فکر کنم این شیوه امر به معروف و نهی از منکر مال کشور ما باشه
مصر یه کشور اسلامی هست ولی ازادی فردی هرکس مطفوظه اگر کوتاهترین و تنگترین لباسها را هم بپوشی بری تو خیابون کسی اصلا بهت توجه نمیکنه چه برسه تذکر بخواهد بده
فکر کنم این شیوه امر به معروف و نهی از منکر مال کشور ما باشه
مصر یه کشور اسلامی هست ولی ازادی فردی هرکس مطفوظه اگر کوتاهترین و تنگترین لباسها را هم بپوشی بری تو خیابون کسی اصلا بهت توجه نمیکنه چه برسه تذکر بخواهد بده
اره ایور منم همه بحثم همین بود
آخه مشکل جامعه ما اینه که با اینطور لباس پوشیدن عادت ندارن و وقتی میبینن یکی با لباس متفاوتی ظاهر شده خیلی مورد توجه قرار میگیره آخه واسه کشور اونا این طرز لباس پوشیدن عادی شده و واسشون مهم نیست ولی تو ایران فرق داره ولی من که خودم چادرو خیلی دوست دارم و الانم دختر چادری هستم به نظر من آدم با چادر امنیت داره و هیچ کس نمیتونه بهش نگاه چپ بکنه
اگر کسی بهت چپ نگاه نمیکنه به خاطر خودته که اجازه نمیدی بهت توهین بشه . وگرنه خیلی ها هم هستند تو ایران یا هر جای دیگه که حتی حجاب ندارند ولی باز هم کسی جرات چپ نگاه کردنا بهشون نداره
بله شما درست میگی، این امر به معروف ها فقط تو ایرانه.
مژگان عزیز شما خودت گلی که کسی بهت چپ نگاه نمیکنه، وگرنه همونطور که مهرآریای عزیز میگه بستگی به خود فرد هم داره. من خیلی از چادری ها رو دیدم که فقط اسمشون چادریه، چون خیلی بد بیرون میان.
مرسی دوست جونا، لطف دارید![]()
مرسی دوست گلم شما لطف داری آره اینی هم که شما میگی درسته بعضی ها با اینکه چادر میپوشند از یه مانتویی بیشتر جلب توجه می کنند![]()
خوب دوستان من چند وقت نبودم موضوع در مورده چی شده؟
سلام خانم کم پیدا
موضوع بحثمون اینه : رفتار مناسب خانمها که باعث حفظ احترام وشخصیتشون میشه
من حدود 10 روز دارم میرم مسافرت و نیستم اینجا
دلم واسه ی همه تنگ میشه
بای بای
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)