تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 63 از 197 اولاول ... 135359606162636465666773113163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 621 به 630 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

مهم:-كاربر نقد شونده براي پاسخ دادن به انتقادات در هر روز حداكثر يك پست مي تواند ارسال كند.

قانون جديد به تاپيك اضافه شد
    Last edited by Payan; 02-09-2007 at 14:28. دليل: اشتباه تايپي

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

وايريش كرديم اشتباه پست دادم شرمنده
    Last edited by jak_1300; 28-08-2007 at 15:31.

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

نقد شاهوند عزیزم:

به نظرم در حال حاضر بهترین عضو نرم افزاری این فروم هستش.بدون اون به نظر من قسمت نرم افزاری این فروم خیلی آسیب میبینه.

تمام تلاشش رو میکنه تا ادمین بشه((از ظاهر و انگیزش پیداست))

واقعا انگیزه داره

جستجوگر ماهری هستش و مقالات به درد بخوره خوبی میذاره..

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

شاهوند جان اگه ممکنه به همه نقدها پاسخ بفرمایین... بالاخره هرکی هر حرفی داشته از نظر خودش مهم بوده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بدون اون به نظر من قسمت نرم افزاری این فروم خیلی آسیب میبینه.
    نافرم موافقم
    تمام تلاشش رو میکنه تا ادمین بشه
    حقشه
    شاهوند جان اگه ممکنه به همه نقدها پاسخ بفرمایین... بالاخره هرکی هر حرفی داشته از نظر خودش مهم بوده
    فکر نکنم امکانش باشه چون بعضی ها مثل من یا چرت و پرت می گن یا درباره نظرات دیگران نظر می دن

حـــــرفـه ای Jalal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

پيش فرض

همونطور كه مي بينيد آقا جلال گل در ليست دوستان من هستند!

من كه تا حالا از شاهوند به جز تلاش و كمك چيزي نديدم! ضمنا تا حالا كلي به من كمك كرده كه همينجا ازش تشكر مي كنم! و براي ديدن تلاشش يه سري بايد به انجمن نرم افزار بزنيد!

و در كل پسر گليه

با تشكر
    امین جان شرمنده کردید
    سلام شاهوند عزیز.
    ما تا حالا یکبار سر راه هم قرار گرفتیم اما من سر راه ایشون قرار گرفتم
    میخواستم بگم موفق و پایدار باشی.
    موفق باشی عزیز
    خدا وكيلي كارت درسته جلال جان من كمتر كسي رو ديدم كه تو انجمن ها مثله شما فعال باشه و لياقته شما بيش از همنكار انجمن هستش اميدوارم مديران ارشد توجه بيشتري معطوف بدارن به كساني مانند جلال تا با پشتكار بيشتري فعاليت كنن واقعا واسه كارهايي كه كردي تو اين سايت من به نوبه خودم بي نهايت از شما سپسگذارم و به اميد موفقيت بيشتر و روز افزون در زندگي و پشرفت در كار و موفقيت سايت پي سي ورلد و جهاني شدن اين سايت با تشكر عرفان
    عرفان جان لطف کردین
    با امدن شاهوند انجمن نرم افزار مرتب شده . بهش خسته نباشيد ميگم .

در مورد نقد هم من نظر نميدم . همينطور كه هستي خوبي دوست من .

موفق باشي .

بهروز
    شما هم خسته باشید بهروز جان
    من نه می دونستم چنین تاپیک هست دوست عزیز Shahvand اینجارو معرفی

من که از کار تمامی مدیر ها راضی هستم

به خصوص جایی که با ون سروکار بیشتری دارم بخش نرم افزار
    مرسی دوست عزیز موفق باشین
    فقط ميتونم بگم كار درسته و انجمن به كسايي مثل جلال نياز داره .

نظر لطفتونه عزیز
    سلام

نوشته اي اندر نقد جلال شاهوند:

پسر گل علاقه مند به دختران چشم بادامي يا مدير ناظم انجمن نرم افزار

اولين چيزي كه من در مورد جلال جان به ذهنم مي رسه برقراري نظم بسيار خوب در انجمن نرم افزار (معرفي/درخواست) هست. واقعا كه مدير ناظمه. با وجود ايشون بخش نرم افزار دلپذيره و همه چي سر جاي خودشه كه واقعا مساله مهميه.

نكته بعدي اينه كه پستهاي ارزشمندي داره. نرم افزارهاي مفيدي رو معرفي مي كنه و توضيحات پيرامونش رو هم ميده. فقط اگه در كنار توضيح انگليسي كه ميزاره توضيحي هرچند كوتاه به فارسي هم (مخصوصا در مورد نرم افزارهاي كمتر آشنا) بده خيلي باحال ميشه.

نكته بعدي اينه كه لينكهاي نرم افزارهايي كه جلال جان معرفي مي كنن از رپيدشيره. خب همه به قدرت سرور رپيدشير اعتقاد داريم ولي نكته اي كه هست اينه كه خيلي ها واقعا از اينكه لينك مستقيم رو ندارن از رپيدشير متنفرن! ولي اين مشكل هم با وجود يك دوست ديگه حل شده. او كيست؟ جناب WooKMaN عزيز. خب در همين راستا من به يك سري سوالات زنجيره اي رسيدم:

1- اگر رپيدشير نبود، شاهوند چي كار مي كرد؟
    2- اگر شاهوند نبود، WooKMaN چي كار مي كرد؟
    3- اگر WooKMaN نبود، ما چي كار مي كرديم؟
    4- اگر ما نبوديم، مديران چي كار مي كردن؟
    5- اگر مديران نبودن، p30world چي كار مي كرد؟
    6- اگر p30world نبود، رپيدشير چي كار مي كرد؟
    7- GO TO LINE 1

خب پس از اين مطلب طنز بايد بگم واقعا وجود افرادي مثل جلال جان يك نعمت براي همه كاربران p30‌ هست.

اميدوارم جلال جان هر لحظه ات بهتر از قبل باشه. مواظب خودت باش. اسفند هم براي خودت دود كن. چرا كه خيلي ارزشمندي.

با تشكر
    پسر گل علاقه مند به دختران چشم بادامي
    خوب حالا که اینجوریه تا موقعی که وکمن جان لینک مستقیم میزارن منم برنامه معرفی کنم خوبه ؟؟
    alastoor عزیز ممنون از نقد بسیار جالب
    منم از کارهای اینشون خیلی راضیم.
    همیشه میبینم خیلی خوب به بچه ها همکاری و کمک میکنه.
    امیدوارم همیشه موفق و سربلند بمونه.
    ممنون دوست عزیز شما که به نرم افزار سر نمیزنید در خدمت باشیم
    سلام

منم مثل بقیه بچه‌ةا این اعتقاد را دارم با آمدن شاهوند (خانوم/آقا) ؟؟؟ انجمن نرم افزار واقعا نظم و ترتیب خاصی پیدا کرده....

فقط میتونم ازشون تشکر کنم...
    همین.
    قربان شما موفق باشین
    در ضمن ( آقا)
    سلام.

من کلا یک بار با ایشون برخورد داشتم اونم توی انجمن خبر سر رنگ متن خبر بود

ولی چیزایی که در مورد ایشون به نظرم میاد ایناس:

تا جایی که یادمه آواتورشون همیشه عکس خانمها هست در مدلهای مختلف!و تقریبا سریع هم عوض میشه.

مثل بقیه کاربرا که از وقتی همکار و مدیر میشن جدی تر میشن ایشون هم همین طور بودن.

فقط بعضی وقتا خیلی جدی میشن.

نرم افزار زیادی توی "معرفی نرم افزار" گذاشتن.که واقعا به درد بخوره(همین الان یکیش رو دارم دانلود میکنم!)

البته بعضی یا رو تست نشده میزارن که شاید حق داشته باشن واسه این کار; یکم سخته.

چنتا تایپک توی متفرقه زده بودن که من خیلی خوشم امد(البته نظر ندادم)مثل اون طرح های سی دی.

یکی از چیزایی جالبی که یادمه اخطاری بود که قبل از همکار شدن گرفته بودن.سر کمک به کس دیگه ای بود فکر کنم!

در کل تاپیکای که میزنن توی زمان خودش جدیده و تکراری نیست.خلاصه کاربر حرفه ای هستن.

به خاطر وقتی که میزارن و زحمتی که میکشن ازشون ممنونم.
    رنگ متن رو یادم نمیاد شرمنده
    در مورد آواتار خوب سلیقه ها فرق فوکوله
    خوب شما هم اگه مسئولیتی بهتون بدن باید جدی کار کنید دیگه
    ممنون از نقد تون و تبریک میگم به این حافظه و همه حرفاتون رو تائید میکنم در مورد اخطار درسته
    با سلام
    من چيز زيادي براي نقد ايشون ندارم فقط اينكه از وقتي ايشون در بخش نرم افزار به صورت تخصصي مشغول به فعاليت شدند شاهد معرفي ؛ راهنمايي و پاسخگويي سريعتر وهمين طور نظم بيشتري در اين بخش بوديم.
    من براي ايشون آرزوي موفقيت ميكنم.
    ---------------------
    مرسی IVAN جان
    با سلام خدمت دوستان عزیز

