سلام عزيزان
دلم براتون تنك شده بود .من هنوزم دسترسي به اينترنت ندارم و نميتونم مثل قبل رو نت باشم .ولي نترسيد زود زود ميام
سلام عزيزان
دلم براتون تنك شده بود .من هنوزم دسترسي به اينترنت ندارم و نميتونم مثل قبل رو نت باشم .ولي نترسيد زود زود ميام
carol جان من اگه جای تو بودم اگه اون پسر همه شرایطو داشت سعی میکردم باهاش حرف بزنم و با منطق اونو به کاری که میخوام ترغیب کنم
خیلی وقتا حل میشه. این بین اونو بهتر هم میتونی بشناسی ... منظورم عقاید مذهبیشه که خیلی مهمه
سلام
منتظریم خانمی .... سوتو کور شده اینجا از وقتی رفتی
ممكنه كه اين پسر خيلي چيزها داشته باشه اما چون ايمان واقعي به خدا نداره يا نميخواد با خدا باشه يا دوست نداره پس هيچ چيز نداره. فكر نميكنم شما بتونيد كار زيادي براش بكنيد خودش بايد ايمان قلبي پيدا كنه و نماز بخونه.
سلام بچه ها من یک چند وقتی نبودم موضوع درباره ی چیه؟
بچه ها من یک پیشنهاد دارم بیاید در مورد نقش زنان در مجامع علمی صحبت کنیم
البته شایدم زیاد خوب نباشه
نمی دونم
سلام
تا این بحث تموم نشده من هم نظرمو بگم
البته نظرات قبلی دوستان را نخوندم
به نظر من
انجام شعارئر و فرایض دینی قطعا و حکما دلیل خوب بودن کسی نیست و انجام ندادنشون دلیل بر بد بودن( هرکسی اگر دوبرش را خوب نگاه کنه..مثالهای فراوونی از این حرف می بینه)
اما مسئله یه چیزه اگر واقعا واسه تو مهمه که همسرت به احکام دین عمل کنه(حالا به هر میزانی که واسه تو مهمه) درباره این خواستگار و این معیاری که نداره خوب فکر کن..چون بعدها توی زندگی مشترک کوچکترین چیزی می تونه حساسیت برانگیز باشه.... و اینکه مذهبی بودن در بین الویتهای تو مرتبه چندم را داره
ایمان قلبی و راسخ محکم داشتن به خدا یه چیزه..و احکام دین را عملی کردن یه چیزه دیگه
امیدوارم مفید باشه
دوستان من فکر میکنم بهتره بحث 2 رو شرع کنیم چون دیگه 1 خسته کننده شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)