تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 141 از 535 اولاول ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,401 به 1,410 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

میشه لینک صفحه رو بدید (یه لپ تاپ هست که ویستا داره و میخوام xp هم نصب کنم حالا میخواستم ببینم چه جوری
    میشه بوت ویستا رو درست کرد بعد از نصب xp)
    کسی نبود کمک کنه؟

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من یه مشکل با درایور کارت گرافیک خودم (7600GS) دارم که گفتم اینجا مطرح کنم شاید دوستان کمک کنند .
    ویندوز ویستای من دقیقا همون نسخه ایه که در فروشگاه P30world هم عرضه می شه .
    من چند ماه پیش این داریور رو :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود کردم و بدون هیچ مشکلی نصب شد .
    اما چند روز پیش Forceware 163.11 برای ویستای 32 بیت رو دانلود کردم اما نصب نشد .
    حالا سوال من اینه که چرا در حالی که من X86 ویندوز ویستا رو نصب کردم ، این درایور 32 بیت روش نصب نمیشه ؟
    در حالی که قبلا همون نسخه ای رو که بالا آدرسش رو دادم (X86) رو تونستم نصب کنم !
    این نسخه ای که آدرسش رو دادم توش نوشته برای ویندوز RTM در حالی که همونطور که گفتم مشخصات ویندوز من حاکی از Retail بودن اونه .

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان من یه مشکل با درایور کارت گرافیک خودم (7600GS) دارم که گفتم اینجا مطرح کنم شاید دوستان کمک کنند .
    ویندوز ویستای من دقیقا همون نسخه ایه که در فروشگاه P30world هم عرضه می شه .
    من چند ماه پیش این داریور رو :
    کد:
    دانلود کردم و بدون هیچ مشکلی نصب شد .
    اما چند روز پیش Forceware 163.11 برای ویستای 32 بیت رو دانلود کردم اما نصب نشد .
    حالا سوال من اینه که چرا در حالی که من X86 ویندوز ویستا رو نصب کردم ، این درایور 32 بیت روش نصب نمیشه ؟
    در حالی که قبلا همون نسخه ای رو که بالا آدرسش رو دادم (X86) رو تونستم نصب کنم !
    این نسخه ای که آدرسش رو دادم توش نوشته برای ویندوز RTM در حالی که همونطور که گفتم مشخصات ویندوز من حاکی از Retail بودن اونه .
    ببین جدیدترین درایوری که برای ویستا 32بیت اومده توی سایت nvidia اینه 162.22 شما برو اینو دانلود کنه ببین نصب میشه یا نه که 100درصد نصب میشه فقط باید درایور قبلی را کامل حذف کنید اینم آدرس درایور جدید
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام....
    من ويستامو نصب كردم ولي الان براي نصب كارت گرافيك و مادربورد نمي دونم كه ويستاي چي هست؟
    نمي دونم 32 يا 64 يا يه چيز ديگه... اينو بايد از كجا بفهمم و براي مودم و مادربوردم كه ويستارو پيش فرض ندارن چجوري نصب كنم؟
    ممنون
    شما باید روی my computer کلیک راست کنی و properties را انتخاب کنی بعدش صفحه ای میاد که درقسمت system نوشته system type
    که روبروی آن نوشته ویستای شما 32بیتی یا 64 بیتی وبرای مودم ومادربردم باید به سایت سازندشون بری واگر درایوری برای ویستا اومده رو دانلود کنی.
    Last edited by toraj; 19-08-2007 at 08:12.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام من ویندوز ویستا رو ریختم و خیلی خوب کار می کنه ولی یک مشکلی که داره اینه که مدیا پلیرش خرابه یعنی صداها رو کم و زیاد می کنه ولی با نرم افزارهای دیگه اینجوری نمیشه.من می خوام با مدیا پلیر خود ویستا ترانه های Mp3 رو گوش بدم می شه بگید چه طور می شه این کار را کرد.ممنون...
    ببین در حالت عادی نباید این مشکل وجد داشته باشه ولی امکان داره کارت صدات با ویستا مشکل داشته باشه اگه میتونی درایور جدیدش رو بگیر ونصب کن وگرنه احتمال کمی داره dvd ویستا ی شما اشکال داشته باشه.

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

ببین جدیدترین درایوری که برای ویستا 32بیت اومده توی سایت nvidia اینه 162.22 شما برو اینو دانلود کنه ببین نصب میشه یا نه که 100درصد نصب میشه فقط باید درایور قبلی را کامل حذف کنید اینم آدرس درایور جدید
    کد:
    ممنون دوست من . دارم دانلودش می کنم تا ببینم چی میشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض وصل نشدن به سایت بانک ملت

سلام دوستان
    به دادم برسید
    تازه ویستا رو نصب کردم و هیچ مشکلی نداره بغیر از اینکه به این آدرس وصل نمی‌شه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این سایت https هستش یعنی secure . از adsl پارس آن‌لاین هم استفاده می‌کنم. جالب اینکه از یه سیستم با xp+IE7 وصل می‌شه.
    1- اگه کسی ویستا رو نصب کرده یه زحمت بکشه یه سر به این آدرس بزنه ببینه وصل می‌شه. ممکنه اول صفحه ساده‌ای رو بیاره که پائین اون سه تا انتخاب هست روی وسطی که کلیک کنید وارد سایت می‌شه. مشکل من اینه که اصلا اون صفحه سفید رو نمی‌آره و یه راست صفحه‌ای رو می‌آره که تیرتش اینه:
    Internet Explorer cannot display the webpage

2- اگه کسی می‌دونه مشکل چیه و باید چی کنم لطفا بهم کمک کنه. بدجوری لنگم.

ممنون

پروفشنال pv2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    هر جا که دل خوش است

پيش فرض

با سلام. من می خوام ویندوز ویستا ultimate نصب کنم. وقتی install اول رو تموم می کنه و ری استارت می کنه صفحه سیاه می شه و فقط موس در صفحه قابل حرکت است.
    من یک ساعت هم صبر کردم ولی اتفاقی نیافتاد. کمک کنید لطفا.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام. من می خوام ویندوز ویستا ultimate نصب کنم. وقتی install اول رو تموم می کنه و ری استارت می کنه صفحه سیاه می شه و فقط موس در صفحه قابل حرکت است.
    من یک ساعت هم صبر کردم ولی اتفاقی نیافتاد. کمک کنید لطفا.
    مشخصات سیستمت را بگو.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

سلام.
    من میخوام ویندوز اکس پیم رو عوض کنم ولی نمیخوام ویندوز ویستام رو از دست بدم.
    ویستا رو روی درایو C و Xp رو روی D نصب کردم. کدوم فایلهای بوت ویستا رو باید کپی کنم؟ بعدش کجا بذارمشون؟ ممنون از کمکتون.(اگه بخوام از طریق اینستالر ویستا ریپیر کنم بوت ویندوزهای قدیمی میره.)
    ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •