تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: تفاوت در dreamweaver ,joomla

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض تفاوت در dreamweaver ,joomla

سلام دوستان عزیز من یک سوال مهم داشتم من می خواستم یه چیز برام روشن شه من میبینم یه عده سایتشون با dream weaver frontpage طراحی میکنند ولی بعضیا از jomola ,xampp,wordpress و امثال اینا استفاده میکنند من اخر باید کدومو استفاده کنم کارم با dreaweaver راه نمیفته خواهشا منو از این سردر گمی نجات بدین
    Last edited by shahramkh59; 17-08-2007 at 09:02.

2. این کاربر از shahramkh59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای amir abbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اینها اصلا با هم فرق دارند
    dreamweaver به نرم افزاره که روی ویندوز نصب میشه و باهاش میشه صفحات وب رو طراحی کرد ولی joomla یه پکیج آماده هست که شما باید روی اینترنت فضا خریداری کنی و یه دومین هم برای خودت ثبت کنی و اون رو روی فضات نصب کنی و از این طریق میتونی یه سایت حرفه ای داشته باشی

اگر بخوای یه سایت بزرگ رو با dreamweaver و با HTML طراحی کنی این خیلی سخته. اگر تعداد صفحات شما زیاد بشه اون موقع نمیشه به راحتی کنترلشون کرد ولی سیستم هایی مثل جوملا به جای HTML با php نوشته شدن و همه کار ها رو اتوماتیک انجام میدن و اطلاعات رو داخل بانک اطلاعاتی ذخیره می کنن.

مثلا سرویس های وبلاگ مثل بلاگفا و پرشین بلاگ از زبان های برنامه نویسی طرف سرور مثل php و asp استفاده می کنند.

4. این کاربر از amir abbas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

امیر عزیز از جوابهای خوبت ممنونم من که میخوام یک صفحه ساده طراحی کنم نمی تونم از دریم ویور بصورت تنها استفاده کنم و ایا جوملا رایگان است فارسی ان میترا مثله اینکه رایگان بدرد میخوره من نمی تونم وب خودمو قبل از پست کردن بطور کامل تو محیط اکسپلورر ببینم
    Last edited by shahramkh59; 17-08-2007 at 14:18.

حـــــرفـه ای amir abbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببیند جوملا و مامبو و امثال اونها برای کسی هست که می خواد یه سایت حرفه ای با تعداد صفحات خیلی زیاد داشته باشه. اگر می خواید یه سایت ساده چند صفحه ای داشته باشید باید نرم افزار dreamweaver رو تهیه کنید و بعد یه کتاب آموزشی هم بخرید و بخونید. در کمتر از یک هفته میتونید سایت خودتون رو طراحی کنید

7. این کاربر از amir abbas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •