تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 197 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

به به استاد فيض!

بابك جان ميشه بگي چرا همش از اين استفاده مي كني
    مثلا بيا براي تنوع از اين استفاده كن
    اوكي

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

خوب تا babak عنوان تايپيك را ويرايش كنند ادامه ميدهيم

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

به به feiz جان

خوب نقدیلنگ

1- زیاد جدی هست ( یک بار شب بود سبیل هاشون رو ندیدم )

2- تو خبر گشت ویژه میزنه

3- بخش ورزشی رو هواش رو داره و مرام داره بزاره علاقه مندان ورزش کلوب بزنند

دیگی نقدی نیست

دوستان بعدی ادامه دهند
    1-جدیت که بد نیست. همه‌جا نمی‌شه شوخ بود.
    2-مثل اینکه فراموش کردی من کی هستم ها... همکار انجمن خبرها! خب معلومه که باید اونجا باشم، نمی‌تونم بیام تو انجمن لینوکس گشت بزنم که!
    3-ما هوای همه رو داریم. بهرحال یکی از زیرمجموعه‌های انجمنی هست که من همکار اون هستم و باید بهش رسیدگی لازم بشه.

(تند که جواب ندادم؟ ببخشید!)

به به استاد فيض!

بابك جان ميشه بگي چرا همش از اين استفاده مي كني
    مثلا بيا براي تنوع از اين استفاده كن
    اوكي
    شما اونو بخون «موفق باشید»
    این یکی هم خیلی گنده‌ست هم خیلی رسمی نیست. (فکر کن من یه پست بزنم که تاپیک شما به فلان دلیل قفل شد،‌ بعد زیرش اینو بذارم...!!!)
    ضمن اینکه این اسمایلی خیلی هم راحت هست و شما می‌تونید بدون در دست داشتن لیست شکلکها (مثلا در پاسخهای سریع) اون رو با یک نقطه‌ویرگوس و یک پرانتز پشتش بنویسید. تازه الان هم که توی پاسخهای پیشرفته، این اسمایلی حذف شده.

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

چه جالب
    من تا حلا فيض نديده بودم
    كجا بودي، نبودي !!!!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با جناب فیض برخوردی نداشتم.

ولی به نظرم مهمترین مشخصه ایشون جدی بودنشون و جلو تر بودن از هم سن و سالاشونه.

چه توی کامپیوتر و طرز فکر و برخورد با دیگران.

تا بعد...

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

روحيه مسئوليت پذيريش و رعايت ادب و احترام ،وي قابل تقديره.كمتر مدير و همكاري پيدا ميشود كه بعضي وقتا كبر نگيردش اما در چند مورد كاري كه با فيض داشتم بهم ثابت شد كاربر با جنبه اي است.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

21 تايپيك در متفرقه دارد ولي اكثرا امتياز + ندارند به غير از اولين پست انجمن(پسر باهوشيه)
    پس تا اينجا در انجمن متفرقه فعاليت چشمگيري حداقل در ايجاد تايپيك نداشته
    67 پست در متفرقه
    ادامه دارد....
    Last edited by pedram_ashena; 19-08-2007 at 11:14.

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

خب تا اينجا زياد شلوغ پلوغ نشده يه چند تا انتقاد و پيشنهاد بكنم

خب من زياد اهل تعريف كردن نيستم. چون به نظرم هر شخصي نكات مثبت شخصيتش رو بهتر مي شناسه تا نكات منفي

ولي خب در مورد FEiZ فرق مي كنه

مهمترين خصوصيتشون اينه كه در پستهاشون اصلا احساس نمي كنيد كه با يك همكار انجمن طرفيد.

از لحاظ منفي نميگم بلكه از لحاظ مثبت. بسيار آرام و مهربان و با حوصله. خلاصه اينكه با بقيه همكارها و مديرها يك كمي فرق مي كنه.

احساس هم مي كنم خيلي پروانه اي هستند. معمولا از خودشان خشانت در نمي كنند. ببينم آقا بابك تا حالا اخطار به كسي دادي؟!

اما يك نقد: با اينكه همكار انجمن خبر ها هستند اما يادم نمياد خبري رو خودشون آورده باشن. معمولا پستهاشون در انجمن خلاصه ميشه به دادن تذكر مثل ذكر كردن منبع.

يك چيز ديگه اينكه اگر در حذف كردن اسپم پستها و موضوعهاي بي ربط نسبت به موضوع اصلي يك تاپيك بيشتر وقت بگذارند بهتره (با اينكه خيلي كار سختيه)
    با تشكر

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

10

سلام.

اول از همه از آقا پدرام و مجید عزیز تشکر می‌کنم که نظر لطفشونو گفتن.

چه جالب
    من تا حلا فيض نديده بودم
    كجا بودي، نبودي !!!!!!!!!!!!
    همین جا! نگاه کن... آهان! همینجام!

خب تا اينجا زياد شلوغ پلوغ نشده يه چند تا انتقاد و پيشنهاد بكنم

خب من زياد اهل تعريف كردن نيستم. چون به نظرم هر شخصي نكات مثبت شخصيتش رو بهتر مي شناسه تا نكات منفي

ولي خب در مورد FEiZ فرق مي كنه

1- مهمترين خصوصيتشون اينه كه در پستهاشون اصلا احساس نمي كنيد كه با يك همكار انجمن طرفيد.

2- از لحاظ منفي نميگم بلكه از لحاظ مثبت. بسيار آرام و مهربان و با حوصله. خلاصه اينكه با بقيه همكارها و مديرها يك كمي فرق مي كنه.

