تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 356 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

سلام به دوستان من می خواهم همکاری کنم لطفآ من رو بپزیرید و در جمع خود قرار دهید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

مسابقه خودرو سازان ایرانی برای عقد قرار داد با خودروساز بزرگ چین
    پارس خودرو و ایران خودر در اولویت های خواستار اتومبیل چینی ( چری )
    چقد بد بخت شدیم باید ماشین از چین وارد کنیم
    Last edited by ram1600; 22-08-2007 at 19:11.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

اولین پست من در اینجا
    خودروی چکشی و شانس شما؟
    کارالین چیست؟ کد دیتا به چه کار می آید و پنل گیج در صنعت خودرو چه کاربردی دارد؟ دانستن پاسخ این سوال فنی به شما کمک می کند تا به راحتی در مورد محصول خودرو ساران به قضاوت بنشینید به طور عملی پابت کنید که ایا محصول پر فروش فلان کارخانه استاندارد است یا نه ؟
    قبل از اینکه جواب این سوالها رو مرور کنیم بد نیست بدانید برخی از خطوط تولید کار خانه های خودرو سازی در حال حاضر سرنوشتی رو پیدا کردن که خروجی یا حاصل کار آنها چیزی به جز یک محصول غیر استاندارد نیست .
    این خودرو ها از خطوط تولید موسوم به (چکشی) بیرون می آیند و در نهایت مصر ف کنندهرا با مشکلات گوناگون مواجه می کنند.
    این خودرو ها از لحاظ قانون فیزیکی دارای یک پیش تنش و یا یک تنش باقی مانده در قطعات خواهند بود که در اکثر تصادف های شهری یا جاده ای بعضآ دچار از هم پاشیدگی قطعات می شوند به طوری که شدت تصادف . ورقه های متصل به هم را از یکدیگر منفک می کند.
    این خطوط تولید خطوطی هستند که قطعات گرید c و d یعنی قطعاتی که از نظر کیفیت نسبت به ورقه های گرید a و b پایین ترند در کار خانه ها به زور ضربات چکش و وارد کردن فشار روی هم قرار گرفته و جوش می خورند. خودروی تولید شده در تصادف ماهیت خود رو نشان داده ونشان میدهد این محصول از کدام خط تولید است ؟.
    خط تولید چکشی یا خط تولید استاندارد که قطعات به راحتی روی هم قرار میگیرند؟

حال کسی نمی داند خودروهای که در ایران رکورد دار تولید وبا تیراژبسیار بالا عر ضه میشوند می توانند استانداردهای کیفی لازم را نیز در کنار کمیت رعایت کنند یا نه ؟
    سوال اینجاست که به غیر از پسکان که به شیوه چکشی تولید میشد و اکنون به تاریخ پیوسته است و حرف زدن پشت سر مرده نیز جایز نیست حال کدام خودرو ها در صنایع خودرو ایران به چنین شیوه ای تولید شوند ؟ پراید ؟ روآ ؟ یا هیچ کدام ؟
    به هر حال اینکه همه محصولات از چنین خط تولید میگذرند ادعای صحیحی نیست ولی این شانس شماست که خودروی که خریداری می کنید چکشی تولید شده باشد یا غیر چکشی؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بچه ها سلام . درگیری کاری من به حداکثرش داره میرسه . دیگه نمیتونم اطلاعات به شکل روزهای بیکاری جمع کنم ... ولی با همه این تفاسیر هر کسی سوالی کنه 100% میام و تا جایی که میتونم راهنمایی میکنم .بچه ها نذارین تاپیک بخوابه ... تو رو خدا نگهش دارین .

سلام . خیلی خوش اومدین .خوشحال میشیم شما هم در جمع باشید ...

با سلام حضور کارشناسان ماشین اگر بزرگی کنید خو بی و بدی این ماشین را مرقوم بفرمایید..

