تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 434 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 4332

نام تاپيک: بحث و گفتگو ويژه خانم ها ||| ورود آقایان مـــمـــنـــوع |||

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    هرجادلم پربكشه

پيش فرض

فرض کن مرد بخواد همسرشا طلاق بده حالا به هر دلیل فکر کردی مهریه را پرداخت میکنه؟نه عزیزم اینقدر عذابش میده و ناراحتش میکنه که خود خانمه میگه مهرم حلال
    درسته اينو قبول دارم بعضي وقتا ادما به يه جايي ميرسن كه حاضرن هرچي دارن بدن كه از اون وضعيت نجات پيدا كنن ولي به هرحال ادم بايد از حقش دفاع كنه ، پس من دليلي نميبنم زن از مهرش بگذره

به نظر من زندگی دو روز باشه ولی با عشق بهتر از اینه که یه عمر با بدبختی و نفرت با یکی سر کنی چرا چون طرف از ترس مهریه خانم جرات نداره ترکش کنه و برای لجبازی زندگی را به کامش زهر میکنه
    اين حرف كاملا" درستيه

آخر فروم باز mehraria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

درسته اينو قبول دارم بعضي وقتا ادما به يه جايي ميرسن كه حاضرن هرچي دارن بدن كه از اون وضعيت نجات پيدا كنن ولي به هرحال ادم بايد از حقش دفاع كنه ، پس من دليلي نميبنم زن از مهرش بگذره
    فرض میکنیم از حقش تو دادگاه دفاع کنه اخرش که چی؟ فکر نکنم بیشتر از چند درصد خانمهایی که طلاق گرفتند مهریشون پرداخت شده باشه
    شرایطی هم هست که مثلا خانم درخواست قلب و دست و پا میکنه برا مهریش که احمقانه ترین روش هست به نظر من چون اینجور فقط شوهرشا از ترس مرگ و جونش مجبور میکنه باهاش کنار بیاد خوب اخر زندگی اینجوری چی میشه خیانت . بدبینی . ..
    به نظر تو حالا باید خانمه بیاد از حقش دفاع کنه و مهرشا بگیره

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    هرجادلم پربكشه

پيش فرض

فرض میکنیم از حقش تو دادگاه دفاع کنه اخرش که چی؟ فکر نکنم بیشتر از چند درصد خانمهایی که طلاق گرفتند مهریشون پرداخت شده باشه
    نه اينقدراهم كه فكرميكني دادگاه ها وحشتناك نيست زرنگ باشي ميتوني مهرتو بگيري (البته خدا نصيب كسي نكنه )
    شرایطی هم هست که مثلا خانم درخواست قلب و دست و پا میکنه برا مهریش که احمقانه ترین روش هست به نظر من چون اینجور فقط شوهرشا از ترس مرگ و جونش مجبور میکنه باهاش کنار بیاد خوب اخر زندگی اینجوری چی میشه خیانت . بدبینی . ..به نظر تو حالا باید خانمه بیاد از حقش دفاع کنه و مهرشا بگیره
    ببين من اولشم گفتم اصلا" بااين جور مهرا موافق نيستم خيلي هم كاراحمقانه اي ميدونم
    هم اون طرفي كه همچين درخواستي ميكنه وهم اون طرفي كه قبول ميكنه به نظرم احمقن
    چون بيشتر شبيه معامله اعضاي بدنه من نميدونم اصلا" جرا بايد اجازه ثبت چينن مهريه اي رو بدن !!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

نه اينقدراهم كه فكرميكني دادگاه ها وحشتناك نيست زرنگ باشي ميتوني مهرتو بگيري (البته خدا نصيب كسي نكنه )

ببين من اولشم گفتم اصلا" بااين جور مهرا موافق نيستم خيلي هم كاراحمقانه اي ميدونم
    هم اون طرفي كه همچين درخواستي ميكنه وهم اون طرفي كه قبول ميكنه به نظرم احمقن
    چون بيشتر شبيه معامله اعضاي بدنه من نميدونم اصلا" جرا بايد اجازه ثبت چينن مهريه اي رو بدن !!!!

تا حدودی باهات موافقم .ولی اونایی که همچین مشکلاتی را تجربه کردند بهتر میدونند ما الان حرفشا میزنیم ولی خیلیها هستند باهاش دست و پنجه نرم میکنند
    نمیدونم که تو ایران اجازه میدند همچین مهریهای ثبت بشه یا نه چون تا 2سال پیش میگفتند باید به مبلغ تبدیل بشه مهریه و خوب اعضا بدن که مبلغ نداره
    Last edited by mehraria; 18-08-2007 at 13:43.

آخر فروم باز AaVaA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    این روزا دنیا واسه من از خونمون کوچیکتره ...

پيش فرض

سلام منم شنیدم الان بیشتر از 200 سکه رو ثبت نمیکنن
    درسته؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

جدی؟
    ولی یکی از دوستای من چند وقت پیش ازدواج کرد با مهریه انچنانی که سکه هاش فقط 1000تا بود

داره خودمونی میشه shaparak4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خب بعضی محضر ها گیر می دند ولی بعضی هاشون هم نه

Banned RooS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    HOllAND

پيش فرض

از کی اینجوری شده ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خب بعضی محضر ها گیر می دند ولی بعضی هاشون هم نه
    فکر میکنم این درست تر باشه
    سلیقه ای هست .

آخر فروم باز AaVaA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    این روزا دنیا واسه من از خونمون کوچیکتره ...

پيش فرض

ولی به عقیده ی من درست نیست
    اگه قانونه همه جا یکسان باید رعایت بشه

یه چیزه جالبی تو فامیل ما مد شده
    " دخترا جهیزیه ی فوق العاده سنگین میدن و مهریه ی خیلی کم میگیرن"

خلاصه اینم مده جدیده که واسه خودش دورانی داره!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •