مرسی عاطفه جان
فکر کنم این حالت برای بیشتر خانمها صدق کنه. خود من هم وقتی تنها هستم تو خیابون سریع تر از مواقعی که همراه دارم راه میرم
به نظر من هم اگر خیلی اروم راه بریم وقتی تنهاییم شبیه اینه که بی هدف و بی مقصد هستیم و خلاصه باری به هر جهتیم
مرسی عاطفه جان
فکر کنم این حالت برای بیشتر خانمها صدق کنه. خود من هم وقتی تنها هستم تو خیابون سریع تر از مواقعی که همراه دارم راه میرم
به نظر من هم اگر خیلی اروم راه بریم وقتی تنهاییم شبیه اینه که بی هدف و بی مقصد هستیم و خلاصه باری به هر جهتیم
عاطفه خانم گل چطوري ؟من وقتی تنها بخوام جایی برم خیلی سریع راه میرم.
خودم نمیدونم این سریع راه رفتنم درسته یا نه، معمولا دوستام همشون میگن ما هم سریع راه میریم، ولی خودم میگم شاید خیلی ضایع باشه اینطوری نه؟
از خیلی آروم راه رفتن هم البته زیاد خوشم نمیاد.. چون فکر میکنم میشم مثه آدمایی که مقصد خاصی واسه راه رفتنشون ندارن.
ولی وقتی تنهام همش دوست دارم تند تر از حده متوسط راه برم.
اتفاقا موافقم
مرسی عزیزان خوبم..
ممنون از نظراتتون.. پس خیالم راحت شد فقط خودم اینطوری نیستم.![]()
به نظر من که اولویت بندیش اینجوری باشه بهتره: اول شماره 3 . دوم شماره 1 . و در آخر هم شماره 2 امیدوارم باهام موافق باشید
من که با تمامی نظرات دوست عزیزمون tec موافقم صددرصد پس دیگه لازم نمیدونم چیزی بگم
سلام
با همه حرفای عاطفه عزیز موافقم
در مورد راه رفتن هم همونطور که بقیه گفتن برای همه صدق میکنه .
منم اگه تنها باشم حتما سریع راه میرم و خیلی جدی
بچه ها من توی پستای قبلی که اونجوری گفتم یه وقت فکر نکنین با اون کارا موافقم.
فقط خواستم طرز فکر هر جایی رو بگم![]()
اره باهاتون موافقم اروم راه رفتن تو خیابون مثل ادم بی کاریه که فقط قصدش خود نمایی .
عزیزم منم به سیاست و ... کاری ندارم ولی منظورم این بود که نباید با رفتارمون کاری کنیم که تو خیابون بهمون تذکر بدند شخصیت ما نباید به وسیله دیگران زیر سوال بره این مقصر ما بودیم که میذاریم برامون تصمیم بگیرن
درسته عسلک . یه خانم محترم و با شخصیت اصلا نباید کاری کنه که تو چشم باشه چه برسه به این که بهش تذکر بدند .
ولی باید دیگران هم مواظب رفتاراشون باشن آدم که نمیتونه طوری بگرده که مردم دوست دارند اونا هم باید توجه کنند و اینقدر به اطرافیانشون چشم ندوزند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)