دوست عزیزمان جزو فعالترین کاربران P30World هستند , فعال نه به معنی وجود پستهای زیاد ( که البته از این

لحاظ هم کم ندارند ) بلکه از نظر کیفیت پستها و مفید بودن آنها برای بقیه کاربران .اگر پستهای این دوست عزیزمان

را بررسی کنید می بینید که در میان این همه پستی که داده اند تعداد پستهایی که در آنها نکته مفیدی برای دیگران پیدا

نمی شود چقدر کم و نایاب است . به لطف زحمات شبانه روزی و حسن سلیقه و ابتکارات ایشان کلیه شاخه های

انجمن نرم افزار متحول شده است و حالا تصور P30World بدون Shahvand کمی مشکل است و من همینجا فرصت را

غنیمت شمرده و از زحمات ایشان و سایر دوستانی که برای بهبود P30World و کمک به دیگران از وقت و انرژی خود

مایه می گذارند تشکر می کنم و امیدوارم در دنیای غیر مجازی هم همینقدر فعال و موفق باشند.
    vtn54 عزیز ممنون نظر لطفتونه ....شاگردی میکنیم در کنار شما استاد
    یکی از زحمتکشترین بچه های p30 به دلایلی که دوستان گفتند و من تایید میکنم
    بهزاد جان خوبی کم پیدایی عزیز هر جا هستی خوب و خوش و خرم باشی
    خب چرا همش داريد ازش خوب ميگيد؟

منم به ذره بد ميگم:
    1.همه لينكاش از راپيد شر هست.........
    2.يادم رفت

----------------------------------
    بسيار همكار خوب و با دانش و زحمت كش......فقط بايد به ما بگه دختره يا پسر؟
    خوب وقتی اکثر برنامه های کامل و با کرک رو تو راپید آپ میکنن چه اشکالی داره
    در هیچ کس از راپید ناراضی نیست (در صورت داشتن اکانت) و اگه اکانت نباشه دیگه بد و بیراس که به راپید میدیم
    ممنون دوست عزیز زحمت کشیدین
    پسر هستم
    کار شاهوند عزیز خوبه...
    مخصوصا کنترل تاپیکهای اضافی و تکراری..

در کل میشه گفت: عالی.
    نرم افزار یه چند ماهی مدیر و همکار نداشته خیلی بهم ریخته شده
    ممنون
    دوست عزیز جناب Shahvand خیلی زحمت میکشن و تقریبا میشه گفت همه پستها رو جواب میدن . من به هر تاپیکی که میرم پستهای مفید ایشون

هست مخصوصا در بخش نرم افزار که نسبت به بقیه قسمتها زحمت بیشتری داره . در ضمن فکر نکنم کسی بتونه از ایشون انتقاد کنه چون ایشون

مثل بقیه دوستان , واقعا کارش درسته . دستشون درد نکنه و امیدوارم که در همه مراحل زندگیشون پرتلاش و موفق باشن
    نظر لطفتونه عزیز موفق باشین
    خیلی مخلصیم مسعود جان شرمنده کردین
    ضمن تایید اظهارات دوستان قبل مبنی بر فعالیت بسیار خوب ایشون:

مدتی قبل توی انجمن نرمافزار ایشون رو دیدم و با فعالیت شگفت انگیزی که داشت حدس میزدم که بزودی همکار انجمن نرمافزار بشه. واقعا الان داره توی انجمن نرم افزار کار 2 3 تا همکار رو انجام میده.

فکر نکنم کسی باشه که زحمات و فعالیتهای ایشون رو بچشم ندیده باشه, اگر هم هست کافیه یک سر به انجمن نرمافزار بزنه تا بدونه چرا همه از زحمات ایشون قدردانی می کنند.

در کل کارش عالیه.

...

