سلام به دوستان عزيز.![]()
بهترين مارك DVD خام چه ماركيه و اگه ميشه قيمت رو هم لطف بفرمائيد.
مرسي.![]()
سلام به دوستان عزيز.![]()
بهترين مارك DVD خام چه ماركيه و اگه ميشه قيمت رو هم لطف بفرمائيد.
مرسي.![]()
سلام دوست عزیز
به نظر من بهترین مارکی که من تا الآن گرفتم و راضی هستم princo تایوانیش بوده ، البته مارکهایی دیگه ای مثل گیگابایت ، سونی و دکتر دیتا هم استفاده کردم و راضی بودم ، قیمتشم معمولا دونه ای 300 تومان تا 400 تومان بوده ، اونم بستگی به تعداد و مارکیه که شما می خوای بگیری ، 25 تایی 50 تایی ، 10 تایی و....
Last edited by amir wolf; 20-08-2007 at 21:21.
دقیقا حرف amir تایید میشه .princo تایوانی که من دارم 260 میخرم البته یک بسته 500 تایی......
این دی وی دی اشغال ترین دی وی دی تو بازاره!به نظر من بهترین مارکی که من تا الآن گرفتم و راضی هستم princo تایوانیش بوده
اگه باور نداری تو لینک زیر اکثر دی وی دی های بازار رو با دلایل علمی و محکم مقایسه کرده .
به نظرم بهترین مقاله راجع به کیفیت دی وی دی های تو بازار هستش.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر منم princo در مقایسه با قیمتش خوبه. البته اگه یک چیز خیلی مهم رو بخوام رو دی وی دی بریزم از TDK استفاده می کنم.
ویرایش شد.
Last edited by solo_88; 22-08-2007 at 00:19.
گرون میگیری عزیز!!!!من رو 100 تا 200 میگیرم همیشه.
در بقیه موارد هم بگم که پرینکو خرکار!هست و دوام زیادی داره...اما من برای فیلم های اصل و با کیفیت برای خودم sonyو GiMax میزنم.
دی وی دی ممولی از 150 شروع میشه و به 500 ختم میشه...ولی پرینکو نسبتبه قیمتش خوبه(تایوانی)
tdk هم یه رده از پرینکو بهتره ولی از سونی و جیمکس کمتره.
از همه دوستان عزيز ممنونم.به ويژه از شما بهاره خانوم گل براي اين مقاله جالب.![]()
چرا که نه؟؟؟البته من از هر کدوم 50 تا 50 تا میگیرم که پرت کاری نداشته باشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)