3- احساس هم مي كنم خيلي پروانه اي هستند. معمولا از خودشان خشانت در نمي كنند. ببينم آقا بابك تا حالا اخطار به كسي دادي؟!

4- اما يك نقد: با اينكه همكار انجمن خبر ها هستند اما يادم نمياد خبري رو خودشون آورده باشن. معمولا پستهاشون در انجمن خلاصه ميشه به دادن تذكر مثل ذكر كردن منبع.

5- يك چيز ديگه اينكه اگر در حذف كردن اسپم پستها و موضوعهاي بي ربط نسبت به موضوع اصلي يك تاپيك بيشتر وقت بگذارند بهتره (با اينكه خيلي كار سختيه)
    با تشكر
    من کنار نقدها یک شماره گذاشتم تا بهتر بتونم مشخص کنم که جوابهای زیر، مربوط به کدام نقد هستند... .

1- درسته. من دوست ندارم با «همکار» شدن، از جو بسیار خوب و صمیمانه بین دوستان و کاربران محترم و عزیز دور بشم. هیچوقت «مقام» نباید «غرور» بیاره!

2- کمتر پیش می‌آد من بی‌حوصله باشم؛ اگر هم باشم، سعی می‌کنم اونو توی پستهام جلوه ندم. حتی یک بار هم اتفاق نیفتاده که من از روی بی حوصلگی یک تاپیک رو قفل کنم و از این حرفها... . باور کنید حتی درمورد خبری که «به وضوح» برخلاف قوانین هست هم کمی فکر می‌کنم و بعد تصمیم به برخورد می‌گیرم.

3- مرسی. نظر لطفتونه. من سعی می‌کنم حتی در بدترین تاپیکها (از لحاظ سرپیچی از قوانین) هم با آرامی برخورد کنم. فراموش نکنید که خشونت هیچ جا خوب نیست.
    اخطار هم یک عنصر ضروری برای «حیات نظم» یک انجمن هست. «اخطار ندادن» اشتباه بزرگی هست؛ ضمن اینکه افراط هم کار جالبی نیست. من در اخطارها هم از فردی که مرتکب اشتباه شده، تنها «خواهش می‌کنم» که دست از کارش برداره؛ چون می‌دونم که مرام کاربران پی‌سی‌ورد در حدی نیست که به «خواهش‌ها» جواب منفی بدهند.

4- تعریف درست وظیفه اصلی یک همکار یا مدیر، «مدیریت و ایجاد نظم» هست و اینکه خود مدیر یا همکار در اون انجمن فعالیت داشته باشند یا نه، به وضعیت آن انجمن از لحاظ تعداد بازدید و مورد توجه قرار گرفتن برمی‌گردد. خوشبختانه انجمن خبرها با مشکل کمبود توجه و به‌روز رسانی مواجه نیست. اما با اینحال برای رونق انجمن اخبار ورزشی و همچنین خدمت به دوستان محترم، من در اونجا فعالیتی مختصر انجام می‌دهم. اینکه یک مدیر یا همکار صرفا باید در انجمن تحت کنترل خود فعالیت کند، یک برداشت کاملا اشتباه و غلط است.
    ضمنا نکنه یه وقت منظور شما اینکه که من به کاربرا تذکر ندم؟!
    (البته من هم کم اینجا پست ندادم ها...! یه سرچ بکنید که فقط «موضوعات» رو بگرده کافیه. توی تاپیک «دنیای فوتبال» هم یه زمانی من پشت سر هم اعلام برنامه و نتایج می‌کردم. )

5- هدف ما برقراری دوستی و آزادی میان کاربران هست. تنها تاپیکها یا پستهایی پاک می‌شوند که نتیجه وجودشان منفی باشد. مثلا تاپیکی که موضوع آن می‌تواند به ف.ی.ل.ث.ر شدن انجمن ختم شود، تاپیک تکراری‌ای که حق دیگر دوستان را بخورد ویا پست یا تاپیکی که باعث ایجاد جنجال بین کاربران و فراتر از آن، تیرگی روابط شود.
    اگر پستی شامل موارد بالا و مشکلات مشابه نباشد، چرا نباید بماند؟ انجمنی که هر کاربر در آن از پست دادن «هراس» داشته باشد خوب است؟ یا انجمنی که هر کاربر بتواند آزادانه نظر خود را بگوید؟ (جدا از مسائل سیاسی)
    ما نمی‌خواهیم که یک انجمن دیکتاتورانه و خشک داشته باشیم که در آن تمامی پستها پاک شوند و...
    هدف اصلی ما، آزادی کاربران برای پست دادن است. (یادتون نره که کلی دارم صحبت می‌کنم و اصلا منظورم بحثهای سیاسی نیست. اونها حسابشون جدا هست که فکر کنم همه می‌دونن: انجمن نباید ف.ی.ل.ث.ر بشه...!)
    ضمنا فراموش نکنید که کانتر انجمن «خارج از دنیای کامپیوتر» غیرفعال هست و پستها حساب نمی‌شوند؛ گرچه اگر حساب شوند، پست و مقامی به کاربری که پستهای بیهوده داده است، اعطا نمی‌شود!

بریم برای انتقادات بعدی...!

موفق باشید و خوشحال.

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

این بابک وقتی تازه همکار شده بود پدر مارو تو انجمن اخبار در آورد خیلی قانون منده
    البته اول فکر می کردم آدم خشکیه بعد دیدم نه بابا پسر گلیه
    Last edited by soleares; 19-08-2007 at 13:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •