تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 34 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 340

نام تاپيک: Harry Potter and the Order of the Phoenix

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

اون کیسه رو که اونجاس ببرش بالا با وینگاردیوم بعدش تو یکی از اون چاله ها خیلی بالاتر از لونا بنداز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Los Angles

پيش فرض

من هيچ كيسه اي نديم اونجا دقيقاً كجاست كيسه تو همون محوطه كه لونا وايساده؟ مشكل من اينه كا كارت گرافيك ندارم و 128 مگابايت از Ram برداشتم واسه همون كمي سياه هست بازي و تاريك نشون ميده شايد بهمون دليل كيسه اي به چشمم نخورده

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

کیسه که نمی شه گفت یه چیزی تو مایه آشغال می مونه گنده اس بزرگه نزدیک لونا هم باید باشه

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

در مورد درخواست لونا بايد چيكار كنم راهنمايي كنيد من اصلا نتونستم كار لونا رو انجام بدم. چيزي در مورد تسترالهاست اما چه كاري چه طوري؟ اگه ميشه راهنمايي كنيد

لوناااااااااااااااااااااا ااااااا اين چيه كه ميخواي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نگاه کن دوست عزیز از پایین به بالا چند تا سنگه اون شی رو آروم آروم به پشت سنگها می بری و تا بالا ادامه می دی و می زاری تو آون چاله بعد کارت تموم میشه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ایول بر تو آقا محسن
    ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه keylogger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من نمي دونم چرا ea يك بازي با اين شرايط به بازار وارد ميكند زيرا امتياز اين بازي در game spot چيزي به غير از 5 نيست يعني بازي افتضاحي هستش من با كارت گرافيك 8600 گرافيك قابل قبولي از اين بازي نديدم

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

ایول بر تو آقا محسن
    ممنونم
    خواهش می کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Los Angles

پيش فرض

مشكل من اينه كه اونجايي كه لونا وايساده هيچ كيسه يا غذا يا هر آشغال ديگه اي نبيبينم همش سنگه همش درخته هيچ چيزي اون اطراف نيست كه بخوام با وينگارديوم ببرمش بالا به مولا همش برهوته هيچ چي نيست همه جاي اون محوطه كه لونا ايستاده (قسمت پشتي كلبه هاگريد) گشتم همه چي اونجا سر جاش ثابته چيزي كه تكون بخوره آكسيو ، ديپولسو ، وينگارديوم هيچكدوم هيچ چيزي رو اونجا تكون نميدن ، قراره قبلش كاري انجام بدم تا اون كيسه يا ( هرچي ... ) ضاهر بشه ؟ بابا يكي نيست بگه اشكال كار من كجاست چرا اون كيسه وجود نداره من 66% بازي رو امل كردم همه اعضاي الف دال رو غير از لونا جمع كردم. اكثر جاهاي هاگوارتز رو 100 كردم تقريباً رو لونا قفل كرده بازي من دليلش چيه دوستان ؟؟؟ داره گريه ام ميگيره...

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

مشكل من اينه كه اونجايي كه لونا وايساده هيچ كيسه يا غذا يا هر آشغال ديگه اي نبيبينم همش سنگه همش درخته هيچ چيزي اون اطراف نيست كه بخوام با وينگارديوم ببرمش بالا به مولا همش برهوته هيچ چي نيست همه جاي اون محوطه كه لونا ايستاده (قسمت پشتي كلبه هاگريد) گشتم همه چي اونجا سر جاش ثابته چيزي كه تكون بخوره آكسيو ، ديپولسو ، وينگارديوم هيچكدوم هيچ چيزي رو اونجا تكون نميدن ، قراره قبلش كاري انجام بدم تا اون كيسه يا ( هرچي ... ) ضاهر بشه ؟ بابا يكي نيست بگه اشكال كار من كجاست چرا اون كيسه وجود نداره من 66% بازي رو امل كردم همه اعضاي الف دال رو غير از لونا جمع كردم. اكثر جاهاي هاگوارتز رو 100 كردم تقريباً رو لونا قفل كرده بازي من دليلش چيه دوستان ؟؟؟ داره گريه ام ميگيره...
    نگاه کن دوست عزیز یه چیزی شبیه میوه کاجه که خیلی بزرگ شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Los Angles

پيش فرض

دقيقا كجاست اين غذاي لعنتي پايين سراشيبي يا بالا چه رنگيه بخدا هيچي نيست من اولين بار كه رفتم پيش لونا كارشو انجام ندادم و برگشتم نكنه از اون باشه شايد اون چيز برا من از بين رفته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •