تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 551 از 942 اولاول ... 51451501541547548549550551552553554555561601651 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,501 به 5,510 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

12

دوستان عزیز من یه کارت شارژ برای سیم کارت اعتباری ایرانسل خریدم و موقعی که میخواستم رنگ روی کد شارژ رو بردارم , آسیب دید و حدود 3

رقم از کد کاملا از بین رفت . آیا راهی برای استفاده از این کارت هست یا نه . با تشکر
    زنگ بزن به 140 یا از تلفن ثابت زنگ بزن به 09351400000 مشکلتو بگو ازت سریاله کارت و میپرسن از اونجا واسط شارژ میکنن.
    واسه دوستای منم این مشکل خیلی پیش اومده اصلا مشکلی نیست حل میشه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

12

سلام مرسي از نامت حرف دل ما رو زدي حالا بايد ببينم اينو كجا بفرستيم كه كار ساز بشه

اقا شاهين شما راهنمايي كنيد كه به كجا مثلا به كدوم ميل يا جايي بفرستيم كه ايرانسل اعتراض ما رو ببينه
    100% تایید میشه نامه حرف دل ما ایرانسلی هاست
    آقا شاهین راهنمایی پلیزززززززززززززز
    ایمیل دزفولی رو بده بیاد

کـاربـر بـاسـابـقـه mojtaba182003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    IRAN . YAZD

14 من مشكل دارم با Gprs ايرانسل

من گوشيم نوكيا6230i ميخوام gprs استفاده كنم اول پيغام مياد كه تا چند لحظه ديگه يه اس ام اس مياد ذخيره كن اينكه نمياد هيچي تازه يه پيغام جديد مياد اينه (send S IMEI or S phone type for self provisioning , named configuration phone type for named configuration) ممنون ميشم اگه كسي بتونه كمك كنه با سپاس از تمام بچه هاي پي سي ورلد

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مازیار خان دست درد نکنه نامت خیلی خوبه.ولی دوستان ایمیلا بی خیال شین !!! آخه می خواین نامه اعتراض که مهمم هست با ایمیل بفرستین ؟!؟!! بر و بچ تهران یکیتون که امکانش هست براتون برن دفتر ایرانسل اونجا نامه را تحویل بده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عزيزم ميگي n73 بعد ميگي گوشيم p990 ؟
    عزيزم كد #6*3*140* رو تو گوشيت بزن تنظيمات برات مياد
    دوست عزیز من کی گفتم p990 دارم خواستم بگیرم 2 تا عوض کردم ایراد داشت حالا n73 گرفتم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام اقا شاهين
    دو روزه وقتي صحبت مي كني صدا بر مي گرده به خودم تو تبريز چرا اينطوري شده اقا شاهين؟
    مشكل از شبكه اونجاست بر طرف ميشه.

در مورد دوره جديد جشنواره مي خواستم بپرسم (كه ميان هر شهري و جايزه ميدنمثل n70 و ...)
    بايد حتما" موقعي كه اومدن سيمكارت رو برم بخرم ؟ (خودم اينطوري حدس ميزنم...)اما من همين ديشب يه سيمكارت اعتباري خريدم ... يعني ...
    از این بعد برای در شهرهایی که طبق برنامه جدول پیوست ، جشنواره برگزار می شود ، نحوه دریافت سیم کارت جایزه به این صو رت است :

• <LI class=MsoNormal dir=rtl style="MARGIN-LEFT: 0in; COLOR: navy; DIRECTION: rtl; MARGIN-RIGHT: 0.5in; unicode-bidi: embed; TEXT-ALIGN: right">مشتری در روز یا روزهایی که در ان شهر جشنواره جدید است( با توجه به لیست فایل پیوست ) ، فرصت دارد با سیم کارتش اولین تماسش رابگیرد. دقیقا تا روزی که دربرنامه پیوست به عنوان اخرین مهلت ثبت نام معرفی شده است ، ثبت نام شود . <LI class=MsoNormal dir=rtl style="MARGIN-LEFT: 0in; COLOR: navy; DIRECTION: rtl; MARGIN-RIGHT: 0.5in; unicode-bidi: embed; TEXT-ALIGN: right">مشتری برای دریافت سیم کارت جایزه به پست مراجعه نمی کند و سیم کارت از طریق فروشندهای که لیست انها برای هر شهر در فایل پیوست امده است ، به مشتری تحویل داده می شود. نما یندگان شرکت که در این مراکز مستقر هستند ، در همان لحظه سیم کارت جایزه را برا ی مشتری به پروفایل قبلی مشتری لینک می کنند
    • مشتری به محض اینکه اولین تماسش را با سیم کارت اولش انجام داد، و ثبت نامش انجام شد ، روز بعد از ثبت نام می تواند به یکی از مراکز اعلام شده مراجعه کند و سیم کارتش را در همان لحظه بگیرد..

