تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 434 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 4332

نام تاپيک: بحث و گفتگو ويژه خانم ها ||| ورود آقایان مـــمـــنـــوع |||

آخر فروم باز mehraria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من خودم 10 سال ژاپن بودم. سال اولی که برگشتم ایران، خیال میکردم اینجام مثه اونجاسکلی قانونو رعایت می کردم.
    اما بعده چند وقت شدم مثه خود مردم
    برای ریشه کن کردن عادات و فرهنگ نادرست، باید از خونه و خونواده و مخصوصن مدرسه شروع کرد
    باید پدر و مادر رعایت کنند همه چیز رو تا بجه هم یاد بگیره و به بچه ی خودش یاد بده و این تا آخر یعنی نسلها و نسلها ادامه پیدا می کنه
    وظیفه ی مدرسه هم که آموزش صحیح برای زندگی بهتر !!
    درسته قبول دارم پدر و مادر باید اول مراقب بچه ها باشند ولی مشکل اینه که یه خانم و اقا بعد از بچه دار شدن و یا حتی بعد از ازدواج یادشون میره یه روز جوان بودند و شروع میکنند الگوی پدر و مادرشون را به خود بگیرند که بله خاطر اختلاف نسلها این میشه یه مشکل برای بچه نسل سوم. و نتیجه اش چیزی نیست جز بعضی از رفتار دور از چشم خانواده

مدرسه هم وظیفه اموزش و پرورش بچه ها را داره ولی متاسفانه تو ایران شده محلی برای سپری کردن وقت و بعد نمره گرفتن نه معلمها نه معاونها نه مدیرها توجه به شرایط سنی و خواسته های بچه ها دارند

به نظر من وقتی خانواده به اون دختر خانوم زور میکنه که باید همون تر که ما میگیم لباس ببوشی بس در نتیجه دختر عقیده ای میشه و به به این فکر میکنه که چجوری خودشو خالی کنه بس با جلب توجه به خاستش میرسه
    دقیقا

داره خودمونی میشه shaparak4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

درسته در مدرسه باید اموزش داده بشه ولی متاسفانه در ایران همه چی با زور هست در مدارس برای مثال برای حجاب میگن اگه حجابتو رعایت نکنی از مدرسه اخراجی بنابر این اون دختر زده میشه
    آره با این موافقم یعنی مدرسه جای یادگیری هست مهد علمه اون وقت با این کار بچه ها حتی از درس هم زده می شونند

آخر فروم باز sama_65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    آسمــان

پيش فرض

خانه از پای بست ویرانست !!

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خوب خانواده صلاح بچه هاشو می خواد اگه نگه پس فردا بعد تر از اینا می شه تکلیف خانواده ها این وسط چیه؟
    ببین خانم گل صلاح یه چیزه امر و نهی یه چیز دیگه
    یه مادر میتونه به دخترش یاد بده چطور تو محافل و مجالس مثل یه ستاره بدرخشه بدونه جلب توجه و حرکات جلف
    میتونه با تذکرهای دوستانه به دخترش بفهمونه این رفتار و ارایش و لباس پوشیدن مناسب تو نیست حداقل تو یه سن خاص
    ولی اگر با توپ و تشر مدام به دخترشون گیر بدند و سرکوفت بزنند این دختر چی کار میکنه برای ارضای خواسته قلبیش تو کوچه یواشکی ارایش میکنه . تو مهمونیای دوستانه سعی میکنه با لباسهای دلخواهش که محدود شده برای استفادش ظاهر بشه مواقع دور بودن از خانوادش سعی میکنه تا میتونه خودشا نشون بده به هر روشی

آخر فروم باز sama_65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    آسمــان

پيش فرض

موافقم و این بر میگرده به سیاست پدر و مادر !!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    هرجادلم پربكشه

پيش فرض

بحثتون جالبه ولي الان حال ندارم توبحثتون شركت كنم ترجيح ميدم پستاتونو بخونم

پروفشنال leila*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببین خانم گل صلاح یه چیزه امر و نهی یه چیز دیگه
    یه مادر میتونه به دخترش یاد بده چطور تو محافل و مجالس مثل یه ستاره بدرخشه بدونه جلب توجه و حرکات جلف
    میتونه با تذکرهای دوستانه به دخترش بفهمونه این رفتار و ارایش و لباس پوشیدن مناسب تو نیست حداقل تو یه سن خاص
    ولی اگر با توپ و تشر مدام به دخترشون گیر بدند و سرکوفت بزنند این دختر چی کار میکنه برای ارضای خواسته قلبیش تو کوچه یواشکی ارایش میکنه . تو مهمونیای دوستانه سعی میکنه با لباسهای دلخواهش که محدود شده برای استفادش ظاهر بشه مواقع دور بودن از خانوادش سعی میکنه تا میتونه خودشا نشون بده به هر روشی
    مهراریا جون باهات موافقم عزیزم
    به نظر من غیر از لباس و ارایش وخندیدن و جلف بازی کارای دیگه ای هم هست که باعث می شه از ارزش یه دختر کم بشه

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یکیش غرور نابه جا هست لیلا جان
    بهضی از خانمها به خاطر یه فاکتورهایی که تو ذهنشون برای خودشون به وجود اوردن دچار خود برتربینی و تکبر میشند
    به نظر من غرورمیتونه همونجور که سازنده شخصیت هست باعث ویرانی شخصیت یه خانم هم بشه

پروفشنال leila*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یکیش غرور نابه جا هست لیلا جان
    بهضی از خانمها به خاطر یه فاکتورهایی که تو ذهنشون برای خودشون به وجود اوردن دچار خود برتربینی و تکبر میشند
    به نظر من غرورمیتونه همونجور که سازنده شخصیت هست باعث ویرانی شخصیت یه خانم هم بشه
    درسته
    بعضی ها به خاطر غرور بیجاشون مورد تمسخر افراد جامعه قرار می گیرن
    و این حس خود برتر بودن که غرور بیجا توی اونا به وجود میاره باعث میشه رفتار هایی بکنن که باعث تزلزل شخصیت بشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    هرجادلم پربكشه

پيش فرض

يه نكته جالب وسط حرفاتون بگم وبرم
    مامان من هميشه ميگه زن اونه كه بتونه بين 100 تامرد خانم باشه و درست كاركنه نه اينكه اصلا" با اقايون حرف نزنه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •