مال من lga 3.6 گیگا هرتزه اینتل هست در حالت عادی 75 تا 85 است یه یسالی هم هست داره کار میکنه به نظرتون مشکل داره
مال من lga 3.6 گیگا هرتزه اینتل هست در حالت عادی 75 تا 85 است یه یسالی هم هست داره کار میکنه به نظرتون مشکل داره
دماي سي پي يو من داخل ستاپ بايوس درابتداي كار به 60 درجه ميرسد .ودماي سيستم 25 درجه است .دورفن نيز درحدود3000 ميباشد .آيا براي سي پي يو ضرر دارد.؟
ممنون ميشوم راهنمايي بفرماييد.
Amd-athlon64-x2-4400
دیدن بحث داغ بودن cpu منم یک سوال از اساتید بپرسم:
دیروز یک سیستم برا یکی از رفقا جمع کردم البته برای تست رو میز بستمش main:asus p5pl2-e و cpu:3.4 2m cash intel هست ... دیدم همون اول خطای دمای بالای cpu میده رفتم نگاه کردم با کمال تعجب دیدم ۹۱ درجه رو نشون میده و جالبه سیستم رو هم ریست نکرد (نمی دونم چرا) فن سی پی یو هم درست جا افتاده و کار میکنه نمی دونم مشکل چیه ...راهنمایی بفرمایید لطفا
ممنونم
دمای طبیعی cpu تقریبا از 30 تا 45 هستش
تو بازی ممکنه تا 50 بره که خوب نیست
دور فن دوستمون که گفته 3000 دور هستش کمه
........................................
اون سیستم که دماش تا 90 رفته
cpu که انداختی doal core بود پنتیوم d?
دور فن چنده
سیلیکن زدی؟
آكتور عزيز
درابتداي روشن شدن سيستم داخل ستاپ دماي سي پي يو30 تا 35 درجه ودورفن 1500 است بعداز بالا آمدن ويندوز وگذشت چنددقيقه دماي آن به 40تا45 درجه ميرسد.نهايتا بعدازگذشت يكساعت كاردرمحيط ويندوز دما به 60درجه ودورفن به 3100 ميرسد.
ممنون راهنمايي بفرماييد.
دوست عزیز دور فن خیلی پایین هست فن رو تمیز و روغنکاری کن اگه دیدی باز اینجوریه باید حتماً عوضش کنی
همونطور که دوستمون گفت دور فن خیلی پایینه
حد اقل تا 4000 بیاد خوبه
مال من تا 4690 دو میره نهایتا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)