کسی نبود کمک کنه؟
کسی نبود کمک کنه؟
دوستان من یه مشکل با درایور کارت گرافیک خودم (7600GS) دارم که گفتم اینجا مطرح کنم شاید دوستان کمک کنند .
ویندوز ویستای من دقیقا همون نسخه ایه که در فروشگاه P30world هم عرضه می شه .
من چند ماه پیش این داریور رو :
دانلود کردم و بدون هیچ مشکلی نصب شد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما چند روز پیش Forceware 163.11 برای ویستای 32 بیت رو دانلود کردم اما نصب نشد .
حالا سوال من اینه که چرا در حالی که من X86 ویندوز ویستا رو نصب کردم ، این درایور 32 بیت روش نصب نمیشه ؟
در حالی که قبلا همون نسخه ای رو که بالا آدرسش رو دادم (X86) رو تونستم نصب کنم !
این نسخه ای که آدرسش رو دادم توش نوشته برای ویندوز RTM در حالی که همونطور که گفتم مشخصات ویندوز من حاکی از Retail بودن اونه .
ببین جدیدترین درایوری که برای ویستا 32بیت اومده توی سایت nvidia اینه 162.22 شما برو اینو دانلود کنه ببین نصب میشه یا نه که 100درصد نصب میشه فقط باید درایور قبلی را کامل حذف کنید اینم آدرس درایور جدید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما باید روی my computer کلیک راست کنی و properties را انتخاب کنی بعدش صفحه ای میاد که درقسمت system نوشته system type
که روبروی آن نوشته ویستای شما 32بیتی یا 64 بیتی وبرای مودم ومادربردم باید به سایت سازندشون بری واگر درایوری برای ویستا اومده رو دانلود کنی.
Last edited by toraj; 19-08-2007 at 08:12.
ببین در حالت عادی نباید این مشکل وجد داشته باشه ولی امکان داره کارت صدات با ویستا مشکل داشته باشه اگه میتونی درایور جدیدش رو بگیر ونصب کن وگرنه احتمال کمی داره dvd ویستا ی شما اشکال داشته باشه.
ممنون دوست من . دارم دانلودش می کنم تا ببینم چی میشه .
سلام دوستان
به دادم برسید
تازه ویستا رو نصب کردم و هیچ مشکلی نداره بغیر از اینکه به این آدرس وصل نمیشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت https هستش یعنی secure . از adsl پارس آنلاین هم استفاده میکنم. جالب اینکه از یه سیستم با xp+IE7 وصل میشه.
1- اگه کسی ویستا رو نصب کرده یه زحمت بکشه یه سر به این آدرس بزنه ببینه وصل میشه. ممکنه اول صفحه سادهای رو بیاره که پائین اون سه تا انتخاب هست روی وسطی که کلیک کنید وارد سایت میشه. مشکل من اینه که اصلا اون صفحه سفید رو نمیآره و یه راست صفحهای رو میآره که تیرتش اینه:
Internet Explorer cannot display the webpage
2- اگه کسی میدونه مشکل چیه و باید چی کنم لطفا بهم کمک کنه. بدجوری لنگم.
ممنون
با سلام. من می خوام ویندوز ویستا ultimate نصب کنم. وقتی install اول رو تموم می کنه و ری استارت می کنه صفحه سیاه می شه و فقط موس در صفحه قابل حرکت است.
من یک ساعت هم صبر کردم ولی اتفاقی نیافتاد. کمک کنید لطفا.
مشخصات سیستمت را بگو.
سلام.
من میخوام ویندوز اکس پیم رو عوض کنم ولی نمیخوام ویندوز ویستام رو از دست بدم.
ویستا رو روی درایو C و Xp رو روی D نصب کردم. کدوم فایلهای بوت ویستا رو باید کپی کنم؟ بعدش کجا بذارمشون؟ ممنون از کمکتون.(اگه بخوام از طریق اینستالر ویستا ریپیر کنم بوت ویندوزهای قدیمی میره.)
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)