تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 356 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

جدی سیتم های ABS هم به واحد کنترل مرکزی گزارش میدن؟؟

جالبه اصلا نمیدونستم

به نظر من این یکی اصلا به درد مسابقه و پیست نمیخوره.چون فرض کنید بخوای برن اوت یا دونات بزنی این سیستم به ئی سی یو گزارش میده که دوتا از چرخا نمیچرخه یا در دونات کم میچرخه بعدشم ئی سی یو سریع فرمان به ترمز اون دو تا چخ دستور میده که کمی ترمز کنن و به ورودی های موتور( سوزنهایی که بنزین با هوا رو با دستور ئی سی یو وارد موتور میکنن) دستور میده که کمتر وارد کنن.

ولی این سیستم کنترل الکتریکی یا همون واحد کنترل الکترونیک واقعا پیشرفته هست در بیشتر ماشینا.
    درسته فرشاد جان ...

همه این دستورات و قوانین از یک واحد کل فرمان میگیرن که ecu هست . در واقع ای سی یو در ماشین حکم مغز انسان رو داره ..

در مورد قسمت دوم پستت هم حق با شماست . چون تو مسابقات اتومبیل رانی خیلی از استاندارد هایی که جزئ قابلیت خودرو ایمن محسوب میشه به دلیل انجام بعضی از تکنیک های مورد نیاز برای به دست اوردن پوینت این قابلیت ها غیر فعاله بر اون ماشین ها .

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض B.a.s

Brake Assistance System ( BAS) :

یک شرکت بیمه آماری ارائه داد که هیچ تفاوتی بین درخواستهای پرداخت خسارت اتومبیل که مجهز به ABS بوده اند با آنهایی که فاقد این تکنولوژی میباشد ندارد.
    مهندسین در کمپانی های بنز و تو یوتا و نیسان به این نتیجه رسیده اند که رانندگان اصولا تمایلی به وارد کردن حداکثر فشار به پدال ترمز را ندارند , بنا براین سیستمABS اصولا مجال و فرصتی پیدا نمیکند که بتواند به عنوان یک سیستم کمکی عمل کند . برای رفع این عیب سیستمی طراحی شد که در داخل بوستر نصب میشود و فشار ترمز را بنا به تشخیص ECU آن افزایش میدهد. که این سیستم BAS یا سیستم کمک ترمز است .

: عملکرد سیستم BAS

این سیستم یک سنسور در بوستر ترمز PEDAL TRAVEL SENSOR دارد که اطلاعات دریافتی در رابطه با کورس ترمز و سرعت استفاده از آن را در اختیار ECU ی ABS قرار میدهد .
    BAS توسط سیستم CAN با ABS در ارتباط است. چنانچه ترمز اضطراری احساس شود ECU فرمان باز شدن یک سوپاپ سلونوئیدی در داخل بوستر را میدهد که این امر بلافاصله محفظه فشار به فشار اتمسفر را باز کرده و باعث بوجود آمدن حداکثر فشار ترمز میشود .

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من به شخصه با این B.a.s خیلی حال میکنم ....

یعنی به نظر من Abs , Bas یه سیستم ترمز فوقالعاده توپ رو به ما میده یکی نمیزاره سربخوریم و فرمان پذیری رو از دست بدیم یکی دیگه در نقش یک پای دیگه هست که 2 برابر نیرو وارد میکنه ...

چقدر خوبه این ها رو رو پیکان هم بزنند !! البته پیکان وانت و در ضمن Esp هم میگیم رو هم بزارن که دیگه خیلی توپ میشه !!!!!!!!!!!!

جا حمید بابایی خالیه ... معلوم نیست این گالریا فراری چه جوری تونست حمید رو جذب کنه به خودش ...
    حتما خودش رو رفت اونجا نشون داده دیگه ... ولی بی معرفت یه سر به تاپیک نزده ... حتما خوش میگذره بهش دیگه ...

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

جا حمید بابایی خالیه ... معلوم نیست این گالریا فراری چه جوری تونست حمید رو جذب کنه به خودش ...
    حتما خودش رو رفت اونجا نشون داده دیگه ... ولی بی معرفت یه سر به تاپیک نزده ... حتما خوش میگذره بهش دیگه ...
    اره ... درسته...

بی معرفت... شاید ازدواج کرده!!

شایدم گرفتنش!!!

شایدم دور از جون مرده!!!

ولی یه پست بدم که ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اره ... درسته...

بی معرفت... شاید ازدواج کرده!!

شایدم گرفتنش!!!

شایدم دور از جون مرده!!!

ولی یه پست بدم که ....
    e ? فرشاد نگو تو رو خدا دلم یه جوری میشه .

ختما همون که من گفتم بوده . اینا رفتن گلریا فراری و تیم فراری ازشون خواسته که باهاشون همکاری کنن . البته باز هم دلیل نمیشه که نیاد پست بده ... شاید حق با تو باشه !

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض E.s.p

:ESP Electronic Stability Program :

اگر با یک مرسدس بنز S کلاس با سرعت 65 کیلومتر در ساعت بر روی جاده یخی حرکت کنید , تایر های عقب خودرو شروع به سر خوردن میکند , اگر این انحراف ادامه پیدا کند در این اتومبیل مدار سیستم ABS شروع به هشدار میکند . خودرو ترمز میکند , در صورتیکه راننده هیچ فشاری به پدال ترمز وارد نکرده است
    همچنین نیروی تولیدی موتور هم کاهش می یابد در صورتی که پای راننده از روی پدال گاز برداشته نشده است و این اعمال باعث تصحیح حرکت خودرو میشود .
    این هماهنگی بین سیستمهای ABS و ASR توسط سیستم ESP انجام شده است .
    نام دیگر سیستم ESP برنامه پایداری الکتریکی میباشد .

عملکرد سیستم ESP :

برای استفاده از برنامه پایداری الکترونیکی کافی است مدارهای هیدرولیکی را به اتومبیل اضافه کنید که با استفاده از این مدارها بتواند امکان ترمز انفرادی بر روی هر چرخ را ایجاد کنید.
    برای این کار اطلاعاتی از طریق سنسورهای مختلف که میزان زاویه انحراف , موقعیت فرمان و شتاب جانبی و میزان نیروی تولیدی موتور را اندازه گیری می کند , دریافت میشود .
    به طور کلی سیستم هماهنگ کننده میزان اصطکاک چرخها با نحوه حرکت راننده در رابطه با تمایل او به میزان انحراف فرمان بوده و بوجود آورنده یک برخورد منطقی بین سیستمهای ABS و ASR و BAS تلفیقی در پایداری

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض حمید بیا کارت داریم

حمید جون

اگه از دواج کردی که هیچ برو سر زندگیت . مبارکت باشه.

اگه هم ازدواج نکردی بدون که ما هم دوستاتیم . نمیگم با ما هم میتونی خوش باشی ولی ما با تو میتونیم خوش باشیم.

خیلی تو دلمه ولی نمیشه اینجا بگم.

حمید اگه باشی ما در زمینه های تجربی هم میتونیم خیلی بیشتر یاد بگیریم.

بچه ها ببخشید اگه تاپیک از مسیر اصلی منحرف شد. ولی خوب شما هم زیاد حال ندارید.جریان چیه ؟؟ نکنه صبا ماست میخورید.. اینه عشق به ماشین بازیتون؟؟؟

البته خودم میدونم جریان چیه. اگه اینجا هم پستا رو بشمارن همه بچه های پی سی هم ماشین باز میشن .
    Last edited by Farshadd; 09-08-2007 at 23:16.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

[b]
    البته خودم میدونم جریان چیه. اگه اینجا هم پستا رو بشمارن همه بچه های پی سی هم ماشین باز میشن .
    دقیقا همینطوره فرشاد جان

امید واریم بعده اینکه تبدیل شد به انجمن .... دیگه .....

حمید جون ازدواجت مبارک ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض S.b.c

Sensotronic Brake Control - SBC) :

متخصصین و مهندسین خودرو متفق القول هستند که آینده متعلق به سیستمهای ترمزی است که تحریک پذیری آنها بوسیله نیروی برق بوده و به آنها Brake by wire می گویند , که واکنشی به مراتب سریعتر از هیدرولیک دارد.
    SBC در حقیقت پل ارتباطی برای پر کردن شکاف بین دو سیستم موجود و جایگزین کردن سیستمهای هیدرولیکی , پنوماتیکی موجود به سیستم الکترونیکی است. البته نباید تصور کرد که SBC یک سیستم 100% برقی است , چرا که هنوز قدرت وارده به لنت ها توسط هیدرولیک وارد میشود .
    در خودرویی که مجهز به SBC است , راننده با فشار دادن بر روی پدال ترمز هدفش انتقال فرمان و دستور کاهش سرعت یا توقف به ECU ی SBC است.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

توضيحاتى كه Nomber1 عزيز در مورد سايكلون و امثالش داد، واقعا مفيد بود؛ براى خودم سؤال بود.

* * *

farshadd خان، حميد خودش زن داره!
    مى‌خواى شر به پا كنى؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •