عزيزم سلام. اگر اسکرين شات ميخوای که من شرمندم چون ويستا دارم و این بازی رو ويستا جواب نميده.
حداقل سيستم مورد نياز از نظر خودم!! :
Cpu : Intel Or AMD 2.66 Ghz
VGA : Nvidia Geforce 5700 Or ATI Radeon x600
Ram : 512 Or 1024 Bus 800
Just Windows XP
عزيزم سلام. اگر اسکرين شات ميخوای که من شرمندم چون ويستا دارم و این بازی رو ويستا جواب نميده.
حداقل سيستم مورد نياز از نظر خودم!! :
Cpu : Intel Or AMD 2.66 Ghz
VGA : Nvidia Geforce 5700 Or ATI Radeon x600
Ram : 512 Or 1024 Bus 800
Just Windows XP
دوست عزیز خیلی ممنون که خواستی لطف کنی ولی متاسفانه سایت 4shared می گه این فایل وجود نداره.ممنون می شم اگه کسی یه کمک بکنه.
Optimus Prime دمت گرم خیلی لطف کردی . با اینکه آدرسش کار نکرد ولی اسم فایل بود و سرچ کردم و پیدا شد.به هر حال خیلی لطف کردی دمت گرم.اینم واسه دوستانی می ذارم که مشکل من رو داشتن ( آدرس همون فایل ) :
اینم اسکرین شات از بازی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیقا" وقتی زدمش صورتش اینجوری کبود شد و پشت سرش خون پاشید.
Last edited by SADEGH 7; 09-08-2007 at 00:04.
قابل توجه دوستانی که اسکرين شات بازی رو ديدن. این اسکرين شات خيلی از کيفيت پايينی برخرداره اميدوارم قضاوت نکرده باشين.
این فقط نشون ميده که تيم سازنده چقدر حرفه ای بوده اند. اگر اسکرين شات خوب ميخواين برين تو گوگله يه سرچ بزنين کلی عکس از فيلم و بازی براتون مياره.
من فورمت این اسکرین شات رو گیف کردم تا دایل آپی ها هم راحت باشن.اگه اسکرین شات کیفیت بالا کسی می خواد بگه که بذارم.ضمنا" عند بازیه . از اون اولش آدم هیجان داره . من هنوز مقدار کمی از بازی رو بازی کردم و لی تو فکرمه بعد از تموم شدن بازی دوباره از اول بازی کنم.هر کی این بازی رو نداره بره بخره که اگه بازی نکنه نصف عمرش بر فناست.من تایک ماه پیش تو بازار رضا بالا تر از چهار راه ولی عصر دیدم که بازی بود . اگه کسی خواست بخره احتمالا" هنوز داشته باشه.گرافیک بازی هم در حد بازی های پارساله.
موفق باشید.
Last edited by SADEGH 7; 09-08-2007 at 00:09.
سلام.
آقا من همون اولش میسوزم!!!
یکی لطف کنه کنترل هاش و راهنمای قدم به قدم بازی را برایم بزارد(البته به فارسی) ولی گرافیکش که خیلی خوب بود.
دوست من ، بازی زیاد فکری نیست . شما فقط باید با زندانیهای دیگه صحبت کنی و در بعضی مراحل هم مخفیانه کار کنی .
سلام.
آخه من نه انگلیسی بلدم نه ...
مثلا همون اول بازی چکار کنم؟!!!یادم نیست چکار می کردم که یهو 3-2 نگهبانان می ریختن سرم!!!
رمز نداره؟!
این بازی هم تموم شد . ولی کلی حال کردم . آدم اصلا" نمی تونست مطمئن بگه بازی داره تموم می شه. کلی هم هیجان داشت. در کل بازی باحالی بود.از optimus prime هم ممنون که اسم فایلی که بازی رو درست می کرد رو گفت.
در کل هر کی بازی نکنه ضرر کرده.
قابلی نداشت دوست من.اتفاقا این آخری برای بار چندم تمامش کردم و همه Smoke Pack هاشم گرفتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)