MAKE Mazda
    MODEL 626 DIESEL
    YEAR 1991
    REGO NO 1AIN628
    Mazda 626 DIESEL 1991, diesel, manual, 4 door sedan, clean and tidy, modern shape., 1AIN628

[IMG][/IMG]

قربون همتون
    سلام . مسلما یه ماشین دیزلی سال 91 که سدان باشه فقط در یک حالت خیلی عالی جواب میده اون هم اینکه حداقل راحت 9 سال این ماشین تو گمرک خوابیده بوده باشه .... یعنی اصلا نمیشه اون ماشین رو خرید .. چون خیلی کار کردست ... تعمیرکارش موجود نیست یا اگه باشه خیلی کمه .. صاحب اول و اخرش خودتی ...مگر با ضرر بفروشی ... ولی اگه ماشین تمیزه .. با شرایط فعلی سهمیه بندی خیلی عالیه .

درسته ولي واقعا يه جوريه
    انگار حلبيه
    من كه حالم از فرم بغل هاش + چراغ هاي جلوش كه انگار خوابشون مياد بدم مياد
    واقعا کم انصافیه .... خدایی کرک و پرم ریخت این مدل رو دیدم .. یعنی اگه ساخته بشه و راهی بازار بشه ندید میگم همه رقیب هاش رو از رده در میکنه حتی لامبو ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه sonyericsson_w's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

درسته ولي واقعا يه جوريه
    انگار حلبيه
    من كه حالم از فرم بغل هاش + چراغ هاي جلوش كه انگار خوابشون مياد بدم مياد
    ok سلیقه خودته ولی راست میگی این جلوش و مخصوصا این سوراخهای بزرگ ورود هواش یه جواریی......
    ولی خداییش عقبش قشنگه و طقریبا همه جاش خیلی قشنگه حتی همون ورودی های هواش
    اصلا چطوره دوستان همه نظرشونو در مورد این دو مدل سوپر اسپرت آلمانی بگن یا حتی با سوپر اسپرتهای ایتالیای مقایسش کنن
    اگه لازم شد یه تاپیک جدید برای مقایسه سوپر اسپرتها میزنیم
    با تشکر
    Last edited by sonyericsson_w; 22-08-2007 at 22:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sonyericsson_w's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

.بچه نذارین تاپیک بخوابه ... تو رو خدا نگهش دارین .
    ما نوکرتیم مگه مردیم که بذاریم بخوابه اصلا دوستان در باره این دو مدی جدید یا بهتر اولین مدلهای سوپر اسپرت آلمانی بحث کنن Audi سوپر اسپرت هم عکسشو در صفحات قبلی گذاشتم (R8) اگه خواستین بازم میذارم
    Last edited by sonyericsson_w; 22-08-2007 at 22:31.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

با کمال میل.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

V شكل و خورجينى كه با هم جور در نمى‌ياد، مى‌ياد؟!

گیر ندی دیگه علی جون.

نميدونم چرا از اين كانسپت سي اس اصلا خوشم نمياد
    يه جوريه
    ارش جون من خوشت بیاد . اخه اگه خوشت نیاد من برا کی بخرمش ( شوخی)

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

.بچه نذارین تاپیک بخوابه ... تو رو خدا نگهش دارین .
    ما نوکرتیم مگه مردیم که بذاریم بخوابه اصلا دوستان در باره این دو مدی جدید یا بهتر اولین مدلهای سوپر اسپرت آلمانی بحث کنن Audi سوپر اسپرت هم عکسشو در صفحات قبلی گذاشتم (R8) اگه خواستین بازم میذارم
    به نظر من که audi یکی از خدایان طراحی اتومبیل هستش. واقعا اتومبیل های زیبایی داره.

در پستهای بعدی چند تا والپیپر از audi میزارم.

منبع هم که از روی کدا تابلوست
    Last edited by Farshadd; 22-08-2007 at 23:29.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض Audi As5 Abt

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •