نقاط ضعف n95:
عمر ضعیف باتری
عدم امکان شارژ با استفاده از USB
عدم تجهیز به رادیو FM دارای RDS
سیستم کمکی جستجوی صوتی GPS
ناکارآمدی تراشه GPS با نرم افزارهای سایر شرکت ها
عدم امکان ویرایش اسناد برنامه های Office
عدم وجود تنظیمات نوردهی به صورت دستی
نقاط ضعف n95:
عمر ضعیف باتری
عدم امکان شارژ با استفاده از USB
عدم تجهیز به رادیو FM دارای RDS
سیستم کمکی جستجوی صوتی GPS
ناکارآمدی تراشه GPS با نرم افزارهای سایر شرکت ها
عدم امکان ویرایش اسناد برنامه های Office
عدم وجود تنظیمات نوردهی به صورت دستی
به شدت مواظب باش چون عمری از این گوشی گذشته ممکنه اصل نباشهدوستان امروز یکدستگاه N95 خریداری شده با گارانتی نیاتل 580 چطوره ؟
غیر از اون. سیاست شرکت نوکیا تولید محدود هست .
تبریکات...
خوبه بد نیست...!
مهم ترین مشکلش همون باطری هست...
اما استفاده از شارژ به وسیله یو اس بی یکی از محاسن گوشی های سونی اریکسون هست تا جایی که حتی گوشیی مثل K750 هم از این مورد بهره میبره و متاسفانه من تا به حال در هیچ کدوم از گوشی های نوکیا این مرد رو ندیدم...
در مورد تنظیمات نوردهی هم منظورتون رو نمی فهمم که نور صفحه رو میگین یا نور فلاش...؟
یعنی هیچ جایی نیست که ما این نقشه ها رو ازش بخریم.یا از اینت دانلود کنیم؟
اگه اینجور باشه که میشه گفت کلا تو ایران این سیستم به کار نمیاد.چون مهمترین کارایی GPS همین نقشه ها هستش
راستی tanzad جان این اموزشی رو که گذاشتی تاثیری داره.مثلا من که اهواز هستم فقط یه جاده اصلی نشون داده با کارون.حتی اگه یه جاده دیگه هم اضافه کنه خوبه.حالا اضافه میکنه؟
یه چیز دیگه.تا حالا کسی با GPS زوم کرده روی کشورهای دیگه؟مثلا خود امریکا؟ که ببینه نقشه ی اونها کامل هستش یا نه؟با تمام جزئیات؟
Last edited by The_Last_Samurai; 29-08-2007 at 17:42.
فکر می کنم منظور تمام تنظیمات نوردهی مربوط به گوش باشه که اختیار کامل راجع به تنظیمات اونا رو نداریدر مورد تنظیمات نوردهی هم منظورتون رو نمی فهمم که نور صفحه رو میگین یا نور فلاش...؟
مثله :
نور فلش .نور صفحه وحالا هر نور دیگه
دوست عزیز، gps جایی که دستگاهی که gps داره رو نشون میده، از اینجا نمیشه روی نقشه آمریکا رفت که...باید بریم یه سر آمریکا تا ببینیم نقشه اونجا کامل هست یا نه...که مطمئن باشید هست...تو لندن هم درسته درست کار میکنه...
نقشه شهر های دیگه احتمال داره به نقشه های گوشی اضافه بشه...امیدوار باشیم که ایران هم جزء این کشورها باشه...
جواب این سوالم رو هم اگه لطف کنی ممنون میشم
مرسی.![]()
راستش از maploader ورژن 1 به ورژن بعدی، کلا نقشه ایران حذف شد...حالا نمیدونم تو ورژن بعدی که ارائه میکنه ایران رو حساب میکنه یا نه...
ايا n95 ارزش خريدن داره ?
من الان گوشي ان 73 دارم مي خوام 95 بگيرم ايا بگيرم يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)