درود به شما دوستان:
من قصد جسارت ندارم ولی کار شما شک برانگیزه لطف کنید از صفحه ی نرم افزار در حالی که مدل جاری در 4 نما باز است عکسی برای ما بذارید که حرفی نماند.
امیدوارم به شما بر نخوره.
با سپاس فراوان
درود به شما دوستان:
من قصد جسارت ندارم ولی کار شما شک برانگیزه لطف کنید از صفحه ی نرم افزار در حالی که مدل جاری در 4 نما باز است عکسی برای ما بذارید که حرفی نماند.
امیدوارم به شما بر نخوره.
با سپاس فراوان
البته شک کردن کار درستی نیست ... اینجا همه باید به هم اعتماد کنن ، منم همینو بهش میگم ... این کار باعث رفع شک و تردید دوستان میشه ...
هرچند که بهت اطمینان داریم ولی یه شات از صفحه نرم افزار ، هیچ چیز خاصی رو لو نمیده ...
من هم با نظر شما دوستان موافقم...
بهتره برای برطرف شدن این ابهامات این کار انجام بشه...
آقا اصلا نمی خوام بذارم. برامم مهم نیست که باور میکنید یا نه. در هر صورت من پولمو گرفتم
یاعلی.
پولش نوش جوونت رفیق چرا ناراحت میشی ؟
شفاف سازی لازمه حالا هرچی خودت صلاح میدونی... ایشالا کارای بعدیت بهترم میشه.
شما وقتی عضو یه انجمن میشی ، نسبت به تمام کاربراش متعهد میشی .
Last edited by Aminzikzak; 28-08-2007 at 06:07.
البته بازم سلام خدمت امین جان عزیزم امین جان من حدود سه سال و نیمه که دارم با مکس کار میکنم و این دوست ما حدود یه ماه و پنج روزه که دارن با مکس کار میکنن!!
من هم مثل شما دوست ندارم شک کنم و باید اعتماد کنم درسته ولی من برای اعتماد نیاز به دلیل دارم آخه میدونی که این پروژه کار هر کس نمیتونه باشه من حدود 40% شک حقیقی دارم البته نمیدونم چرا هرچی که به خودم اجازه ندادم بازم نشد.
دوست عزیز شما برای قانع کردن دوستان باید یک وایرفریم یا همون یه پرینت (عکس) از پروژه مکس بگیر و بزار اینجا تموم.
در ضمن یه خواهش:
لطفاً تالار رو شلوغ نکن اگه میشه یه تاپیک بزن و تمام پروژه هاتو تو همون بزار و برای هر پروژت یه تاپیک جداگانه نزن.
ممنونم.
قربانت علی.
درود به دوستان:
interior_design پاسخ منطقی و جالبی بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست محترم بهتر بدونی فقط شما نیستی که برای شرکت ها کار انجام میدی.
پروژهایی که برای شرکت ها انجام داده می شه دارای شخصیت حقوقی است اگر دوست داشتی توضیح بیشتری میدم.
البته از جواب شما من متوجه همه چی شودم.
اصلا برام مهم نیست که به خوام بحث کنم من از این چیزها در ایران زیاد دیدم.
فقط برای اینکه بدونی که این جا کار برهای مطلع و با تجربه ای حضور دارند که اگه یه کارو ببینن متوجه می شن چی به چی.
موفق باشی.
درود به دوست قدیمی Aminzikzak
یه شش ماهی بود که نمی تونستم بیام تو فروم
چون پسورد ایدیم رو فراموش کردم مجبور شدم عوضش کنم و شدیم عضو جدید.
Last edited by Ariarman85; 28-08-2007 at 14:46.
در هر حال کار عالیی هست ...
Last edited by Mostafa_Amol; 28-08-2007 at 21:50.
عجبه که شرکت کار رندر شده شما رو اجازه داده که تو سایت بزارید اما نمای وایر فریمش رو اجازه نمیده بزارید...؟
سلام
خیلی عالیه
بابا ما کجای کاریم
ممکنه بگی displacement گچ بری ها رو از کجا اوردی
و با چه plugin ای رندر گرفتی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)