موفق باشید.
    nw_nk عزیز ممنون امیدوارم در انجمن ماهواره وDVB موفق باشین
    من تو این سایت فقط دو نفر رو می بینم که از همه بیشتر فعالیت می کنند یکی جناب شاهوند که نشد ما یک در خواست نرم فزاری بدیم و ایشون جواب ندهند از همین جا ازشون تشکر می کنم
    نفر دیگر جناب ووکمن عزیز هست که ایشون هم خیلی زحمت می کشند و معرفت دیگر ایشون لینک مستقیم که من خیلی باهاش حال می کنم
    از همین جا از این دو نفر کمال قدر دانی را دارم و از مدیران خواهشمندم که یک تشوقی اینا رو بکنن آخه نقد به چه درد می خوره مدیران باید یکم خرج کنند و به کاربران فعال مثل این دو نفر یک هدیه با ارزش مثل سفر حج بدهند
    با تشکر از همه
    جواد جان ممنون موفق باشی دوست عزیز
    سلام .
    من متاسفانه به دلیل کمبود وقت اصلا وقت نمیکنم که به جز قسمت آموزشهای الکترونیکی ( که اون هم جدیدا به خاطر کمبود وقت و مشکلات زندگی از قبل کمتر میام ) وقت نمیکنم به انجمن سر بزنم ... این تاپیک رو دیدم ؛ گفتم به خاطر ارادت به دوست خوبمون شاهوند عزیز یه نظری بدم در مورد فعالیتشون .
    فعالیت جدی ؛ سر وقت از مهمترین ویژگیهای کار دوست خوبمون شاهوند هست .
    همچنین مطالب جدید م مهمتر از اون جالب از کارای شاهوند عزیز هست .
    به شخصه وقتی فروم رو نگاه میندازم به نام کاربری ایجاد کننده تاپیک نگاه میکنم . هر وقت مال شاهنود عزیز بوده تاپیک رو باز کردم و خوندم .
    به هر حال فعالیتشون بسیار خوب و مفید هست .
    برای شاهوند عزیز آروزی موفقیت دارم .
    من هم برای شما آرزوی موفقیت و سربلندی میکنم
    من هر چي از آقا جلال ديدم خوبي بوده و بس.

ايشون خيلي هم مؤدب هستند.

به همين خاطر نميتونم نقدي داشته باشم.

شايد بشه يه نقدي داشت.

همين خيلي خوب بودنش.

فقط ميتونم براشون آروزي موفقيت بيشتر داشته باشم.
    M a r i o عزیز موفق باشین
    من هم از ایشون به خاطر فعالیت بسیار خوبشون تقدیر می کنم.
    ممنون دوست خوبم
    خودشونو اومدن
    سلام، متاسفانه من زیاد با شاهوند عزیز در فروم برخورد نداشته ام، آخه حوزه ی فعالیتمون جداست. اما ایشون انقدر صمیمی و دوست داشتنی هستند که با یک یا دو گفتگو در انجمن موسیقی با همدیگه حسابی رفیق شدیم. از پست های قبلی برمیاد که ایشون در حوزه ی فعالیتشون بسیار قدرتمند هستن، پس من در این مورد اظهار نظری نمی کنم و فقط می گم که از نظر اخلاقی نمره ی ایشون بیسته.
    حیمد جان زحمت کشیدین
    نقد شاهوند عزیزم:

به نظرم در حال حاضر بهترین عضو نرم افزاری این فروم هستش.بدون اون به نظر من قسمت نرم افزاری این فروم خیلی آسیب میبینه.

تمام تلاشش رو میکنه تا ادمین بشه((از ظاهر و انگیزش پیداست))

واقعا انگیزه داره

جستجوگر ماهری هستش و مقالات به درد بخوره خوبی میذاره..
    مدیر داریم عزیز خوبشم داریم
    من از همینجا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ناشناس عزیز بخاطر زحماتشون کمال تشکر رو دارم
    Feli عزیز ممنون
    مهدی جان نقد نقده چه جوابی میتونم بدم جز اینکه هرچی دوستان گفتن درست بوده و اگه سوالی هم شده جواب دادم اگه چیزی به نظرتون باقی مونده من در خدمتم

حـــــرفـه ای *NashenaS*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ∞±

پيش فرض

سلام...

نقد همکار عزیز انجمن های نرم افزاری شده جای ما خالی...

جلال جان... همون طور که بارها به خودت هم گفتم، کارت حرف نداره... از داشتن همکاری مثل شما خوشحالم... امیدوارم توی تمامی مراحل زندگیت هم همین طور پرتلاش و موفق باشی.. .

از دوستان دیگه هم ممنونم...

علی یارت...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

منم با گفته سایر کاربران موافقم.من زیاد به انجمن نرم افزار سر نمی زنم(قبلا میومدم ولی الان نه) بیشتر تو متفرقه ام.ولی با این تعریف ها یک سری به انجمن نرم افزار زدم و فعالیت های بسیار خوب جلال جان و ووکمن جان را دیدم و به زودی سعی می کنم بیشتر به انجمن نرم افزار بیام تا از این فعالیت های مفید بی بهره نمانم.جلال جان خیلی ممنون.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام عليكم....

من تاحالا با ايشون برخوردي نداشتم ولي مثل اينكه طرفدارهاشون زيادند و كارشون هم درست .......

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

تا به حال كه من نديدم از ايشون نقد منفي بشه تا الان همه اش تمجيد بوده
    موفق باشي شاهوند عزيز (حتما كارت بي نقص بوده ديگه)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •