دوست عزیز بسیار ممنونم از توضیحات کاملتون اما همونطور که قبلا هم گفته بودم این فایل پسوند خاصی نداره و با برنامه dkzباز نمیشه.
راستی جناب مورینیو یک پچ ازورزشگاه اختصاصیتون استنفورد بریج دارم اگه دوست داری برات بفرستم .البته اگه خودت نداشته باشیش.
دوست عزیز بسیار ممنونم از توضیحات کاملتون اما همونطور که قبلا هم گفته بودم این فایل پسوند خاصی نداره و با برنامه dkzباز نمیشه.
راستی جناب مورینیو یک پچ ازورزشگاه اختصاصیتون استنفورد بریج دارم اگه دوست داری برات بفرستم .البته اگه خودت نداشته باشیش.
سلام بچها کسی وارد کردن فیس بازیکنان رو در pes بلده هر کی بلده منو راهنمایی کنه
اگه میشه جواب منو بدید خیلی ممنون.................
اکه منظورت تغییر قیافه بازیکناست توی edit>edit player>appearence>face میشه صورت
را تغییر داد ولی من درست منظورت را متوجه نشدم.![]()
اینو دیگه نمیدونم داستانش چیه!!
حالا صبر کن ElmO بیاد شاید اون کمکت کنه
در مورد ورزشگاه چلسی هم بگم که من دارم این ورزشگاهو اما خیلی وقت پیش دانلود کردم
حالا تو لینکشو بده شاید تغییر کرده باشه
دمت گرم
یا حق
من مستر لیگ رو تازه شروع کردم
وقتی میخوای بازیکن بخری بازکین رو انتخاب میکنی چند تا خط میاد کدوم رو باید انتخاب کنی؟ که بهتر باشه
اگه این باشه Apply For Transfer Negotiation که اولی هست با پول بازیکن می خری
اگه این باشه Apply For Loan به طور قرضی هست
اگه این باشه Open Trade Negotiation میتونی با یه بازیکن از تیم خودت معاوضه کنی که من همین رو بهت پیشنهاد می کنم تو بازیکنای به درد نخورتو اینجوری رد کن تازه پول هم کمتر میدی
یا حق
سلام shayanelogخیلی ممنون از راهنمایت ولی منظور من وارد کردن فیس از طریق نرم افزار dkz studio میباشد اگه میشه منو راهنمایی کن خیلی ممنون.......
سلام هرکی وارد کردن فیس بازیکنان رو از طریق dkz studio بلده منو راهنمایی کنه خیلی ممنوننننننننن...............
سلام
تا جايي كه من ميدونم با dkz نميشه ولي مي توني با ggs يا كيت سرور ايپورت كنيسلام هرکی وارد کردن فیس بازیکنان رو از طریق dkz studio بلده منو راهنمایی کنه خیلی ممنوننننننننن...............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)