سلام به همه
من مدتی هست که میخوام a1200 بگیرم این تاپیک رو هم دنبال میکنم و از جمع بندی که کردم به این نقاط ضعف ازش رسیدم:
1- صدای ضعیف که با برنامه یا آپدیت firmware بهبود پیدا میکنه (خیلی برام مهم نیست یعنی احتیاج به صدای بالا یا کل صدا با گوشی های دیگه ندارم)
2- اس ام اس فارسی نمیگیره ( با برنامه apply font تا حدی برطرف میشه که در کل اصلا برام مهم نیست چون به ندرت sms فارسی میگیرم)
3- ضربه پذیر و حساس هست ( این مورد برام مهمه تقریبا و از اونجایی که این مشکل رو نمیشه با نرم افزار حل کردلطفا کسانی که میگن ظریف و حساس هست یه کم بیشتر توضیح بدن)
4- گوشی آنرمالی هست و برای یکسری چیزها باید باهاش کلنجار رفت و ممکنه بعضی موارد (مثل بلوتوث) اذیت کنه ( این مورد مهم که نیست هیچ یه جورایی خوب هم هست چون من از چیزایی آنرمال خوشم میاد)
اگر این گوشی مشکل دیگه ای داره یا گوشی بهتری توی رنج قیمتش پیدا میشه ممنون میشم راهنمایی کنید ضمن اینکه به دلایلی من دنبال گوشی تاشو هستم و مدلهای غیر تاشو خد به خود از لیست انتخاب هام حذف میشن

لطفا کسانی که میگن ظریف و حساس هست یه کم بیشتر توضیح بدن)
جواب بصورت نقل قول

! من اگه يه گوشي بخرم اين چندساله عوضش نمي كنم مگه اينكه دليله منطقي اي داشته باشم ... خيليا رو ميبينم كه گوشيشون رو به خاطر دلايلي مثل خز شدن - تكراري بودن و ... زود به زود عوض ميكنن ولي من يكي اصلا" اينجوري نيستم ( فراز جون منتظر تاييدت هستم
)
... خيلي از پست ها تو اين تاپيك بي جواب ميمونن مثل پستهاي faraz_sm و mammad81 و من ... خدمت mammad81 عزيز عرض كنم كه من هم با پست شما كاملا" موافقم ...
... .gif)
) كه بخش نرم افزارش داره صحبت كنيد ... مثلا" اين گوشي آنتي ويروس هم ميخوره ... كلا" در مورد روحش(