درسته
لااقل تا مدت زيادي شما رو راضي نگه ميداره
درسته
لااقل تا مدت زيادي شما رو راضي نگه ميداره
فیلم Transformers را از DVD تبدیل کرده بودم به MP4 روی P990 روان و با رنگهای آرام و چشم اذیت نکن نشون می داد روی N73 هم ریختم که Update هم کرده بودمش بود تیک می زد تازه چشمم در اومد.
خدا نکنه مثل من باشه چون N73 که من آبان پارسال گرفتم جز صدا و دوربینش ار هیچ چیزیش خوشم نیومد دلم زد البته هنوز دارمش.User Interface گوشی هایی مثل P990 خیلی خوبه.لااقل تا مدت زيادي شما رو راضي نگه ميداره
در مورد خز شدن هم که غیر فنلاندی های N73 روی P990 هارو حسابی سفید کردند.ملت دیگه سونی نمی خرن N73 ME یا معمولی می خرن اونم چه جور......
اینم بدونید اگر P990 قیمتش به این شدت پایین نمیومد همه هنوز در خماری خریدنش بودن.یادم نمی ره پارسال که 200 تومان از N73 بالاتر بود.تو هر مغازه ای که میرفتی همه می گفتن P990 عالیه وای حرف نداره و اینا.واقعا هم همین طوره...البته دورانش به سر رسیده...
معلمه ان 73 سره
مخصوصا موزیک ادیشن باشه
قطعا n73
صداي بيشتر
دوربين بهتر
p990 فقط تاچ اسكرين بودنش به ن73 سر
.
Last edited by shahab-asemani; 27-08-2007 at 17:52.
با این حال که p990 خز شده ولی خداییش یه کلاس دیگه ای داره
بزای هزارمین بار اینجور مقایسه ها درست نیست!آخه مگه این 2تا گوشی رقیب هستند!نه!اون برای یه کاره اون برای کار دیگه!
اگه تاچ اسکرین(صفحه ی لمسی) برات اهمیت داره P990 بگیر.اگر اصلا اهمیت نداره N73 بگیر.
من خودم P990 داشتم و با N73 هم کار کردم.اگر من بودم P990 رو بر میداشتم.البته با این معیارهایی که من میگم.
دوربین زیاد برام مهم نیست.(نه اینکه دوربین P990 بد تفاقا یکی از بهترین 2 مگاها هستش)
صدا برام مهم نبود.
تاچ اسکرین برام مهم بود.
Lcd بزرگ برام مهم بود.
بهت حق میدم بین این دوتا گوشی گیر کنی آخه با توجه به قیمتی که دارند در کنار امکاناتی که ارائه میدن نظر هر کاربری رو جلب میکنند.
ولی کاش میگفتی که صدای اسپیکر چقدر برات مهمه!!؟
اندازه lcd,کیفیت دوربین,سایز و خوش دست بودن گوشی و...اینها همه در انتخاب گوشی تاثیر میزاره.
ولی همین جوری در کل n73 رو بهت پیشنهاد میکنم چون گوشیهایی مثل p990 با همه جزابیتی که کار با lcd تاچ اسکرینش داره کاربران خاص خودش رو میطلبه...
ولی گوشی مثل n73 با سلیقه اکثر مردم هماهنگه و همون چیزی رو که اکثر کاربرا از گوشیشون انتظار دارند در سطح خوبی بهشون عرضه میکنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)