تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا از موتومینگ ( a1200 ) راضی هستید ؟

راي دهنده
312. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاملا راضیم

205 65.71%
  • اصلا راضی نیستم

22 7.05%
  • به جز بعضی اشکالات گوشی خوبیه

85 27.24%
صفحه 29 از 242 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 2416

نام تاپيک: کلوپ A1200

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    کسی میتونه به من در مورد استفاده از قابلیت A2dp گوشی راهنمایی کنه؟ من که نتونستم در مقابل نوکیاها که اکثرشون این کار رو انجام میدن، مال موتو رو استفاده کنم. شاید به خاطر اینه که استریو هست و باید هندزفری خاصی داشته باشم!

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

دوست عزيز من هنوز اين فريمور رو تست نكردم ولي فكر كنم دوستمون اناهيتا از همين فريمور استفاده كرده باشه و جواب هم گرفته. بعدش چه اصراري براي فلش كردن گوشي داري در صورتي كه داره كار خودش رو انجام ميده تازه به كمك برنامه applyfont به راحتي ميتوني اس ام اس هاي فارسي رو هم بخوني البته بصورت چپ به راست و بايد بگم كه انقدرا هم خوندش سخت نيست من امروز اين كار رو امتحان كردم و جواب هم داد به هر حال صلاح مملكت خويش رو خسروان دانند.
    حق با شماست.. در ضمن من با صداي نسبتا پائين اين گوشي هم مشكلي ندارم و از اينكه نكته مهمي رو به من ياد اور شدي ممنونم
    در صورتيكه ممكنه ادرس اين برنامه كه فرموديد رو محبت كنيد
    مرسي

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

سلام
    کسی میتونه به من در مورد استفاده از قابلیت A2dp گوشی راهنمایی کنه؟ من که نتونستم در مقابل نوکیاها که اکثرشون این کار رو انجام میدن، مال موتو رو استفاده کنم. شاید به خاطر اینه که استریو هست و باید هندزفری خاصی داشته باشم!
    نكته جالبي رو اشاره كردي من هم هرچي گشتم نبود اگه كسي تونسته اين كارو انجام بده يه پست بذاره

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان

متاسفانه من هنوز اين گوشي رو تهيه نكردم. اما تصميم دارم در همين چند روز آينده بخرم.

بنده به شدت طرفدار محصولات Motorola هستم. از نظر من ميشه به محصولات اين شركت لقب « جان سخت » (يا همون سگ جون خودمون ) رو داد.

من در حال حاضر گوشي مدل a925 اين كمپاني رو دارم كه به شدت ازش راضيم. محصولات اين شركت به بهترين نحو ممكن آنتن ميدن.

البته گوشي من ساخت آلمان هست و سيستم عامل UIQ داره و براي خريد A1200 فقط نگران اين هستم كه مدل هايي كه در ايران به فروش ميرسه چيني هست و به همين دليل هم قيمتشون پايينه.

براي دوستان چند تا بازي آپلود مي كنم تا استفاده ببرن. من خودم اين گوشي رو نداشتم كه تست بزنم ببينم كار مي كنه يا نه.
    ولي مطمئن هستم كه كار مي كنه. چون توسط افراد ديگري تست شده.
    نام بازي ها
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لينك دانلود :
    کد:
    نگران نباش دوست من گوشي خوب راحته اطلاعات تكميلي رو ميتوني توي صفحات يك يا دو كه پست خودمه پيدا كني خوشحال ميشيم يكي از مه بشي ...گر چه خوتو از هوادارا اين برندي

داره خودمونی میشه mplmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حق با شماست.. در ضمن من با صداي نسبتا پائين اين گوشي هم مشكلي ندارم و از اينكه نكته مهمي رو به من ياد اور شدي ممنونم
    در صورتيكه ممكنه ادرس اين برنامه كه فرموديد رو محبت كني
    مرسي

دوست عزيز لينك اين برنامه رو تو پست 110 همين كلوپ در صفحه 11 هستش .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن من در آپلود بازي need for speed در سايت 4shared.com دچار مشكل شدم ولي در اولين فرصت درستش مي كنم ولي مي تونيد فايل سالم رو از سايت rapidshairدانلود كنيد . اگه اين بازي رو نصب نكنيد مطمئن باشيد كه ضرر مي كنيد خيلي گرافيكش بالاست.
    راستي كسي فايل system كه بروي مموري هستش رو براي ما آپ نكرد باور كنيد 2 دقيقه هم وقت نمي بره كاشكي پاكش نمي كردم.

داره خودمونی میشه mplmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزيز براي اينكه كارت راحتر بشه من برنامه applyfont به همراه فونت tahoma را اپلودش كردم كه ميتوني از لينكهاي زير استفاده كني.

اينم فونت tahoma.

درمورد طريقه نصبش هم بايد بگم كه اول برنامه applyfont رو به كمك برنامه mpkg رو نصب مي كنيم بعد از نصب برنامه apply font يه صداي بوق كوتاهي شنيده ميشه كه نشانگر اينه كه برنامه نصب شده حالا بايد گوشي رو روشن و خاموش كني بعدش فونت رو كه داري داخل مموري انتقالش بده و بعد از انتقال داخل مموري بايد حالا داخل گوشي اونجايي كه فونت رو ذخيره كردين برين و مداد رو چند لحظه روي فونت نگه دارين حالا با كمك open with برنامه apply font رو اجرا كنيد و فونت مورد نظر داخل گوشي نصب ميشه.
    از تغييرات مهمي كه بچشم ميخوره اينه كه فونتهاي چيني و تايلندي پس از نصب فونت جديد بصورت مربع مربع در ميان و شكل فونت هاي انگليسي هم يه خورده تغيير ميكنه ولي هيچ مشكلي بوجود نمياد در ضمن با خاموش كردن گوشي مجددا بايد فونت فارسي رو نصب كنيد پس حواستون باشه فونت رو پس از نصب پاك نكنيد چون حالا حالا ها باهش كار دارين.
    اميدوارم كه بصورت كامل توزيع داده باشم.
    Last edited by mplmn; 11-08-2007 at 00:53.

داره خودمونی میشه hamed2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان من هم 5 روز پیش یه ming خریدم.
    شنیدم که فیرم ویرهای 53p رو (که تو ایران اکثر ming ها همین فیرم ویرند) نباید flash کرد چون قابلیت بازگشت ندارند.

در آغاز فعالیت GNU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

11

دوستان لطفن دقيق اطلاع رساني کنيد!!!!

سلام دوستان

1- براي انجام عمل فلش از يك سيستم كامپيوتري متوسط به بالا ...مجهز به

سيستم عامل WINXPSP2 ، كابل usbمطمئن و حتي الامكان كوتاه ، استفاده كنيد .
    يعني چي کابل USB کوتاه! همون کابل گوشي خوبه!!! USB cable مگه IDE هست که به طول حساس باشه!!!
    Min system requirements

500 mhz Cpu + at least 128 Mb of ram

2- در صورتي كه خيلي با شناسايي گوشيتون توسط نرم افزار RSD Lite مشكل

داريد : برنامه RSD Lite رو باز كنيد .. كابل USB رو به گوشيتون وصل كنيد ... گوشي

رو خاموش كنيد ... كليدهاي * # و پاور گوشي رو همزمان نگه داريد .. گوشي به

حالت بوت منتقل ميشه ..

منظورتون از *و # چيه؟ احيانن منظورتون دکمه‌ي VR (سمت راست زير دکمه دوربين) و دکمه وسط Joystick نيست؟
    ببينم A1200 شما Keypad داره؟؟؟

3- مهم قبل از فلش كردن : شماره فلش و فلكس جاري گوشيتون رو يادداشت

كنيد .. تا در صورتي كه فلش اشتباه يا خراب توي گوشي ريختيد ... راحت تر بتونيد

فلش قبلي رو پيدا كنيد و مجدد توي گوشيتون آپلود كنيد ...

4- ميتونيد با برنامه Flash & Backup كه در بخش نرم افزارها معرفي شده ... از

فلش جاري گوشيتون بك آپ تهيه كنيد تا در مواقع لزوم بتونيد همون فلش اوليه رو

به گوشي بزنيد ....

توجه.............توجه...........خطر.... ...............
    مؤکدن عرض مي‌کنم اگه به فريم‌ور هاي سري C2 فلش کنيد، برگردوندن به حالت قبل به‌ معني از بين رفتن گوشي خواهد بود!!

9- اگر در هنگام فلش با RSD Lite .. بعد از چند درصد پيشرفت كار .. نرم افزار ارور

داد و پيغام Failed ظاهر شد ... مجددا" عمل فلش رو تكرار مي كنيم ... اين كار در

بعضي مواقع باعث ميشه كه هر سري كه اين كار رو تكرار ميكنيم ...

درصد پيشرفت كار افزايش پيدا كنه و بعضا ديده شده بعد از 14-15 بار گوشي به

طور كامل فلش ميشه !
    درسته! اما تجربه من نشون داده اکثر مواقع بعد از ديدن پيام Failed:

گوشي رو از کابل جدا کنين و باطري رو به مدت 5 ثانيه خارج کنيد و بعد جا بزنينش و گوشي رو روشن کنيد... صبور باشيد... بعد از حدود يک دقيقه گوشي روشم مي‌شه و با کمال تعجب مي‌بينين که کاملن Flash شده!!!! و کار با موفقيت صورت گرفته!!!
    Last edited by GNU; 11-08-2007 at 15:33.

داره خودمونی میشه vahiddddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا 1 نفر 1 اطلاعات دقيق بده من ميخوام گوشی رو فلش کنم الان هم p53 دارم ، دقيقاً به کدوم ورژن
    برم که عمر نسبتاً خوب باطری و صدای خوب و بدون مشکل باشه
    بدم اين که من به چند تا مشکل دارم ميخوام ببينم اين مشکل ها رو شما هم داريد؟
    1.بعضی وقتا وقتی گوشی زنگ ميخوره ،وقتی در گوشی رو باز ميکنم مينيويسه call failed اما کسی که به من زنگ ميزنه فکر ميکنه که من گوشی رو جواب ندادم يعنی مثلاً 6تا زنگ خورده و من بر نداشتم
    2.موقع شارژ باطری ويبره کار نميکنه(زياد مهم نيست)
    3.وقتی گوشی داره شارژ ميشه اگر کسی بهت زنگ بزنه رو صفحه گوشی عمل شارژ شدن متوقف ميشه يعنی انگار فول شارژ شده اما اگه دوباره
    کابل شارژ رو در بيارين و بزنين شروع به شارژ ميکنه
    4.زمان دليورت شدن sms معلوم نيست مگر اين که همون موقع که دليورت ميشه ببينی
    5.اينا هم ا عصابمو خور کرده no out going call time & sms counter ,no accept list for callers

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام

من يه سري تحقيقات انجام دادم كه به درد اونايي كه تازه مي خوان اين گوشي رو بخرن ميخوره :

اين گوشي محصول مشترك آمريكا و چين هست و دليل نام گذاري آن به MotoMing هم همين است.

Moto كه حالت اختصاري نام شركت Motorola مي باشد و Ming هم نام سلسله ايست كه در بين سال هاي 1363 تا 1644 ميلادي در چين حكومت مي كردند.

اين گوشي در 2 نوع بسته بندي (يا همون Package) ارائه شده (البته شايد Package سومي هم در كار باشه ولي من توي اينترنت پيداش نكردم) :
    • Basic Package
    • Deluxe Package

در Basic Package شما وسائل پايين را خواهيد داشت :

کد:
    در Deluxe Package شما وسائل پايين را خواهيد داشت :

کد:
    در واقع شما با خريد Basic Package لوازمي كه در زير عنوان شده را از دست مي دهيد :
    • يك كيف كمري
    • يك قلم اضافه
    • يك كارت حافظه 128 مگابايت MicroSD
    • يك TransFlash Adapter (كه MicroSD رو به حالت SD معمولي تبديل ميكنه)

به احتمال قوي توي بازارهاي ايران فقط Basic Package پيدا ميشه

اگر اطلاعات ديگه اي پيدا كردم اضافه مي كنم. فكر كنم بتونيم با كمك همديگه يك راهنماي جامع براي اين گوشي بنويسيم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •