامه رو Remove کنی . اگه بازم مشکل حل نشد میتونی در کنترل پنل به روی گزینه system بری و از پنجره پاز شده

به سربرگ Hardware بری و بعد روی گزینه Device manager کلیک کنی و در پنجره باز شده درایو مورد نظر رو پیدا کنی و بعد روی اون راست کلیک

کنی و برای پاک شدن کامل این درایو گزینه Umimstal رو بزنی و مراحل رو طی کنی یا برای غیر فعال کردن اون میتونی Disable رو بزنی . سعی کن

درایو دیگه ای رو اشتباهی پاک نکنی . موفق باشی
    Last edited by ahsanx; 30-08-2007 at 05:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه vbiman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

12 سوال2

دوست عزیز معمولا با پاک کردن این مدل برنامه ها درایو هم باید از بین بره . شما میتونی یه بار دیگه برنامه رو نصب کنی و بعد از کنترل پنل و از Add

or Remove Programs اون برنامه رو Remove کنی . اگه بازم مشکل حل نشد میتونی در کنترل پنل به روی گزینه system بری و از پنجره پاز شده

به سربرگ Hardware بری و بعد روی گزینه Device manager کلیک کنی و در پنجره باز شده درایو مورد نظر رو پیدا کنی و بعد روی اون راست کلیک

کنی و برای پاک شدن کامل این درایو گزینه Umimstal رو بزنی و مراحل رو طی کنی یا برای غیر فعال کردن اون میتونی Disable رو بزنی . سعی کن

درایو دیگه ای رو اشتباهی پاک نکنی . موفق باشی
    در ليست سي دي درايو ها نبود و الان كه نگاه مي كنم اصلا درايو نيست يك چيزي مثل shared documents در my computer است سي دي اين برنامه را ندارم نميشه از رجيستري يك جوري پاك كرد؟؟

پروفشنال ||SIAVASH||'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این مشکل عجیبیه !!! ولی ماله من هم یه بار شد که با یه ریست کردن کامپیوتر حل شد!!!!!!

در آغاز فعالیت black_wondrous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض مشکل من هم حل شد

جناب ahsanx ما ارادت داریم.
    شما درست میگویید من این مشکل رو حل کردم.
    از مطالب شما در تاپیک های دیگر هم استفاده کردیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •