سلام....
من ويستامو نصب كردم ولي الان براي نصب كارت گرافيك و مادربورد نمي دونم كه ويستاي چي هست؟
نمي دونم 32 يا 64 يا يه چيز ديگه... اينو بايد از كجا بفهمم و براي مودم و مادربوردم كه ويستارو پيش فرض ندارن چجوري نصب كنم؟
ممنون
سلام....
من ويستامو نصب كردم ولي الان براي نصب كارت گرافيك و مادربورد نمي دونم كه ويستاي چي هست؟
نمي دونم 32 يا 64 يا يه چيز ديگه... اينو بايد از كجا بفهمم و براي مودم و مادربوردم كه ويستارو پيش فرض ندارن چجوري نصب كنم؟
ممنون
این windows defender از کجا پیداش شد
یه دفعه اومد گفت ویندوزت کرک شدس واسه همین حالت aero رو از کار میندازم
همچنین control panel رو از کار انداخت و وسط هر کاری خودش و مینداخت وسط و
اخطار میداد.در ضمن update هم غیر فعال بود کسی می دونه از کجا پیداش شد
ممنون
در پنجره start کلیک کن و all programs را بزن در قسمت بالای all programs گزینه windows defender را کلیک کن.
بچه ها اگر یک ویندوز ویستا داشته باشیم و اون dvd بوت نباشه آیا میشه از طریق داس ویندوز ویستا را اجرا کرد ؟ و برای نصب اقدام کرد ؟
ممنون
من هم vista دارم همXP.اگه XP رو دوباره بخوام نصب کنم vista هم از بین میره؟اگه میره چیکار میشه کرد که نره؟
ويستا و ويندوز هر كدام در چه درايوي هستند؟
از بين نميره ولي بوت اول پاك ميشه ولي قابل بازگشت است.چندين صفحه قبل در اين مورد توضيح دادم
سلام من ویندوز ویستا رو ریختم و خیلی خوب کار می کنه ولی یک مشکلی که داره اینه که مدیا پلیرش خرابه یعنی صداها رو کم و زیاد می کنه ولی با نرم افزارهای دیگه اینجوری نمیشه.من می خوام با مدیا پلیر خود ویستا ترانه های Mp3 رو گوش بدم می شه بگید چه طور می شه این کار را کرد.ممنون...
میشه لینک صفحه رو بدید (یه لپ تاپ هست که ویستا داره و میخوام xp هم نصب کنم حالا میخواستم ببینم چه جوری
میشه بوت ویستا رو درست کرد بعد از نصب xp)
سلام....
ممنون
عیول بابا یک نفر نیست جواب ما رو بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)