منظورم از استفاده از ------ اين نبود كه اي پي و پورت رو داخل خود مك آفي وارد كنيم! خب معلومه كه جايي واسه وارد كردن اي پي پورت نداره
من خودم با anonymizer toolbar تونستم چند درصد آپديت كنم اما باز آپديت قطع شد و ديگه آپديت نميشه
منظورم از استفاده از ------ اين نبود كه اي پي و پورت رو داخل خود مك آفي وارد كنيم! خب معلومه كه جايي واسه وارد كردن اي پي پورت نداره
من خودم با anonymizer toolbar تونستم چند درصد آپديت كنم اما باز آپديت قطع شد و ديگه آپديت نميشه
ساسان جون این مکافی ده که معرفی کردید مطمعنی نسخه حرفه ای مکافیه ( چون حجمش خیلی کمه )
با سلام.
خدمت دوستان عزيزم مژده بدم كه بزودي كرك antiviruskit آماده ميشه و مراحل نهايي كار در حال انجام است و انشاءالله اينجا اولين جايي خواهد بود كه اين نرم افزار به صورت كرك شده را خواهد داشت.دعا كنيد تلاشم ثمر بخش باشه.طاعات و عبادات همگي قبول حق.
این پست حذف شد
Last edited by borzou_one; 05-10-2005 at 21:07.
hippo جون 17 مگه همچین کمم نیست ولی من خودم تظمین می کنم نسخه ی حرفه ایه
papiyoonجون چرا مشکل داره آپدیت نمیشه مثل قبلیاس![]()
سلامhamiltonطاعات شماهم قبول باشهنوشته شده توسط hamilton
من با سودا هم حرف زدمگفت كه اونم 99درصد كاررو رفته ولي به علت مشكلاتي تو اون1 درصد گير كرده
نه مشكل كرك باشه ها
گفت اتفاقا كرك كردنش خيلي آسونه
حالا ببينيم كدومتون زودتر كركش ميكنيد
هادي جان سلام
اوني كه سودا جان داره كرك مي كنه و تقريبا مي شه گفت كه كرك كرده antivir permium هست ولي ايني كه هميلتون جان گفته antiviruskit است كه البته سودا جان اين رو هم قراره كرك كنه اما قراره من به دستش برسونم كه هنوز فرصت اين كار نشده.
البته اميدوارم هميلتون جان موفق بشه و بتونيم از اين آنتي ويروس كاردرست استفاده كنيم.
eTrust PestPatrol Anti Spyware v5.0.2.3
![]()
یک انتی اسپای بسیار بسیار قوی که اگه تا حالا استفاده نکردید یکبار تستش کنید به احتمال زیاد مشتریش می شید.بسیاری از تروجان ها رو هم می شناسد،هوش مصنویی قوی هم داره.
لینک دانلود همراه با سریال:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش:من دانلودش کردم سریالش بهش نخورد!!!![]()
Last edited by میل کوچولو; 06-10-2005 at 01:16.
دوستان میشه سایت این antivirus kit رو مغرفی کنید
من سایت اصلیش رو میخوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)