سلام دوستان من این لینک رو امتحان کردم و سریال هم بهش خورد اگه خواستین میتونین از اینجا دانلود کنین
eTrust PestPatrol Anti Spyware v5.0.2.3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من این لینک رو امتحان کردم و سریال هم بهش خورد اگه خواستین میتونین از اینجا دانلود کنین
eTrust PestPatrol Anti Spyware v5.0.2.3
سلام آقا مهدي من هر چي گشتم نتونستم لينكي كه شما گذاشتي رو پيدا كنم ميتوني برام تو پيغام بفرستينوشته شده توسط Mehdi_Best
![]()
يه سوال داشتم اينكه آيا nod32 سريع آپديت ميشه البته با سرعت اينترنت مورچه اي؟![]()
اقا دمت گرمنوشته شده توسط hamilton
این نورتون آپدیت میشه ؟
عليرضا جان سلام
لينك دانلود و همينطور لينك كركش رو برات گذاشتم. پي ام گذاشتم.
آپديتش هم خيلي كم حجم و راحته. البته اولين آپديت حدود 3 مگابايت هست اما آپديت هاي بعدي خيلي كم حجم هستند.
اگر کسی این نورتون که hamilton جون لینک داد رو دانلود کرده سریالشو به من بگه که نخوام 30 مگ دانلود کنم
نوشته شده توسط میل کوچولو
اين ورژن جديد كاسپرسكي آنتي ويروس خوبي است شكي نيست ولي در موقع وصل شدن به اينترنت سرعت شما را بسيار پايين ميآورد.
فقط مكافي
Last edited by alaodin1; 06-10-2005 at 17:41.
McAfee AVERT Stinger 2.5.8
دوستان يه درخواست دارم
اونايي كه با آنتي ويروس avast كار كردن مي خوام
يه كم در بارش بگم كه چطوري خوب ،معايب چيه ..
خلاصه يه شرح حال كوچيك كه بدون دانلود كردنش بدونم
چطور انتي ويروسيه.
پيشاپيش ممنون
Beelzebubجان،به نظر من بهترین انتی ویروس برای لینوکس avastهست،دوستانی که تو لینوکس ازش استفاده کرده اند میدو نند من چی می گم،اما نسخه تحت ویندوزش را من یک مدتی استفاده کردم از محاسنش میشه به اپ دیت های سبکش اشاره کرد،سرعت سیستم را هم اصلا کم نمیکنه.دیتابیس مشخصی نداره یعنی تو خودش زدهunknownیعنی معلوم نیست دیتابیسش.
مدتی که من ازش استفاده کردم به نظرم دیتابیس خیلی قوی نداره
آقای hamilton اين لينکی که برایnorton 2006 داديد کار نميکنه اگه ممکنه جای ديگه وپلد کنيد ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)