مهم:-كاربر نقد شونده براي پاسخ دادن به انتقادات در هر روز حداكثر يك پست مي تواند ارسال كند.
قانون جديد به تاپيك اضافه شد
مهم:-كاربر نقد شونده براي پاسخ دادن به انتقادات در هر روز حداكثر يك پست مي تواند ارسال كند.
قانون جديد به تاپيك اضافه شد
Last edited by Payan; 02-09-2007 at 14:28. دليل: اشتباه تايپي
وايريش كرديم اشتباه پست دادم شرمنده
Last edited by jak_1300; 28-08-2007 at 15:31.
نقد شاهوند عزیزم:
به نظرم در حال حاضر بهترین عضو نرم افزاری این فروم هستش.بدون اون به نظر من قسمت نرم افزاری این فروم خیلی آسیب میبینه.
تمام تلاشش رو میکنه تا ادمین بشه((از ظاهر و انگیزش پیداست))
واقعا انگیزه داره
جستجوگر ماهری هستش و مقالات به درد بخوره خوبی میذاره..
شاهوند جان اگه ممکنه به همه نقدها پاسخ بفرمایین... بالاخره هرکی هر حرفی داشته از نظر خودش مهم بوده
نافرم موافقمبدون اون به نظر من قسمت نرم افزاری این فروم خیلی آسیب میبینه.
حقشهتمام تلاشش رو میکنه تا ادمین بشه
فکر نکنم امکانش باشه چون بعضی ها مثل من یا چرت و پرت می گن یا درباره نظرات دیگران نظر می دنشاهوند جان اگه ممکنه به همه نقدها پاسخ بفرمایین... بالاخره هرکی هر حرفی داشته از نظر خودش مهم بوده
امین جان شرمنده کردید
موفق باشی عزیز
عرفان جان لطف کردین
شما هم خسته باشید بهروز جان
مرسی دوست عزیز موفق باشین
نظر لطفتونه عزیز
پسر گل علاقه مند به دختران چشم بادامي
خوب حالا که اینجوریه تا موقعی که وکمن جان لینک مستقیم میزارن منم برنامه معرفی کنم خوبه ؟؟
alastoor عزیز ممنون از نقد بسیار جالب
ممنون دوست عزیز شما که به نرم افزار سر نمیزنید در خدمت باشیم
قربان شما موفق باشین
در ضمن ( آقا)
رنگ متن رو یادم نمیاد شرمنده
در مورد آواتار خوب سلیقه ها فرق فوکوله
خوب شما هم اگه مسئولیتی بهتون بدن باید جدی کار کنید دیگه
ممنون از نقد تون و تبریک میگم به این حافظه و همه حرفاتون رو تائید میکنم در مورد اخطار درسته
مرسی IVAN جان
vtn54 عزیز ممنون نظر لطفتونه ....شاگردی میکنیم در کنار شما استاد
بهزاد جان خوبی کم پیدایی عزیز هر جا هستی خوب و خوش و خرم باشی
خوب وقتی اکثر برنامه های کامل و با کرک رو تو راپید آپ میکنن چه اشکالی داره
در هیچ کس از راپید ناراضی نیست (در صورت داشتن اکانت) و اگه اکانت نباشه دیگه بد و بیراس که به راپید میدیم
ممنون دوست عزیز زحمت کشیدین
پسر هستم
نرم افزار یه چند ماهی مدیر و همکار نداشته خیلی بهم ریخته شده
ممنون
نظر لطفتونه عزیز موفق باشین
خیلی مخلصیم مسعود جان شرمنده کردین
nw_nk عزیز ممنون امیدوارم در انجمن ماهواره وDVB موفق باشین
جواد جان ممنون موفق باشی دوست عزیزنوشته شده توسط javad_raouf_danger [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم برای شما آرزوی موفقیت و سربلندی میکنم
M a r i o عزیز موفق باشین
ممنون دوست خوبم
خودشونو اومدن
حیمد جان زحمت کشیدین
مدیر داریم عزیز خوبشم داریم
من از همینجا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ناشناس عزیز بخاطر زحماتشون کمال تشکر رو دارم
Feli عزیز ممنون
مهدی جان نقد نقده چه جوابی میتونم بدم جز اینکه هرچی دوستان گفتن درست بوده و اگه سوالی هم شده جواب دادم اگه چیزی به نظرتون باقی مونده من در خدمتم![]()
سلام...
نقد همکار عزیز انجمن های نرم افزاری شده جای ما خالی...
جلال جان... همون طور که بارها به خودت هم گفتم، کارت حرف نداره... از داشتن همکاری مثل شما خوشحالم... امیدوارم توی تمامی مراحل زندگیت هم همین طور پرتلاش و موفق باشی...
از دوستان دیگه هم ممنونم...
علی یارت...![]()
منم با گفته سایر کاربران موافقم.من زیاد به انجمن نرم افزار سر نمی زنم(قبلا میومدم ولی الان نه) بیشتر تو متفرقه ام.ولی با این تعریف ها یک سری به انجمن نرم افزار زدم و فعالیت های بسیار خوب جلال جان و ووکمن جان را دیدم و به زودی سعی می کنم بیشتر به انجمن نرم افزار بیام تا از این فعالیت های مفید بی بهره نمانم.جلال جان خیلی ممنون.
سلام عليكم....
من تاحالا با ايشون برخوردي نداشتم ولي مثل اينكه طرفدارهاشون زيادند و كارشون هم درست .......
تا به حال كه من نديدم از ايشون نقد منفي بشه تا الان همه اش تمجيد بوده
موفق باشي شاهوند عزيز (حتما كارت بي نقص بوده ديگه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)