• برای برنامه جشنواره جدید از فایل پیوست استفاده کنید . و برای لیست نمایندگیهایی که در ان سیم کارتهای جایزه را به مشتری می دهند، لینک موجود در فایل را دنبال کنید .
    برو فايلش رو دانلود كل حالا:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام آقا شاهين
    دستت درد نكنه كارت بيسته
    واقعا زحمت ميكشي
    خدا كنه بچه ها قدر بدونند كه ان شاالله اين طور است
    مگه چي كار كردم جديداً؟

آقا این نامه رو بنویسم یا نه بالاخره؟ متنش هم حاضر کردم ولی به خاطر حرفهای منطقی دوست خوب M Like Mother هنوز تایپش نکردم.
    در ضمن مسعود خان تالیا اگه شعور داره چرا وقتی تو اصفهان هنوز بهش اجازه ندادند سیم کارت میفروشه. حتی تو تبلیغاش تو 295 شهر میفروشه ولی تو 34 شهر بیشتر انتن نداره !
    دیشب به آقا وحید هم گفتم من هنوز هیچ مشکلی با ایرانسل ندارم و دلیل نامه نوشتن هم ارزش قائل شدن به مشکلات بچه های دیگه ی انجمنه. وگرنه من که مشکلی ندارم.
    فکر کنم تو این تاپیک من از همه زودتر ایرانسل خریده باشم. میدونین کی خریدم ؟
    29 مهر 1385 درست شب اولی که ایرانسل رسما سیم کارت فروخت !
    بهم زنگ بزن آدرس ميدم برام بفرست ميدم ترجمه كنن.
    خودم مي دم به اون كسي كه بايد بخونه/.

يه مسئول از MTN آفريقا

ببخشید میشه بگید چه جوری میشه خدمات ایرانسل که تو منوی گوشی است رو فعال کرد؟
    من هر کاری کردم نتونستم.یه 2 ساعتی منتظر شدم ولی لود نشد.
    فقط اینو مینوشت(processing)?

آخه میخوام از خدمات انتقال شارژ استفاده کنم؟!!!!!!!
    اين خدمات در دسترس شما نيست.
    توي اين گزينه ها هم نرو كه به مشكل بر مي خوري!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sedeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

هزینه ی اینترنت ایرانسلا لطف کنید

مرسی

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

12

من گوشيم نوكيا6230i ميخوام gprs استفاده كنم اول پيغام مياد كه تا چند لحظه ديگه يه اس ام اس مياد ذخيره كن اينكه نمياد هيچي تازه يه پيغام جديد مياد اينه (send S IMEI or S phone type for self provisioning , named configuration phone type for named configuration) ممنون ميشم اگه كسي بتونه كمك كنه با سپاس از تمام بچه هاي پي سي ورلد
    بنویس S 6230 بفرست بره به 2225 نمیدونم چیه.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

11

هزینه ی اینترنت ایرانسلا لطف کنید

مرسی
    واسه اطلاعات کاملتر و جامعتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کن !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hassan_magic2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض ببخشيد

دوست عزیز من کی گفتم p990 دارم خواستم بگیرم 2 تا عوض کردم ایراد داشت حالا n73 گرفتم.
    امير جان ببخشيد
    يه دوست ديگه هست تو اين تاپيك به نام amin a.^2
    من تورو با اون اشتباه گرفتم
    شما اگه N73 داري به 2225 يه اس ام اس با متن S Nokia N73 (حروف بزرگ و كوچيك رو رعايت كن) بفرست بعد از چند لحظه تنظيمات برات مياد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •